geweldig

het was netjes schoon top top geweldig dagje gehad top top

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne plek! Echt een aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Perfect! Mooi locatie, hele fijne kamer en veel privacy.

Es war sehr gut

Mooie kamer. Hygiënisch! Prive Perfect georganiseerd

• Prijs-kwaliteit verhouding

Helemaal super goed, fijne overnachting gehad.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles zeer goed voor elkaar.

Een heerlijke relaxte avond gehad!

Uitstekend!

Perfecte rustige kamer met alles erop en eraan. Fijn dat er annoniem in en uitgechecked kan worden. Mooie en schone kamer. 1 verbeterpuntje; de deur van de poort ging niet soepel open/ op slot. Het kan aan mij liggen hoor, maar dat ging niet zo makkelijk.

Klein maar fijn

Kleine kamer, maar in orde en schoon. Makkelijke sleuteloverdracht.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie plek met veel privacy

Voor de tweede keer in de Hooiberg… netjes verzorgd en goede communicatie met de eigenaar. Ik kom nog eens terug!

Heerlijk

Fijne sauna en mooi zwembad. Genoten!

Leuk

Prima verblijf qua ruimte an sich. Rob (Eigenaar?)i s een vriendelijke man. In deze periode is er privacy genoeg denk ik. In toeristenseizoen is dat niet zo. Je moet door de boerderij om op kamer 7 te komen bijvoorbeeld. De kamer is ruim met een zit, keuken en slaapgedeelte. Minpuntjes: Lampen in de slaapkamer zijn niet sfeervol. Schimmel in de douche Handdoeken klein en dun.

• Prijs-kwaliteit verhouding

De mooiste plek die ik ooit heb gezien!

In 1 woord wauw! Wat een geweldige plek! Alsof je in een sprookje terechtkomt! Overal is over nagedacht! Wij komen zeker terug! Bedankt voor alles!

Niet voor herhaling

Het hotel stinkt behoorlijk, oud gebouw.

Heerlijk ontspannen

Samen met mijn man in een eigen bubbel, Heerlijk ontspannen tussen onze drukke baan en thuis klussen

Geweldig !

We hadden een paar uurtjes over en besloten om even te ontspannen in nabijgelegen Leilinde. Ontvangt was top! Vriendelijk en alles werd netjes uitgelegd tijdens de rondleiding. De Faciliteiten zijn brandschoon en er staat zelfs een fles welkomst bubbel klaar! Als we een keer meer tijd hebben zeker voor herhaling vatbaar !

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit voor een goede prijs en heel erg leuk en gezellig ingericht.

Ik was hier voor de 2e keer. T.o.v. de eerste keer waren er wat dingen die niet goed werkte. Desondanks hebben wij met volle teugen genoten en is de kans dat wij terug komen erg groot.

Prima geregeld

Heerlijk

Fijne ruimte. Heerlijk licht en een keer iets anders dan donker en overdreven romantisch (nep haarden, neon lichten enz.) Wel wat gehorig overdag de kapsalon beneden. Er staat muziek aan in het halletje, ik denk ter voorkoming daarvan. Maar er is verder geen muziek, op de tv na. Wij hadden zelf een speaker mee maar die moet dan wel dusdanig hard dat die de muziek uit het halletje overstemt. De ingang is via een kapsalon dus geheel privé is het niet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel relaxt, en makkelijk zelf in checken. Prijs kwaliteit verhouding is ook top!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mijn partner en ik hebben een drukke baan en thuis druk met klussen, om even rust te vinden voor een paar uur heb ik een luxe room gereserveerd. Mobiel uit samen in de jacuzzi met een drankje en elkaar verboden om over werk ofzo te kletsen. Wij zijn 3 uurtjes in onze bubbel gestapt en hebben heerlijk ouderwets genoten. Wij gaan dit nog een keertje doen. Niet ver van huis gewoon in Groningen zelf... Het was voor ons even een mini vakantie. Heerlijk.

Top ervaring. Voor herhaling vatbaar

Ziet er allemaal top uit.. en is zeker heel discreet.

Zeer prettig en schoon

Prettig ontvangst. Alles mooi schoon. Alleen de tijd vloog voorbij

• Prijs-kwaliteit verhouding

Voor ons was dit de eerste keer maar wat hebben we genoten. Het is een prachtige locatie makkelijk te vinden en totale privacy. De villa is werkelijk prachtig en van alles voorzien. Zeker een aanrader en wij komen snel weer een keer terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtig schone locatie , alles is hier perfect

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!