Zeer leuke secret room, goede service en vriendelijk.

Vriendelijk ontvangst door gastheer. Zeer discrete locatie, vrijstaand. Leuk interieur.

Een fijne ervaring

bij aankomst kregen te horen van welke kamer we gebruik mochten maken de officiële kamer was al bezet alles werd keurig uitgelegd alles zag er netjes goed bed mochten gebruik maken van koffie en thee. Alleen de douche was niet op twee personen berekend Dat we terug komen zit er zeker in

Fijne plek

Hele fijne plek :) schoon, ruim, fijn bed. Mis alleen een extra handdoek voor het afdrogen. Dezelfde handdoek voor in de sauna en afdrogen is vervelend, verder 5 sterren.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke locatie voor ontspannende uutjes

Heel gezellig ingericht! Haardvuur was al aan!

Voldoende

Heerlijk verblijf gehad!

Weer een paar fijne uurtjes gehad, heerlijk plekje!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Locatie was top, we hebben genoten van de faciliteiten. Ook hadden we er een ontbijt arrangement bij geboekt dat super verzorgd was.

Goed verzorgd en hygiënisch

Fijne jacuzzi aanwezig met badslippers en badjassen inclusief bij jacuzzi arrangement.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super fijne privé Spa met veel privacy

Mooi plekje om met je geliefde naar toe te gaan. Goeie voorzieningen en verzorging. Veel privacy.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Compleet huisje met zeer veel privacy

prima pek!

sfeervol en heel schoon

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was mooie kamer netjes en schoon

Ervaring daar was niet leuk en is ook uitgelopen op niks Maar de kamer was mooi!!!

Mooie gezellige locatie

Alles netjes en sfeervol. Fantastisch bed. Heerlijk geslapen. Zeker een aanrader!

genoten

fijne relaxte avond gehad .vriendelijke gastvrouw . helaas geen minibar en in het onderste gedeelte voelde het fris aan , ook het water van de jacuzzi was niet echt warm .. verder leuke tijd gehad ..

• Prijs-kwaliteit verhouding

rustig en vriendelijke plek.

voldeed helemaal aan verwachtingen:net een weekendhuisje.

Enorm goed

De spa was enorm fijn echt super erg genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. En zeer zeker een aanrader. Wel een puntje voor het personeel. Volgende keer zorgen dat je op de hoogte bent over de vooraad van de consumpties.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk romantisch verblijf. Heel discreet. Genoten.

Was super top!!!!

Was in een woord geweldig gastvrouw was hele lieve vrouw echt een aanrader

Ontspannen

Het was weer lekker ontspannen. Ga er regelmatig heen. Vind het wel een beetje aan de dure kant voor 3 uurtjes en het was best koud in de ruimtes. Voor de rest zijn het vriendelijke mensen achter de balie.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Makkelijk te reserveren, zeer anoniem

• Prijs-kwaliteit verhouding

Netjes maar erg gehorig en rumoerig

Prima kamer, fijne douche. Wel erg gladde vloer in de badkamer. Niet discreet...moesten langs het eetgedeelte om op de kamer te komen. Gillende kinderen, slaande deuren. We hebben er niet minder door genoten maar komen hier niet meer terug..

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk afgelegen locatie. Goed verzorgd. Fijne gastheer. Genoeg privacy, ook op de veranda.

Perfect!

Mooi appartement, ruim en sfeervol, op details wordt gelet. Zeer schoon en veel privacy. Aanrader!

Het was fantastisch!

Alles was ontzettend fijn. Warm welkom, kaasjes, alles lekker warm. Mooi ingericht. Komen graag nog eens terug om bij te komen.

Oke

Prettig dat de code nu ruim op tijd doorkwam. Betekent voor mij dat er iets wordt gedaan met eerdere feedback. Geeft rust.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!