GE WEL DIG

Top gewoon!

in gebreken

Er was geen waren verschillende dingen niet aanwezig zoals koffie en muziek.Zoals belooft en het was niet echt schoon jammer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ik vond het super netjes een geweldige ervaring

Zag er goed uit zeker en zeker privacy

• Prijs-kwaliteit verhouding

Knusse kamer schoon en gezellig

Leuke kamer genoeg privacy

geweldig!

prima locatie en zeer prive

Ruim en mooie gelegenheid

De locatie is perfect, lekkere broodjes te koop op de begane grond, de opgang naar boven is wat smerig, maar ach daar loop je doorheen, eenmaal binnen ziet het er keurig uit en de uitschuifbare bank is ideaal, al met al een mooie plek om terug te komen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top locatie met veel privacy

Leuke locatie, sfeervol met veel comfort. Veel privacy en makkelijk contact met de verhuurdster. Heel erg makkelijk bereikbaar vlak naast de rijksweg. Kortom een echte aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Erg mooie kamer met veel privacy, top

Erg vriendelijk ontvangen, goede parkeerplek en mooie kamer

Een prima verblijft

Mooie anonieme locatie. Koffie en thee op de kamer. Prima ontvangst. Helaas kraakt en piept het bed erg en kan je alleen in bed ipv even snel douchen. Daarom een 4.5/5

• Prijs-kwaliteit verhouding

We hebben hier een perfecte plek om samen te zijn!

Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Ontvangst heel lief en aardig, we voelen ons hier erg thuis. Je maakt het lekker knus met de openhaard, helemaal goed!

Mooi, goed verzorgd, vriendelijk

Eigenlijk alles heel goed, geen moeilijk gedoe, veel privacy,. Wel jammer dat de douche zich ergens anders bevindt. Slecht ter been is dan lastig

• Prijs-kwaliteit verhouding

Perfect geregeld en bij verandering van afspraak alle backup die maar kan om het goed te regelen

Hele mooie locatie! Zeer gastvrij

Het was super

Voor de 3x op deze locatie geweest.

Goede locatie en sfeervol

Het huisje staat op een goede locatie tussen het platteland en is privé gelegen. Ook de auto kan je prima privé parkeren. Het huisje zelf is lekker knus en goede voorzieningen. Het is er schoon en netjes, je kan er heerlijk een paar uur samen zijn. Je kan zowel buiten als binnen prima zitten en het bed ligt heerlijk.

Geweldig geregeld

Was een mooie lokatie

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel erg netjes en zeer luxe ingericht. Zeker het aanraden waard.

Schoon, discreet, alles aanwezig, goede ervaring

Schoon, discreet, alles aanwezig, goede ervaring

• Prijs-kwaliteit verhouding

mooie lokatie met veel privacy en ruimte. Wij komen er graag terug!

Mooie ruime locatie, veel privacy en fijn om geheel eigen appartement te hebben met bankje om wijntje te drinken en heerlijk groot bed. Douche een beetje klein om samen te douchen en heet! Maar dat kan aan ons hebben gelegen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel erg privé en rustig. Even lastig om er achter te komen hoe de tv en het bad werkt, maar met logisch denken kom je er wel uit. Alles is mooi schoon en van alle vermaken voorzien.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben enorm genoten! Prachtig gebouw, prachtig ingericht, super vriendelijke uitbaters. Echt een aanrader! Wij komen zeker nog terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie ruimte in een discrete omgeving

Ervaring is erg goed..goede ontvangst..ruimte erg prettig. Enige kleine minpunt is het wat lastig vinden van de ingang en waar je je moet melden.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Nette schone kamer maar koud

De kamer was zeer netjes schoon en (misschien niet goed gelezen) tot onze verbazing ook met bad. Kamer was wel erg koud en niet warm te krijgen met de aanwezige verwarming. Ontvangst was wat minder vriendelijk. Voelde alsof je op voorhand al veroordeeld wordt wat je komt doen. Beetje vreemd om conclusies te trekken wanneer je als bedrijf dit zelf aan bied. Aan te bevelen als het niet zo koud is

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super mooi welness, alles aanwezig om heerlijk te ontspannen en genieten van elkaar.

Top!!

Top locatie. Kamers ook netjes.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Gewoon een fijne discrete plek!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!