Helemaal top

Goed georganiseerd en lekker discreet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top locatie, prima ontvangst en hartelijke gastvrouw

Ontspannen

Heerlijk.

Geweldig!

Hele fijne mooie rustige locatie.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijn dat de codes ruim op tijd binnen kwamen. Bij aankomst bleken ze niet nodig We konden zo doorlopen. Scheelde weer gedoe.🤗

• Prijs-kwaliteit verhouding

Perfecte privacy, bed iets te zacht

Perfecte locatie als optimale privacy belangrijk is en je niemand wilt zien (sleutelkastje). De bovenverdieping van het pand is helemaal voor jou; er zijn wel andere mensen aanwezig die je soms hoort. Voor de badkamer moet je de overloop oversteken; het zou dus handig zijn als de badjassen in de slaapkamer hingen ipv de badkamer. ;-) Kamer is ruim en prettig, zeker bij slecht weer lekker geluid van regen en wind. Bed heeft twee losse matrassen die helaas neiging hebben om wat uit elkaar te schuiven, het topdekmatras was ons wat te zacht. Al met al: hele fijne plek.

Was perfect

Zeer goed geregeld

Geweldige locatie, we zijn nu al 6 keer daar Geweest

perfect

nergens over te klagen☺️

• Prijs-kwaliteit verhouding

Rust, ruimte en privacy.........helemaal top!

Wat een mooie locatie! Dit boshuisje ligt prachtig verscholen en vanuit de sauna, de jacuzzi en de veranda kijk je heel mooi het (deels verlichte) bos in. De douche in het huisje is heerlijk en ook de overige voorzieningen zijn prima in orde. Een verhard pad naar de jacuzzi/sauna zou qua hygiene een optie kunnen zijn maar niet persé noodzakelijk. De privacy is prima voor elkaar, de locatie ligt zeker 200m van de beschaving verwijderd en er kunnen geen gasten het terrein op. Wij vonden het in ieder geval helemaal top en gaan zeker nog een keer terug. Rob & Lies

Heerlijke wellnesskamer!

We hebben een heerlijk verblijf gehad in deze prachtige kamer. Jacuzzi is top! Ontvangst door de gastheer verliep erg prettig, heel hartelijke ontvangst.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super leuke dag gehad met mijn vrouw. Heerlijk rustig en prachtig sfeer.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een geweldige dag op een ontspannen, rustgevende locatie

Met een code voor het sleutelkastje, konden wij geheel ontspannen de omgeving verkennen. Het sfeervolle huisje vol kaarsje overal geeft bij binnenkomst al een gevoel van gastvrijheid. Bubbelbad al op temperatuur en brandend vuurtje geeft de sfeer aan die wij de hele middag gevoeld hebben. En voldoende drank en zoete hapjes voor het innerlijke mens.. Wij hebben intens kunnen geniet. Het overtrof onze verwachtingen...

• Prijs-kwaliteit verhouding

Uitermate servicegericht en discreet, fijn dat dit bestaat!

De service van Secret Rooms is geweldig. Wat betreft de locatie zelf: heerlijk, we hebben genoten. Het enige minpuntje is dat het er wel erg warm is. Vriendelijke ontvangst.

Fijne en discrete plek

Fijne en discrete plek om heerlijk romantisch bij elkaar te zijn.

Beetje matig

Ik ga hier niet meer heen. Niet discreet genoeg, lawaaierig op de gang, te open bij binnenkomst komst

Gastvrij en zorgvuldig

Zeer positief, we werden gastvrij ontvangen. De verhuurster was wel aanwezig, maar wij hadden voldoende privacy. Mooie kamer, met de mogelijkheid van koffie, thee, zelfs druiven lagen klaar...

Toplocatie vol ontspanning

Leuke locatie met alles wat je nodig zou kunnen hebben. Fantastisch mooi uitzicht vanaf de bank. Werkelijk een heerlijk bed. Prettige ongedwongen ontvangst. Koffie en thee staan klaar.

Mijn ervarong

Geweldige atmosfeer. Alleen jacuzzi was niet warm en na een keer bellen heeft men deze niet op temperatuur gekregen. De douches werden ook niet warm.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het is een goede ervaring

Prima plek en vriendelijke gastvrouw. Minder punten: niet erg schoon

• Prijs-kwaliteit verhouding

Schone kamer en alles zoals verwacht

Prima ontvangst door een hartelijke dame die alles nog even heeft uitgelegd. Goede plek om even samen te kunnen ontspannen in een goed bereikbare en vrij rustige buurt.

Discreet, nette kamer.

Fijne kamer met spiegels overal. Jammer van het dikke plastic matje maar wel begrijpelijk. Als je aankomt verwacht je niet wat je binnen aantreft. Goede service/ ontvangst.

Alles TOP

Prachtige omgeving, mooie locatie!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige ervaring in mooie loft

Een locatie die zeer makkelijk bereikbaar. Zeer compleet en erg leuk om te vertoeven.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super kamer en veel privacy

Een fijne ontvangst door de gastvrouw en mooie kamer met badkamer. Een aanrader

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!