Netjes uitleg prima site
Rima
De kamer zag er schoon en fris uit. De badkamer is voldoen had ruimer gemogen. In de kamer zelf waren in totaal 2 stuks 2 persoonbedden en 2 stuks 1 persoonsbedden. Keus genoeg dus 😉. Parkeren is erg makkelijk voor de deur en discretie gegarandeerd door de selfcheckin service. Super verblijf gehad met mijn dame en denk dat de buren ons wel gehoord hebben 🤣
Redelijk ruime kamer met zacht bed, douche wat klein maar was heerlijke middag
Top locatie en erg discreet. Mooi midden in het centrum. We hebben genoten
Superlicentie!
Gastvrouw was efficiënt, discreet en vriendelijk. De kamer was veel groter dan ik had verwacht en we hebben heerlijk kunnen loungen op de loveseat. Echt even heerlijk op elkaar kunnen concentreren zonder de dagelijkse bekommeringen. Ook fijn dat je gewoon kan gaan zonder uit te checken, blijft toch akward. Wij komen graag terug!
Kamer op zich voldoende. Echter, het bubbelbad maakt veel herrie. Loopt langzaam vol (niet erg trouwens, we vermaakten ons toch wel), badschuim ontbrak.
Alles was prima, sleutel zat al in de deur
Ik heb het leuk gehad om even alle privacy met mijn partner te hebben in deze mooie ruimte. wij waren meer fan van de grote Jacuzzi.
Tweemaal geweest, tweemaal top, drie keer wordt scheepsrecht.
Een gezellig romantisch ingerichte privé lokatie... we hebben er ontzettend genoten, badkamer iets dichtbij was handig geweest en met een bad was het perfect geweest... Een echte aanrader
Privacy! De eigenaresse belde me dat ze er niet was, maar uitgelegd hoe we naar binnen konden. Prima! Comfort!
Prima kamer, discreet en schoon
Eenvoudig en snel geboekt, duidelijke communicatie, probleemloos. Knus huisje, vriendelijke ontvangst en verder alles wat je wenst, voor herhaling vatbaar.
Kamer had 2 losse bedden helaas. netjes verzorgde kamer. Genoeg parkeermogelijkheden.
Mooie kamer, schoon en luxe, er moet alleen naar een hendeltje van de douche gekeken worden, deze zit namelijk los. De inrichting is echt geweldig.
Mooie decoratie, een kort vakantie gevoel.
nette kamer , schoon, enige minpunt was dat er op de gang veel lawaai was denk schoonmaak.
Uitstekende locatie en vriendelijk en warm ontvangst. Wel heel goed de routebeschrijving lezen...voordat je het weet sta je bij een boze boer op het terrein. We komen zeker nog een keer 😉
Ik en mijn susje hebben 2 uurtjes lekker genoten van de sauna & bubbelbad !
Goed ontvangst met veel privacy. Vrij parkeren en een erg mooie hoogwaardig afgewerkte lokatie. Heerlijk groot bed en lekkere douche. Heerlijke spannende maar ook ontspannende date gehad.
Beetje apart maar wel goed voor elkaar. Zou wel over doen
Wij hebben genoten van de suite. Zeer discreet, schoon en heel mooi ingericht!
Heerlijke middag gehad.
Atoomweg 12
1627LE Hoorn
Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!