Privé en Uitstekend

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was echt een kamer voor genot niets meer niets minder

Ik misste zoals in Rottevale de gezelligheid en een koffiezet apparaat en tafeltje voor wat te eten , Eefde was alleen een kamer en dat was het

Comfortabele cabana, heel gezellig

Wel apart dat je in een cabana zit die gelegen is in iemands achtertuin. Zodra we binnen waren voelde het meteen goed. Komen hier vast nog een keer terug.

Nette kamer

Nette schone kamer. Vriendelijke ontvangst.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Al van te voren zeer correcte behandeling. Bij aankomst en binnenkomst in de ruimte bleek er een lekkage te zijn. Er werd direct gereageerd en zonder discussie de andere ruimte aangeboden. De oorspronkelijke ruimte was netjes en voldoende ruim. Beoordeling van de oorspronkelijke ruimte. De andere ruimte was super luxe! Met sauna en grote whirlpool. Kortom, netjes en voor herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super service en ook een waanzinnige locatie

We hebben voor de eerste keer de Sin Suite in Haarlem geboekt en wat een waanzinnige ervaring was dat,zeg! Alles tot in de puntjes verzorgd en een zeer inspirerende locatie wanneer je een romantische date wilt hebben. Het vuurwerk maak je altijd samen, natuurlijk. Maar deze locatie en alle details die gewoon klopten maakten dit uitstapje compleet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer sfeervol op een prachtige lokatie

Vriendelijk ontvangs , en een keurig sfeervol chalet op een prachtige lokatie met veel natuur en privacy

Geweldig appartement.

Prachtig, ruim en kraakhelder appartement met volledige privacy en voorzien van alle gemakken. Vriendelijke ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Erg prettig reserveren en discrete afhandeling.

• Prijs-kwaliteit verhouding

De locatie was helemaal prima

Alles is aanwezig voor een heerlijk verblijf, het was prima.

Geweldig!!

Locatie/kamer is geweldig! Het was schoon, sfeervol, ruim, en heerlijk bed. Ontbijt erbij was ook echt helemaal top. We konden maar twee minpuntjes ontdekken... 1) het douche putje was verstopt waardoor het water alle kanten op liep. 2) elke 5 minuten op een knop moeten drukken om bubbels te krijgen in de jacuzzi is erg storend. Misschien is dit aan te passen naar bv een half uur. Ontvangst en uitleg was super vriendelijk en we gaan hier zeker terug komen!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een prima kamer met vriendelijke ontvangst.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Erg mooi maar wat schoonheidsfoutjes

Kwamen aan in Rotterdam reden er langs voor we wat gingen eten zag er gesloten uit maar was gelukkig niet het geval kwart voor 10 stonden we aan de balie had geboekt om 10 uur konden er helaas alleen pas om half 11 in van wegen gasten voor ons die er te laat uitgingen en alles nog schoon gemaakt moest worden het bubbelbad bevatten wel wat flinke haar ballen die ook op de ballonnen zaten verder was het wel gewoon netjes het bed was wel erg hard en de waterval van het bubbelbad gaat niet uit tijdens het slapen ontspannend maar ook storend als je er niet zo van houd 😅 fruitschaaltje en wat koekjes was prima maar wel jammer dat als je overnacht er geen ontbijt mogelijk is verder hebben we er zeker van genoten

Uitstekend!

Erg prettig contact en fantastische kamer. Erg leuk gehad, gaarne komen we terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wij komen zeker nog terug. Super ontvangst en perfecte sfeer

toplocatie / discreet

Toplocatie, doet zijn naam eer aan. Moderne toplocatie met alle gemakken voorzien, privéparkeerplaats, sauna’s groot bad en douche, buiten jacuzi met een fantastisch uitzicht. Heerlijk genoten en helemaal tot rust gekomen, zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie ruimtes, prima voorzieningen. Parkeren adam centrum is onverstandig maar dat kun je weten en valt de verhuurder niet aan te rekenen

Alles prima verzorgd!

Parkeren, gastvrouw, kamer, hapje/drankje: niets op aan te merken 😊

Heerlijke middag verbracht

Vriendelijke en discreet ontvangst, super mooie locatie, alles was perfect en boven ons verwachtingen. Komen graag weer een keer terug.

Prima locatie

Discrete locatie in een knus hotel. In het restaurant van het hotel kun je eerst lekker eten.

Ging En van mijn minnares

Discrete ontvangst, zeer vriendelijke gastheer.. Ik was hier voor een eerste date met mijn minnares en we hebben genoten samen!

Heerlijke locatie. Top

Eerst secret room ervaring. Was in een woord geweldig.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super ruimte met veel mogelijkheden

We hebben ontzettend genoten. minpunt vind ik dat je door een ruimte loopt met cursisten. Het was toch secret wat we deden

Mooie slaap- en badkamer

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Mooie en schone slaap- en badkamer. Er waren ook miniflesjes shampoo, conditioner, douchegel en bodylotion aanwezig.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!