Voor herhaling vatbaar

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima schone kamer zonder poespas

Eeh... lekker ha ha maar nee prima anoniem als is het wel midden in het centrum van Zeewolde dus als je hier bekend bent is het niet zo handig

mooie rustige locatie

mooie rustige locatie. jammer van het bad en de wateroverlast als je met 2en gaat douchen. verder erg tevreden.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mijn ervaring was heel prettig

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer discreet in een veilige en huiselijke sfeer

Meer dan tevreden over deze locatie

Mooie locatie

Mooie locatie, veel privacie. Net huisje, alles schoon, prima douche en heerlijk bed. Zou hier zeker terug komen.

In 1 woord geweldig

Kan niks anders schijven als. Gewoon reserveren en ervaar zelf😍

Was top

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk genieten met veel privacy

Een passende ontvangst, vriendelijk, duidelijk en discreet. Een locatie met veel sfeer en privacy, je hoeft niet bang te zijn voor geluiden. Het toilet is wel erg klein, evenals het bad.. niet passend voor mijn 1,95m... Op zo'n prachtige zolderkamer geheel ingericht voor een mooi erotisch spel, zelfs overal ogen aan de balken om iemand vast te zetten, zou het sanitair iets luxer mogen.. een mooi 2 persoons bad, aparte douche... Het is wel erm mooi en sfeervol met een mooi klassiek bad op pootjes met een paar spotjes en glazen wand.. werkelijk een heerlijk uitzicht om mijn vriendin in bad te zien met haar glaasje wijn.. Op deze kleine opmerkingen na zeker een aanrader! schoon, ruim, zeker ook geschikt voor 4 personen, dus veel mogelijkheden.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Very relaxing, privat and excellent ambience

Discrete welcome, very clean, romantic, everything functioned. It was a great Sunday afternoon...

Was heel goed

Ik kom nog een keer terug

Geen 2e x

Denk dat de gastvrouw haar dag niet had, ipv wat zijn jullie mooi op tijd. Jullie zijn vroeg 🤔 maar netjes 10 minuten eerder weg gegaan🤭 want die waren we te vroeg. Wij vonden de accommodatie ook niet heel proper, gemiste kans.

Altijd prettig

Het is een prima discrete kamer, waar we altijd heerlijk samen zijn. We hebben weer genoten.

1ste keer geweldige ervaring

Top service van een top contactpersoon, secure en secreet te werk gegaan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima plek, vriendelijke eigenaar en discreet

Het is precies zoals omschreven. What you see is what you get. Echt helemaal goed. Netjes, hygiënisch, goed bereikbaar met de auto en alles stond al aan en was opgewarmd toen we aankwamen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was pure ontspanning in een zeer schoon/hygiënisch privé sauna. De gastvrouw Annelie was ook heel aardig en alles werd prima uitgelegd. Zeker de moeite waard!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeker niet de laatste keer

Vriendelijke ontvangst. Prachtig ingerichte secret room met de faciliteiten die je wenst. Een ultieme belevenis is hier gegarandeerd...

Fantastisch.

Een geweldige ervaring. Je waant je compleet in een andere -ontspannen- wereld.

Top ervaring!

Fijne, schone en modern ingerichte plek. Aanrader.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Discreet en snelle service.

Na een aantal boekingen gedaan te hebben ben ik erg tevreden. Het enige minpunt vind ik de voorwaarden met betrekking tot annulering. annuleren tot 3 dgn van te voren, waarvoor je bijvoorbeeld 10 euro extra moet betalen lijkt mij een welkome aanvulling hierin. Daardoor boek ik vaak pas op het laatste moment en dan heb ik niet altijd hetgeen ik wilde boeken qua tijd, plaats en dag.

Niet schoon

Plankjes in badkamer vol stof Vies kopje voor de koffie in te doen Ranzige lepeltjes om te roeren , plakte op de kast vast Grote stofvlokken onder bed , zagen we in spiegel Bed was gelukkig wel schoon maar verder moet deze echt keer gecontroleerd worden bah

Voldoet aan alle verwachtingen

Discreet, schoon, netjes, mooie ambiance.

Een geweldige plek

Wat een rust en mooie plek in de natuur om helemaal te onthaasten. Net onderkomen, mooie jacuzzi / sauna / helemaal top

Top locatie

Top plek om even te relaxen

Volgende keer weer

Reservering en informatie toezending was goed verlopen. Accomodatie prijs kwaliteit was goed. Schoon en prima verblijf.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!