Super dag gehad

Heerlijk

Heerlijk en relex genoten van elkaar gastheer is gastvrij vriendelijk ontvangst gastheer is behulpzaam echt wel een aanrader wij komen er zeker weer terug

Word ik niet blij van!

Geen fijne ervaring. Niet compleet qua inrichting en heel ongezellig, geen plaats om je spullen kwijt te kunnen en niets om je kleren op te hangen. Dit was een slechte ervaring. Geen privacy en ook geen parkeerplaats aanwezig.

Heerlijk relaxed

Ambiance zoals beloofd

Aanrader

Prima locatie met veel privacy; hartelijk ontvangen door de gastvrouw. Kamer en badkamer zijn sfeervol en met zorg ingericht.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super fijne plek, gastvrij ontvangen.

Fijne uurtjes samen gehad! Kregen zelfs een ruimere kamer dan dat we geboekt hadden.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Word hier niet blij van!

Ongezellig en niet compleet.

Helemaal super

Zo strak geregeld.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goed voor een prima prijs

Je krijgt een sms/mail met instructies voor je kamer, zodat je discreet binnen kan gaan. Zo niet, dan wordt je prima en gastvrij ontvangen door de personeel. Ik voelde helemaal niet ongemakkelijk. Kamers zien er prima uit. 1 minpuntje is dat de kamers makkelijk bereikbaar zijn voor de buitenwereld en de kamers zijn niet geheel geluiddempend (iedereen in de buurt kan meegenieten als ze er zijn). Maar voor een snelle rendez-vous kan ik de schone locatie aanbevelen.

Ontspannen, prettig en privé

Huisje is mooi en gezellig ingericht. En heel belangrijk: schoon. We hadden hier de gelegenheid om ongezien en ontspannen de tijd voor elkaar te nemen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Schoon, discreet en snel reageren

Voor de tweede keer en wederom alles keurig en netjes. Vriendelijk ontvangen ook.

Toplocatie

Enige nadeel is beetje slecht te vinden, zit camping. Naast en de navigatie geeft de camping aan

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prettige mensen aardig ontvangst en mooie kamer

Ik deze locatie zeer aanbevelen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Sfeervolle plek in te genieten.

Mooie sfeervolle loft in een rustige wijk. Zeer schoon, sfeervol en verzorgd. Fijne douche, en veel privacy.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Superkamer ! Bed kraakt iets :-)

Superkamer ! Bed kraakt iets :-) Fijne ontvangst, prima geregeld!

Viel een beetje tegen.

Helaas moeilijk te vinden en telefoon van onze gastvrouw stond uit. Wel een schone kamer in een bewoond appartement. Faciliteiten waren goed.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Is een prima locatie met vriendelijke mensen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Onvergetelijk moment in een heerlijk huisje

Best spannend zo'n eerste keer in zo'n huisje. Zeer vriendelijke, gemoedelijke ontvangst. Er wordt even aangewezen waar koffie en thee staat, gevraagd of er nog vragen zijn en vanaf dat moment heb je het rijk alleen (...nou ja.... samen ;-)). Vanaf de zithoek heb je mooi uitzicht over weilanden. Het voelt meteen als een soort mini vakantie. Een echt heerlijk bed! Mijn voornemen is om hier vaker terug te komen.

top

heerlijk kunnen ontspannen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke ruimte in een landelijke omgeving!

We zijn hier al een paar keer geweest en het is altijd erg fijn. Eigenaresse is leuk, vriendelijk en discreet. Omdat het een B&B is moet je wel rekening houden met aanwezigheid van evt. andere gasten maar het is ons nog niet vaak gebeurd. Ik mis soms wat meer/grotere handdoeken. Wij douchen wel 3 x per bezoek en willen het bed ook nog schoonhouden. Drinken kan je in gemeenschappelijke keuken zo pakken maar ik zou karafje water met 2 glazen ook fijn vinden.

Prefect

I lovet

Niks op aan te merken.

Zeer vriendelijke gastvrouw. Van alles voorzien. Niks op aan te merken. Enige puntje van kritiek , er lag wat stof in de slaapkamer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer mooie ruimte; zeer discreet.

Heel erg leuk

Discreet gelegen Vriendelijk ontvangst Zeer hygienich En gezellig aangekleed

prima locatie en anonimiteit

Personeel heeft ibstructie gehad niet naar id oid te vragen. Prima

• Beoordeel het reserveringsproces en de klantenservice van secretrooms.nl
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Omschrijf kort en bondig hoe je het verblijf hebt ervaren Prima
  • Kamernummer 1006

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!