TOP LOCATIE

Het wachten is wanneer we weer kunnen Top Hans.

Heerlijk !!!

Lekker ontspannen. Alleen beamer werkte niet helemaal naar behoren. Gelukkig wel muziek kunnen afspelen. Prima geholpen ook !!

Vriendelijk discreet en hygiënisch

Vriendelijk discreet en hygiënisch

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige ervaring , correcte en vriendelijke ontvangst. En de kamer was mooi , schoon en voldeed aan alle verwachtingen

leuk helaas wat mankementen

locatie was op zich heel mooi beetje heel erg jammer alleen dat bij de whirlpool de bubbels en de helft vd jets het niet deden en de sauna s nachts ook ineens uit ging

Sfeervolle kamer

De kamer was sfeervol ingericht en er stonden over kaarsjes aan dat gaf meteen een intieme setting Heerlijk genoten van de privacy

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was weer prima verzorgd, alles netjes schoon en zelfs een nieuwe computer voor de muziek op de locatie

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een top discrete secret room!!

Een fijne discrete appartement!

Knus

Hele fijne kamer. Knus en romantisch. Alles voldoende aanwezig. Fijne grote handdoeken en badjassen voor twee. Vriendelijke gastheer.

Leuk onderkomen

Leuk en knus... Nadeel dat tijdens het douchen de CV vaak storing heeft.. Dan heb je ineens koud water... Even resetten en dan komt het wel weer goed...

Rustig en goed

Rustige, goede plek om te gasn

Spannend

Zeker een herhaling waard.

Spannend

Zeker een herhaling waard.

Topervaring

Via de chat meteen reactie. Locatie kon binnen t uur geregeld worden. Pro-actief, superservice. En de locatie in Oirschot was ook echt top! Een tevreden klantje;)

Rustig

Heel discreet

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ontzettend luxe! Fijne plek om even niks van de buitenwereld mee te krijgen

Overheerlijke luxe, heel goed geregeld voor een vriendelijke prijs. Je bent even lekker afgesloten van de wereld met je geliefde

Alles naar wens....

Prima verblijf gehad in alle opzichten. Discreet, gastvrij, sfeervol, privacy .

mooie locatie

Weer erg goed

Nu voor de 2e keer hier geweest, veel privacy, schoon, prima locatie. Heb weer genoten, kom zeker nog een 3e keer terug

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was een keurig ontvangst!!

We werden keurig ontvangen door de eigenaresse, ze stond al bij de weg te wachten. Het was lekker warm binnen en we hebben heerlijk genoten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige sexy ervaring in een compleet andere wereld!

Mooi, gaaf, vet, ongelooflijk.... Kijk dat eens, maar dat dan... Wauw. Zoveel ging er door ons heen toen we binnen kwamen. Elk hoekje was meer te ontdekken. Alles zo goed en in details uitgedacht. We voelden ons gepamperd en welkom in dit prachtige paleisje (ik had er stiekem wel willen blijven wonen). Het bracht ook zeker al het stouts en leuks in ons naar boven! Love it... Komen zeker nog eens terug.

Goede marketing

foto’s prima op site, het ziet er ook mooi uit! Prima faciliteiten, weliswaar waterdruk douches / massage douche ondermaats, vloerverwarming ontbreekt of was defect, bed is geen bed maar hoekbank dat tot bed gemaakt wordt en daarmee oncomfortabel. Iets te commerciële approach qua upselling, feit dat je zelf geen eten of drinken mee mag nemen is niet van deze tijd. Het is dat ik een fantastische date bij me had, anders is het een tegenvaller. Aan de prijs voor wat je krijgt. Prijs is altijd goed als je ook waarde voor je geld krijgt

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne plek, schoon, ruim.

Ruime, schone kamer, grote badkamer met een fijne douche. Gratis vlakbij parkeren.

Netjes en goed verzorgd

Het was netjes en goed verzorgd. De douche verdient wel enige aandacht en verder was het goed verzorgd

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zag er netjes en verzorgt uit

Netjes en verzorgt... aanrader!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!