Zekker een aanraader

Te kleine douche.

Suppermooi

Was supper mooi , fijn dat je zelf muziek op kon doen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede ontvangst, schoon en verzorgd

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goeie ontvangst en uitleg. Relaxed, schoon, modern, veel privicy.

Netjes en relax

Bedankt Secret Rooms!

Fijn dat jullie bestaan! Discreet regelen van gezellige plekken is iets waar we regelmatig gebruik van maken...

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi en lekker bad, maar een oud bed

Het ziet er verzorgd uit. De kachel stond alleen te hoog waardoor het bloedheet was. Zag nergens waar ik hem zachter kon zetten. Bad was fantastisch, maar toen we op het eind op bed ging liggen, zakte we er zo doorheen. Hadden nog niks gedaan

Wederom super

Ontvangst zoals anders, hartelijk. Hele mooie kamer van alle gemakken voorzien.

Super genoten

Ik vind het super dat dit bestaat ,ik heb een prima paar uurtjes kunnen doorbrengen met mijn date . Super dank jullie wel

Top! . Goede sfeer en mooi schoon,

heerlijk ontspannen

grootverblijf met alle privacy. echt aan te raden.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Bij uitstek waarvoor secret rooms bedoeld is

Zoals altijd schoon, sfeervol, ruim, super privé, uitstekende faciliteiten, kortom; het klopt gewoon

Omgeving mooi

Omgeving mooi locatie kan opfrisser gebruiken.

Heerlijk!

Dit was voor het eerst voor mij,een mooie date met een mooie man in een super leuk,knus,heerlijke vintage loft! Hopenlijk zullen er nog vele volgen... Een aanrader deze locatie!

Schoon, nieuw en ruim

Aardige gastvrouw en alles prima in orde.

Een relaxte ervaring

Bij aankomst goed ontvangen. Ruimte was direct beschikbaar. Werd uitgelegd waar alles was en hoe alles werkte. De douches zijn matig. Twee koude douches en 1 warme. Deze warme werd regelmatig koud en had een dusdanige straal dat een vrouw slecht haar haar kan uitwassen. De privacy was prima. De beschutting zou voor het mooie wat beter kunnen (je kon zo over de schutting kijken en op sommige plekken er ook doorheen). Dit was verder niet storend. Deze Spa: Aanrader: jazeker! Verbetering: de douches Heerlijk 2,5 uur genoten wat eigenlijk zelfs iets te kort is aangezien we alles maar 1 keer konden doen.

Recommended without second thought

Best room we've ever been. Period. Clean, with excellent decor and amenities, and every corner has been made with love.

Prima geregeld

We hebben een zeer relaxte nacht gehad. Vriendelijk personeel! Alles was netjes en zuiver. Veel privacy. Kortom een echte aanrader.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Last minute boeking snel geregeld

Privé sauna was echt goed.

Super genoten

Wat een mooie locatie is dit. Alles is mooi schoon en netjes. Kaars naast het bed en lekkers stonden al klaar. We hebben een hele fijne tijd gehad. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijk genoten.

Geweldig was het verblijf

We vonden dat we netjes ontvangen werden en het verblijf met veel privitie het was een geweldige dag

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wow, wow en nog eens wow!

Wow, wat een schitterend mooie locatie, één explosie van creativiteit, iets unieks, compleet. We kwamen oren, ogen en handen tekort, zoveel te ontdekken. Geweldige tijd gehad en komen zeker terug.

mooi en gezellig

een geweldige locatie om gezellig met elkaar te zijn, bij ontvangst iets meer bij voorgesteld, iets vriendelijker en meer tekst en uitleg, we kregen te horen dat diegene die ons binnen liet, niet in de buurt woonde, dus waren we moederziel alleen, niet echt prettig mits er wat gebeurt!, de faciliteiten waren goed!, en zeker het ontbijt was zeer perfect!, alleen het was niet echt schoon!,

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!