Zeer prettige en compleet

Alles goed verzorgd en discreet

prettig verblijf. vriendelijk ontvangen

fijne locatie erg fijn gehad alleen jammer dat er gezegt wordt dat je koffie en thee kan zetten maar er geen thee is en ook geen melk en suikers.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuke kamer en spannend je blijft je ogen maar verbazen

Super middag gehad

Prima verder

fantastic service

fantastic service and 100% recommended.

Prima discrete locatie

Fijne discrete locatie. Badkamer op de gang is een minpuntje.

Discreet

Een mooie secretroom om in te vertoeven. Romatisch, netjes en schoon en aan alles gedacht. Zeker een aanrader en voor mij geen laatste keer om hier naar toe te gaan. Kleine tip: iets meer handdoeken zou fijn zijn.

gewoon goed

we waren een half uur te laat door file"s we mochten evengoed de 3 uur volmaken van de eigenaar dat was geen probleem zeer vriendelijk in rustige buurt gelegen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ontvangst was wat rommelig....maar accommodatie was ok. (Alleen bedden schoven wel heel erg makkelijk door de kamer)

Niet romantisch.

De kamer opzich was prima, maar volgens mij wonen er ook gewoon mensen, en wij genoten niet echt van onze privacy.. Dat is wel jammer. Voor de rest qua anonimiteit was het goed geregeld.

Beetje viezig

De jacuzzi had wat viezigheid in het water en op de rand. De kelder met de bedden was veel te koud. De bank die in het eerste gedeelte stond was ook een beetje stoffig en vies. Verder wel gelachen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Echt even heerlijk genieten met z’n tweetjes

De locatie is zoals de foto’s weergeven. Prettig ontvangst en discreet. Alles naar wens

Fantastisch.

Het was zeer aangenaam. Mooie indeling. We werden met goed ontvangst ontvangen. Mooie plek ook en op een onverwachte plek. Het was zeer aangenaam. Borrelhapje was ook heerlijk.

Prachtig

Romantische locatie waar je even lekker samen of met meerdere jezelf toch even alleen waant. Heerlijk bubbelbad, ruime meerpersoons dubbele douche, heerlijke Finse sauna en een lekker stoombad. Een ruime relaxbank met een groot scherm. Waar je eigen films of muziek kan afspelen. Luxe bar met alle gemakken. In de koelkast kan je zelf meegebrachte drank of eten koelen. Er zijn alleen niet genoeg glazen (2 flutes en 2 wijnglazen) verder ontbreekt het je aan niets.. een paar kleine minpuntjes; Ben met een andere schrijver eens dat er een paar kleine tegeltjes los liggen/weg zijn in het stoombad, en er zitten in de muur van de trap en in de slaapkamer wat schimmelplekjes van doortrekkend vocht. Het oogt wat slordig, maar maakt de ambiance niet minder aantrekkelijk. Als de eigenaar dit weet aan te pakken. Wat extra glazen neerzet en een theedoek ophangt. Dan kan je hier met een groepje vrienden en vriendinnen jezelf heerlijk terugtrekken en een leuke tijd beleven.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Schoon goed en een prima heerlijke tijd. Gaan we zeker vaker doen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk verblijf gehad. Fijn dat je gewoon zelf kan inchecken.

top

hele mooie fijne kamer alleen koffiezetapparaat kregen we niet aan en we misten iets om de water koker te vullen. voor de rest was alles top

Netjes en discreet

Het was netjes en discreet. Apparatuur was netjes en goed. Je kon goed parkeren...gewoon top

Discreet en zeer netjes

Geen vragen, genoeg handdoeken. Voor herhaling vatbaar.

Mooie lokatie, sfeervolle kamer

Aardig ontvangen in een mooie boerderij. Sfeervolle kamer, die er schoon en gezellig uit zag. Enige minpunt was de parkeerplaats, was langs een doorgaande weg. Niet erg privé. Maar stond wel vermeld in de advertentie.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben het echt geweldig ervaren Echt een aanrader !!!!

Uitstekend!

Lekker bed, alles netjes schoon, grote ruimte, gewoon super!

Zeer gastvrij ontvangen

Superervaring, kamer was heel mooi en schoon en de kaarsjes stonden al aan. Flesje champagne/wijn erbij. Gerard was zeer gastvrij, vriendelijk en meedenkend. Goed bereikbaar. Toilet en douche waren op de gang, in advertentie stond dat er geen andere gasten op de gang waren maar dit was wel het geval.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi appartement. Schoon. Veel privacy. Fijn toegang met sleutelkastje.

Alles goed geregeld

Prettige plek om te vertoeven.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!