Perfect 😍😍

Het was perfect mooie schoon relax

Keurig verzorgd en discreet

Keurig verzorgd en discreet

Top locatie

Mooie locatie, lekker warm bij de openhaard. Mooi groot bed. Prima locatie om je te vermaken

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede ontvangst. Alles was goed en netjes. Het is voor iedereen een aanrader. Gr. Okan & Dagmara

• Prijs-kwaliteit verhouding

top plek en top locatie ,alles tip top en knus in orde . gewoon heel leuke knusse accomudatie .

goede ontvangst en duidelijke uitleg over de mogelijkheden aangeboden in het huisje. vooral ook met mooi weer een mooie plek om ook even buiten een lkkr drankje te kunnen doen . veel privaci en knus huisje. ook voor de autos een juiste plek ,uit zicht en toch goed bereikbaar.

keurig in alle aspecten

bijzonder aardige gastvrouw, keurige kamer en dito badkamer, groot en schoon bed..

Geweldige kamer

Geweldige kamer en discrete ontvangst. Het zag er schoon en gezellig uit

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super mooie kamer, privacy gegarandeerd!

Ontvangst was erg prettig en relaxt! Parkeren op eigen terrein! Zeer mooie kamer, schoon en netjes. Doucheruimte ook keurig verzorgd. Een aanrader!

Supermooie ruimte !

Het is een supermooie en sfeervolle ruimte ! Voor ons was het perfect. Ook de ontvangst was erg goed. De verwarming werd voor ons zelfs iets hoger gezet ! 2 kleine puntjes: we misten eigenlijk een flesje wijn en een douche. Maar de totaalervaring was super ! Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldige plek

Deze kamer is uitstekend. Ontvangst prima, met een klein flesje wijn erbij.

Heerlijk relaxt genoten

Was voor ons de eerste x maar was een heel Fijn ontvangst, ruimte is netjes en goed geregeld. Zeer geslaagde middag

Top locatie, perfecte suite

Perfect!

Goede ontvangst, zoals gebruikelijk. Gezellige entree en alles tot in de puntjes geregeld.

Fijne lokatie

Fijne lokatie badkamer had iets opgeruimder en schoner mogen zijn maar was een prima ruimte! Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ontzettend genoten in deze secretroom. Er waren veel mogelijkheden! Alles was netjes en schoon. Voor herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Perfecte locatie, leuke telefonische contact met de eigenaar echt vriendelijk. Appartement was schoon en leuk .

Mooie privé locatie

Mooi appartement met alles wat je nodig hebt voor een paar leuke uren. Netjes, schoon en je kunt je auto makkelijk op het terrein parkeren.

Goed geregeld

Alleen het inchecken ging niet heel goed, ze konden de reservering in eerste instantie niet vinden, uiteindelijk goed gekomen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige locatie met mooie kamer!

Gastheer erg discreet en kamer gezellig en schoon! Zal er meer gebruik van gaan maken!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke plekje met veel privacy

Vriendelijke en discrete ontvangst, schone ruimtes, prachtig uitzicht Een fijne plek om (even )ongestoord van elkaar te genieten!

Niet slecht

Mooie locatie, mooi ingericht. Alleen jammer op vlak van hygiëne... in de jacuzzi zaten namelijk plukken haar van zodra je de jets aanzetten kwamen deze naar boven gedreven... na het zien van dit voelde ik me al redelijk ongemakkelijk.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuk vertrekje voor knusse moment

Leuk vertrekje voor het doel voor waar je komt, jammer dat het bad al een langere tijd stuk is en niet hersteld wordt. Qua temperatuur was het niets te over....te kil eigenlijk. Verder leuke ruimte om daar samen te zijn ! Wij komen zeker terug 😋

Ricardo

Kamer was top! En je kan anoniem blijven! Personeel was discreet! Top geregeld door secret rooms! Maak zeker weer gebruik van secret rooms, was er eerst een beet sceptisch over.. dacht als ik betaal dan is het misschien ****. Maar secret rooms is een top aanbieder. Tot een volgend keer. Ricardo en Andrea

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fantastische plek, mooie locatie, rust en discretie gewaarborgd. Top gastheer!

Heerlijke plek om ongestoord alleen te zijn. Gezellig, schoon en van alle gemakken voorzien. Heerlijk muziekje beschikbaar, goede koffie. Lekker onthaasten en even het gevoel van alleen op de wereld.

Mooie lokatie

Schoon Romsntische Gastvrij Verzirgd

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!