Mijn ervaring was goed

Paar puntjes ter verbetering: 1) in de deuren van de kledingkast zit een gaten, dus als je via de andere ruimte de kledingkast betreed kun je via de ronde gaten de slaapkamer in kijken. 2) de deur is niet af te sluiten terwijl je wel mensen hoort lopen die dus theoretisch ook de slaapkamer in kunnen lopen. Er zit wel een beveiliging op dat de deur maar 10cm open kan maar ik had liever een schuif ofzo gezien. 3) je kunt niet naar het toilet zonder dat je open en bloot zit, was fijn geweest als daar een deur voor zat zodat je rustig naar de wc kan.

Super lelijk en slecht.

Toen we aankwamen zagen we dat de bad buiten gebruik was. Zeer teleurgesteld en ongeregeld echt totaal geen aanrader.

Voor herhaling vatbaar!

Wat hebben we het fijn gehad op deze anonieme plek! We voelden ons heerlijk ontspannen en veilig. We werden vriendelijk ontvangen en het kaarslicht wachtte ons op. Knus en schoon!

Very good

Good

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie ruimte.. Bijzonder aangekleed.

Prima optie om te doen wat je wilt doen. Mooi ruim opgezet en veel privacy.

Hele fijne kamer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ruimte was gezellig, bed/bank idem, sauna was snel op temperatuur net als de douche. Er is een föhn aanwezig alsmede een grote koelkast om zelf meegenomen drank te koelen. Enige minpuntje was dat er een vieze grijze laag zich vormde in het schuim van de whirlpool. En na enige tijd hoopte zich op de rand van het bad dezelfde grijze laag. Ik denk dat er zich iets in de leidingen had opgehoopt wat er uit werd geblazen door het gebruik van de hydrojets. Alles hangt ook af of de vorige bezoekers zich wel hebben gedoucht voor ze in bad stappen en of ze het bad ook gebruiken daar waar hij voor bedoelt is. Verder is het een heerlijke locatie en voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

redelijk

Mooie ruimte, voldeed aan alle verwachtingen alleen waren wij er wel van geschrokken dat tijdens ons bezoekje aan het bubbelbad er een grote vieze zwarte afscheiding vrijkwam, de hoofdkussens ontbreken, ventilatierooster viel bij de regendouche naar beneden. Als het probleem met het bubbelbad opgelost is dan zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijk

Gezellige ruimte, erg knus!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles prima voor elkaar, wel wat lastig te vinden

Heerlijk hotel!

Keurig hotel. Vriendelijk ontvangst en alles heel privé. Word nergens naar gevraagd en als je al betaald hebt krijg je de sleutel van je kamer en kun je gaan genieten. Wij komen zeker nog eens terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top locatie voor privé gebruik

Prima locatie waar je in volledige privacy kunt genieten.

Comfortabel

Mooie rustige lokatie. Ook in deze tijd lekker warm.

Perfecte locatie

Perfecte locatie, goede ontvangst, zeer schoon

Best ok, maar matig.

Schoonmaak verdient aanbeveling!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Veel privacy, prettig bed.

Prettig ontvangen. Het betreft een aangename ruimte. Alles fris en schoon, en veel privacy. En een prima bed.

goede locaties, discreet en hulpvaardig

goede locaties, discreet en hulpvaardig

• Prijs-kwaliteit verhouding

Genieten in een rustige omgeving

We hebben genoten.

Geweldige locatie

Een zeer vriendelijke eigenaar die in het bezit is van een geweldige locatie. Zeer goed bereikbaar en voorzien van eigen parkeerplaats. Alles voor een prettig verblijf is er aanwezig.

• Prijs-kwaliteit verhouding

gastvrij, sfeervol en netjes onderhouden!

Wij zijn netjes ontvangen en hebben prima gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Uitstekend schoon en heel mooi

Ben gisteren middag geweest echt een mooie plek vriendelijk personeel en heel schoon ze zijn niet gierig om De laatste minuten echt een aanrader voor mensen die willen ontspannen ga er zeker vaker naar toe

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk genieten op oudjaar!

Zeer vriendelijke dame die ons ontvangen en gepoetst heeft. Het was er op zich ook schoon, behalve een prop haar die kwam boven drijven in de jacuzzi. De handdoeken voelde wat vochtig aan ook... Maar dat hebben we niet aan ons hart laten komen. Voor de rest was het piekfijn in orde. We hebben GENOTEN. Het enige wat wel storend was, maar waar de sauna op zich niets aan kon doen, was dat de sauna/kamer zich in het gebied bevond waar het toegelaten was om vuurwerk af te steken met oudjaar. Gelukkig hadden we hier na middernacht nog amper last van.

Was gweldig

Zeer goed we hebben veel.plezier bij u gehad

• Prijs-kwaliteit verhouding

We hebben genoten van een mooi verblijf

Locatie was schoon en met veel privacy.

Prachtige locatie en huisje

Super positief

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!