Super mooi en schoon en erg gezellig

Ontzettend mooi en schoon en een super gezellige plek met een top gastvrouw . Alles is er wat je maar kunt bedenken. Super locatie in de stad en op loopafstand van restaurants en bars . Echt een aanrader. Echt genieten 👌

Fantastiche

Geweldig super mooii en een fijne warme jacuzie echt een aanrader!

Was heel goed,mooie ruimte

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ik vond het een mooie prive spa.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk huisje om te ontspannen

Mooi privé gelegen huisje met alles erop. Douche is aan vervanging toe. Overige heerlijk.

Veel privac

Privacy prettig geregeld nette kamer en douche

Goed voor elkaar

Prima prijs kwaliteit verhouding

Super locatie

Mooie locatie, top verzorgd. Zeker discreet

Erg relaxt

We werden netjes welkom geheten en alles werd netjes uit gelegd. Wij vonden het erg netjes en schoon het straalde rust uit. Voor ons was het ontspannend en relaxt. Alleen de jacuzzi maakte bij 1 stand best wel een hoop lawaai je kon elkaar dan niet goed verstaan. Wij komen zeker nog een keertje terug. Als tip: hou rekening met file.s in en rondom alkmaar.

Het voldeed

Inderdaad erg verouderd, en niet alleen de buitenkant!! . Kamer was redelijk netjes. We hadden een kamertje met 1 2 persoons en 1 1 persoon s bed waardoor de ruimte die al niet groot was nog kleiner werd. Bed was redelijk kraakte wel erg, en het hoofdbord zat los aan de muur klonk leuk voor de buren als je er tegen aanstoten. Erg gehorig schoonmakers op de gang waren goed te horen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie locatie, ruim van opzet, schoon en vriendelijke mensen

Alles was keurig netjes en in orde. Duidelijke aanwijzingen en vriendelijke mensen

Anoniem

Anoniem, netjes

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie het voldoet aan de primaire verwachtingen

Kamer is niet groot, heeft een geweldig uitzicht, beperkte beweegruimte, prima bed, qua omvang passend douche en toilet... voor een paar uur is het prima vertoeven..

Genieten

Super ruim appartement. Met keuken en heerlijk bed. Enige puntje van aandacht is denk ik de douche, die was wel erg heet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ontspannen op een top locatie

Het was een heerlijk om even te relaxen. Zeer goed geregeld en netjes!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer nette kamer en goede gastvrouw

Veel privacy

Geweldig!!!

Een waanzinnig mooie ruimte, waar alle faciliteiten aanwezig om heerlijk te ontspannen! Het is er schoon, fris, en de dames zijn erg klantvriendelijk!

Geweldig heerlijk

We hebben heerlijk genoten alles was zeer zeker na wens. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer mooie ruime

Nette ruimte, vriendelijke gastvrouw. Genoeg privacy, het ligt op een industrie terrein.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne & goede locatie om tot rust te komen

Fijne, discrete ontvangst met toevallig voor ons maar wel in overleg, upgrade van de kamer. Schoon, gezellig en sfeervol ingericht waarbij overal aan gedacht is. Heel belangrijk: je voelde je bijna thuis! Hele goede aanrader om zeker terug te keren.

Heel fijn

Inderdaad zoals in eerdere recenties omschreven heel schoon en fris, vriendin vond het ook heel lekker ruiken. Fijn ook zo'n hele verdieping voor jezelf. Super leuk ingerichte kamer en een heerlijk bed.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Romantisch ingerichte kamer met goede voorzieningen

Heel leuk en compleet appartementje, goed en romantisch ingericht, met oog voor detail. Heerlijk verblijf gehad. Maar toch in de eerste plaats dankzij mijn vriendin;)

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een prima verzorgde kamer met uitgebreide mogelijkheden

Erg ontspannend verblijf, waarbij van meerdere faciliteiten voorzien.

Heerlijke ervaring

Mooie plek. Wel raar om de eigenaresse van het verblijf tegen te komen. Heerlijk genoten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

heel mooi rustige plek en omgeving

begin even zoeken waar je moet zijn ,maar na nette ontvangst alles wel duidelijk. heerlijke ruime zolder met ruimte voor alle voorzieningen . wat wij misten was (vooral omdat wij ook lunch hadden bijgeboekt ) een tafel en wat stoelen om dus even de lunch te kunnen verobberen . ook was er koffie en thee (geen gebruik van gemaakt ) maar achteraf kon dat ook niet omdat we geen waterkoker of id daar aanwezig zagen . voor de rest echt uitstekende plek om samen tot rust te komen en prive te zijn

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!