gewoon

was je nette kamer beetje oudbollig. kunnen we iets donkere gordijnen hangen was erg licht waardoor niet echt zweervol maar voor de rest was het netje

Heerlijke kamer

Wat een fijne kamer is dit,alles is top geregeld en hele fijne relaxete ontvangst! Ik kom zeker nog een keer hier. Xx

• Prijs-kwaliteit verhouding

Jammer dat de houtkachel niet aan was Wel aangegeven Voor ons ook geen groot ding

Als 4x keer bevalt goed

Goede ervaring

Leuke locatie met veel privacy Puntjes van verbetering : 1 De afvoer van de douche werkt niet optimaal waardoor badkamer al snel blank staat 2 Matras heeft geen beschermhoes. Er hangt een papier waarop staat dat bij eventuele vlekken huurder aansprakelijk wordt gesteld middels een telefoontje en inzet verzekering 3 er zijn weinig handdoeken

• Prijs-kwaliteit verhouding

Minder prive dan ik hoopte

De keuken beneden zat vol mensen, de minibar was leeg en er waren geen glazen. Overall wat stoffig...

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig genoten van deze locatie.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Really fun, what a giggle. such attention to detail..

Everything was perfect!

Heerlijke ervaring

Vriendelijk personeel, alles mooi schoon en sauna' s waren beiden heerlijk.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Nieuw, ruim en zeer goede faciliteiten

Fijne no nonsense ontvangst. Aangename ruimte, prima faciliteiten zoals vrije minibar, erotische zenders, goede sauna, lekker bed etc. Zeer de moeite waard!

Heel relaxend

Ik heb heerlijk kunnen ontspannen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top service en top kwaliteit

Super klantvriendelijke website en helpdesk. We hadden die prachtige Suite in Haarlem voor twee uur geboekt. Geweldig! En het geld ook echt meer dan waard. Ook hadden we een indruk pakket erbij besteld en daarom troffen we in de suite een leuk, lekker en compleet verrassingspakket aan. Wat een prachtige locatie. Kijk, het vuurwerk organiseer je natuurlijk altijd met z'n tweeën, maar wanneer dit in een prachtige omgeving als deze suite gebeurt, heb je het dus direct over een wereld ervaring. Besliste aanrader en we komen er ook zeker nog vaker terug!

Super locatie

Kamer is erg mooi, netjes en schoon. Echt een aanrader. Hier komen we zeker weer terug.

Netjes en discreet

Het is netjes geregeld allemaal. Discreet en anonimiteit zijn gewaarborgd

gewelde locatie

x

Knus en super schoon.

Ik ben een enorme zeikerd, maar heb niks op aan te merken. We komen zeker terug.

Heerlijk relax

Nette kamer en zeer discreet afhandeling

Snelle service!!

Kamer eind van de middag geboekt voor de volgende dag en binnen een paar uur bevestiging al binnen met adres.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke plek, prima faciliteiten!!!

Discreet en gastvrij ontvangen, heerlijk verblijf gehad. Wij komen nog eens terug!!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

prachtig chalet zeer vriendelijke ontvangst!

Zeer mooi chalet knus en gezellig ingericht. Mooi vrij uitzicht en volledige privacy. Koffie en thee staat klaar voor gebruik. Zeer vriendelijke ontvangst! Aanrader!

Gewoon top

• Prijs-kwaliteit verhouding

Anoniem en heel netjes!..

Slecht

Slecht

Top locatie

We zijn dol enthousiast over deze locatie. Alles wat we zochten onder 1 dak. Perfect alles voor elkaar daar. Hier gaan wij zeer zeker vaker naar terug.

Leuke beleving

Top service zeker nog een bezoek waard!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!