Heerlijk genoten

Ziet er goed verzorgd en schoon uit. Lekker genieten van de jacuzzi, de sauna, de stoomcabine en de fijne douches.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was schoon. Maar vond de aparte kamers was lastig. Fijne douche

Andrea en Ricardo

Was super! Top locatie en zeker de moeite waard om terug te komen bij mooi weer!

• Prijs-kwaliteit verhouding

perfect location for a perfect date

Uiteraard is het gezelschap het meest bepalend voor een geslaagd feestje. Wederom helemaal perfect (zowel voor het gezelschap als de ruimte sprekend) ! Ruim, prettig, alles wat je nodig hebt voor een fijn samenzijn. Schoon, meer dan prima ruimtes(!) en ingericht waarvoor bedoeld.

Mooie en rustige locatie

De locatie ligt op een rustige locatie. Bij aankomst werden we vriendelijk verwelkomd door onze gastvrouw en we voelden ons meteen op ons gemak. De kamer voldeed aan al onze verwachtingen: romantisch, fijn bed, mooie badkamer met voldoende handdoeken en een zacht muziekje op de achtergrond. Het enige minpuntje was dat de tijd voorbij vloog alleen kan ik dat onze gastvrouw niet kwalijk nemen. Ze had vooraf gezegd dat de kamer smiddags ook geboekt was maar een kwartiertje langer blijven (zonder meerprijs) was geen probleem. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Wij komen zeker terug op deze mooie locatie.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk kunnen relaxen en genieten van elkaar. Fijne ruimte, prima privacy

Echt supergezellig

Echt een aanrader! Leuke plek, beetje achteraf maar prima. Netjes , gezellig en ook iets kneuterig maar daarom juist leuk.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne plek om te genieten

Prima verblijf gehad!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Spontane ontvangst en goede uitleg. Accommodatie is schoon en ziet er goed uit. Zelfs welkomst cocktail (alcoholvrij) Super genoten!! 😉

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi ingericht, lekker warm.

Prima ingerichte ruimte, lekker warm en van alle gemakken voorzien. Woonhuis is idd zichtbaar maar redelijk op afstand, en het chalet is goed af te sluiten. Kom zeker eens terug.

Super geregeld heerlijk relaxt

Top lokatie, zeer vriendelijk personeel, alles zeer hygiënisch.

Kevin

Geweldige mooie en leuke locatie...komen er regelmatig...elke keer weer top

Geen aanrader

Rust en pravicy is ver te zoeken

Snel en makkelijk geregeld

Ik heb meerdere keren gereserveerd via secretrooms en bijna altijd ging het vlot en gemakkelijk Op een enkele keer na dat iets dubbel gereserveerd was

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk naar mijn zin gehad

Voor ons voor het eerst dat we elkaar in een dergelijke setting ontmoet hebben en het beviel uitstekend. De lokatie is schoon en knus. De ontvangst was vriendelijk en zou zelfs geheel anoniem kunnen had ik begrepen.

Heerlijk huisje!

Privacy, comfort, vriendelijke eigenaresse! Klein verbeterpuntje: bedmatras met een “gleuf”...

Prima wel gehorig

Kamer is mooi en een prachtige badkamer. Heel erg jammer dat het zo gehorig is. Verder prima.

Geweldig!!!!!!

Erg mooie locatie, vriendelijke gastheer. Heel schoon en comfortabel. Ook spotify aanwezig op kamer. TOP!!! Wij komen zeker terug!

Goed verzorgd

Mooie lokatie met ruime kamer en vriendelijk ontvangsy

heerlijk plekje!

snelle incheck, een heerlijke romantische kamer met een leuke en vooral schone douche

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede ervaring met de Cabana.

We hebben wederom genoten van de rustige omgeving, het heerlijk bed en alle tijd voor elkaar. We komen vaker!

Heel goed verzorgde kamers

Rustig geen last van andere manden.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kamer en vriendelijke gastvrouw

Heerlijk!

Super verblijf, vriendelijk ontvangst. We hebben genoten!

Super weer!!!

Alles weer super schoon en warm! Alleen jammer dat ik de herfst of wintermaanden het woongedeelte zichtbaar is vanaf de veranda.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!