Relaxed

Heerlijke kamer , wederom genoten, alleen douche wel wat klein deze keer, bij vorige kamer was deze we iets grotwr

Was goed en schoon

Was goed

viel tegen

Wij waren onaangenaam verrast over het feit dat er een verbouwing plaats vond onder ons waar we niet over ingelicht waren wat ons al een veel minder prettig gevoel gaf over privacy en geluid. Toen bleek dat onze kamer niet meer was zoals we hier normaal gewend waren viel,ons dat eigenlijk wel goed tegen. als we dit van te voren geweten hadden waren we hier nu niet heen gegaan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fantastische ruimte voor een dagje met mijn vriendje

Je bent er van alle gemakken voorzien! Echt ideaal!

Over het algemeen goed.

Je moet eerst langs huis van eigenaar, dus niet helemaal prive. Dame is wel aardig. Ruimte is op zich niet bijzonder, maar goed. Alles redelijk goed schoon. Badkamer netjes. Aanrader.

Top locatie!

Mooie ruime kamers! Ziet er super mooi uit! Enige minpunten die ik kan geven zijn: -onderste verdieping is het wat aan de koude kant. -handdoeken mogen wel wat groter 😅

Geweldig !

Even in een andere wereld zijn en helemaal tot rust komen? Dan ben je hier op het juiste adres

geweldige kamer

mooi, schoon en discreet

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne ruimte, hygiënisch, prettige ontvangst

We gebruiken deze secret room regelmatig. We komen er terug omdat deze alles te bieden heeft voor een zeer prettig verblijf.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Uitstekend en heerlijk gegeten!

We kwamen aan en alles was zeer duidelijk uitgelegd van tevoren, een keurige ruimte waar je ziet dat alles met zorg wordt onderhouden. Keurig schoon en we hebben heerlijk geluncht, dat hadden we erbij genomen. wij hopen nog een keer terug te komen!

Super ervaring

Uitstekende service en de faciliteiten allemaal super verzorgd. Overal was over nagedacht! Kamer was ook groter dan op de foto's lijkt, je krijgt een heel prive en anoniem gevoel bij de locatie, echt even in je eigen bubbel.

• Prijs-kwaliteit verhouding

A real piece of art; zeker voor herhaling vatbaar

Uniek, verrassend, hygiënisch. Je raakt niet uitgekeken. Duidelijk met liefde gemaakt en zeker een aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

heerlijk huisje om samen te genieten

Een heerlijk en mooi huisje om een aantal uren intiem met z'n tweetjes door te brengen; lekker bij de open haard of boven op het ronde bed en niet te vergeten het grote bad. Enig eigenlijk niet noemenswaardig puntje is dat de mooie grote douche niet los staat maar in het bad uitkomt. Wij komen zeker terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het is een Zeer discrete en mooie lokatie

Wij hebben genoten van ons verblijf. Het was discreet, schoon en leuk ingericht. Alles was aanwezig. Behalve een handdoek van normaal formaat ontbrak. Het mocht de pret niet drukken. Het is een prachtige plek.

Warm, met innige uitstraling

Tessa heeft het telkens net weer even gedetailleerd anders, maar altijd erg smaakvol en innig ingericht. Bij haar in Zwiggelte.

Prima locatie!!

Prachtige hotel-waardige locatie. Van alle gemakken en luxe voorzien.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel vriendelijke ontvang. Het locatie is top en erg knus en schoon. Alles is goed geregelt. We hebben genoten en een leuke tijd gehad. Zeker vor herhaling vatbar!

Prima, perfect , keurig , netjes

Prima , uitstekend.

Relax

Relax

Heerlijk

Goede ontvangst fijne locatie top avond gehad.

Heel goede prijs / kwaliteit

Heel nette kamer, de eigen ingang bied genoeg privacy.

gewoon goed

bij aankomst is de kamer vaak wat kil..... wellicht is te overwegen om bij een reservering de verwarming van tevoren aan te zetten ( vooral nu de wat koudere maanden in aantocht zijn )

• Prijs-kwaliteit verhouding

top plek met volledige privacy

zelfs de auto kun je discreet parkeren!

Hele lieve gastvrouw!

Mooie ruimte, heerlijke jacuzzi. Wel jammer dat het bed geen lakens had. Je ligt op een soort rubber ofzo...

Tevreden

Mooie discrete locaties! Snel geregeld!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!