Top locatie

Netjes en zeer discreet

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig, verwarming stond wel hoog

Mooie avond, mooi uitzicht, goed gezelschap

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne kamer met enkele verbeterpuntjes vwb de overnachting

Deze review is n.a.v. een overnachting. Voorop staat dat het zonder meer een prachtige kamer is. Spa, douche, bubbelbad en stoombad zijn prima. Ook lekker de ruimte. Ook een film kijken op de beamer was leuk. Toch enkele verbeterpuntje. rozenblaadjes arrangement was teleurstellend. Ik verwacht echte rozenblaadjes in het water van de jacuzzi, geen nepperts. Ook het gemis van een koffieapparaat/senseo/nespresso doet afbreuk aan het verder luxe gevoel wat je wilt hebben (oploscappucino is geen koffie :p ). Vwb het ontbijt is n.a.v. eerdere gasten de keuze gemaakt geen vleeswaren erbij te doen. Voor mij een geval van jammer. Luxere broodjes dan de grauwe mini afbakpuntjes zouden ook hier het gevoel van luxe vergroten en meer recht doen aan de totale beleving in de kamer. Pak gewoon wat kaiserbroodjes en maak ze even vochtig voor je ze in de oven doet. Ziet er heel anders uit ;-) Tip voor de minibar: Groene ijsthee is tegenwoordig heel populair, en wat knabbelmateriaal is ook een leuke toevoeging. Vooral aangezien het personeel 's avonds weggaat, en je niet echt naast een winkel zit. Ik sluit af met dat dit allemaal kleine puntjes zijn en dat de kamer echt heel mooi en de moeite waard is.

Ontspannende avond

Erg leuke kamer met luxe faciliteiten. We hebben erg genoten! Bed was erg laag dat is voor iemamd met knie problemen niet erg fijn. Anonieme inchecken was niet zoals vermeld stond op de site maar zeker niet verkeerd! Bedankt voor deze ervaring.

Goed geregeld ideaal hotel

Ideale manier om iemand te ontmoeten en vervolgens spannende dingen mee te doen

Hygiëne kan beter

Locatie: Beijerlandselaan Rotterdam. - In de jacuzzi dreef een afgescheurd zilver stukje van de verpakking van een condoom. - in de stoomcabine zaten tegen de wand aangeplakt twee donkere lange haren. - prullenbakje op het toilet zat nog vol. Deze was niet geleegd. Op zich leuke ervaring, maar voor ons geen tweede keer.

Sfeervolle loft!

Zeer sfeervolle loft, schoon, prachtige badkamer!

• Prijs-kwaliteit verhouding

ik vond het fantastisch en perfect. het was een verrassings cadeau voor mijn vriend. hij was heel verbaasd en vond het heel leuk. de hapjes waren top de jacuzzi en de stoomcabine en sauna was topp. het bed sliep ook heerlijk. en aardige medewerkers. echt een aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Erg nette, hygiënische en stijlvolle kamer

Zakelijke ontvangst door leuke dame, voldoende privacy en goede kamer. Overall leuke inrichting

Fijne sfeer ...

Erg mooie B&B... Fijne sfeer... Vriendelijke mensen... Kortom... Genoten!

Schoon en verzorgd

Kamer is netjes, gezellig en privé.

Zalig...

Heerlijk genoten, top gastvrouw. Alles is aanwezig om in alle rust te genieten. Keurig netjes, schoon en erg sfeervol.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie voor paar uurtjes plezier

Discrete locatie, rand van industrieterrein. Verdere instructies voor het betreden van de woning waren goed omschreven in de mail, contact voor de code van de deur verliep erg vriendelijk en anoniem (via de telefoon). Voor mensen die anoniem willen blijven dus een aanrader!

Zeer goed bevallen

Werden gastvrij onthaald en veel privicy

Top!! Alleen een ongeluk gebeurd

Het is helemaal top!! Maar we konden er niet van genieten, daar mijn man is uitgegleden. Van uit de jacussie. Viel met het hoofd op het trapje en met de rug. In de punt van het trapje. Hij lag helemaal te trillen. Ik moest bij hem blijven omdat ik zelf ook in de verpleging heb gewerkt. Om te kijken dat hij bij zou blijven. Hij had hoofdpijn en kon ff zijn rechterbeen niet bewegen en rechts ff geen zicht. Ik dacht ik moet de ziekenauto bellen. Ik wist wel dat ik een medewerker moest bellen. Maar ik durfde hem niet alleen te laten. Uiteindelijk is hij van de grond af omhoog gekomen. Want ik kon hem niet tillen ivm mijn ziekte ms. Hij heeft op de stoel gezeten en op bed gelegen. En zijn daarna naar huis gegaan omdat de tijd erop zat. De medewerker die ingewerkt moest worden ingelicht. En Vanessa gebeld over de gebeurtenis. Helaas hebben wij er verder niet van kunnen genieten. En daar balen we dus flink van. Tot zover mijn berichtgeving. Mvg Thecla Heimen [email protected]

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede locatie, faciliteiten en ontvangst

Mooie ligging locatie, met prima faciliteiten. Heerlijk bubblebad en Sauna. Stoomcabine ietwat basis maar alles goed geregeld met prima rustbank/bed om te kunnen chillen.

Erg netjes

Alles is erg netjes en snel geregeld via internet. Hotel was super chique en schoon. Hier zijn wij al 4x geweest inmiddels met mijn partner. Super aardige medewerkers en een enorme kamer voor erg weinig geld!

Heerlijke kamer

Mooie kamer, goed bereikbaar en parkeerfaciliteiten. Kamer uitgerust met moderne badkamer met bad en douche. Kamer is wat gehorig met de centrale gang.

Het is wat vervallen

Aardige ontvangst, maar de ruimte leek op de site toch anders. Het betreft een hokje aan het water en vooral de hoeveelheid wespen was niet bepaald aangenaam

• Prijs-kwaliteit verhouding

De locatie is in een buitengebied naast een hooggelegen kanaal. Alleen dat al geeft een ontspannen gevoel. De kamer en badkamer zijn zeer modern, schoon en groot. Ontvangst was zeer welkom en discreet. Zeker een aanrader voor een rustig verblijf.

Top locatie!

Prachtige locatie Werden netjes ontvangen Parkeren recht voor de deur Ruime kamer, netjes ingericht Zeer discreet

Helemaal top

Prachtige opgeknapte ruimtes. Luxe badkamer; mooie inrichting.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtig knus huisje. Mooi ingericht. Warm welkom. Rustig gelegen. Uitzicht op de natuur en paarden. Verheugen ons al op ons volgende bezoek.

• Prijs-kwaliteit verhouding

De ontvangst, ruimte en de gastheer waren bijzonder prettig!

Goede ontvangst, uitleg en de ruimte was perfect. Wij komen hier zeker terug, een gratis flesje wijn maken het geheel compleet.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!