perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was perfect geregeld service was uitstekend

Zou 't niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel fijn welness heb ervan genoten wij hadden 2 uur geboekt uiteindelijk was het zo snel gegaan dat ik de volgende keer meer tijd zou doen. Hele mooi welness lekker genoten van het zwembad en hele vriendelijk personeeel zeker een aanraden

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In het water gelegen.

Niet duidelijk hoe het bij aankomst geregeld was. Was even onduidelijk.

slechter dan verwacht

Pluspunten

- Alle faciliteiten zijn aanwezig - Vriendelijke eigenaar - Fijn zwembad - Ligbedden aanwezig - Lekkere koffie en thee!

- Opblaasbare jacuzzi (helaas niet goed te zien op de foto's) - Water wordt volgens eigenaar om de 2 dagen ververst - Er lag veel haar op de bodem (dus geen gebruik van gemaakt) - Volgens de recensies was alles perfect, maar we zagen dat er een slechtere recensie verscheen na ons verblijf door andere gasten. Iets later zagen we dat deze recensie was verwijderd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op en top❗️

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele mooie plek, gezellig en zeker mooi ingericht!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel geboekt en snel bevestiging

de eerste keer is het een gok waar je echt terecht komt want je krijgt pas later het adres door. Na eerste keer is die onzekerheid weg

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontzettend chic verblijf.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk te boeken, goede Service en snelle hulp bij vragen over de chat funktie...graag weer de volgende keer

het annuleren van een kamer kan eenvoudiger zijn ... vooral met geheime, discrete dates kan het snel zijn dat een date niet kan worden bewaard. Natuurlijk willen de verhuurders geld verdienen, en dat zou zo moeten zijn ...maar tot een week eerder zou het gratis zijn. Ik denk dat veel gasten het zullen danken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lieve personeel, hygienisch, mooie ingerichte kamer(s).

Het eten wordt vaak koud geserveerd. Meer halal eten aanbieden, en drankjes.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik Héb Een Half Uur moeten wachten op de dame die de sleutel had voor de privé (kinky) suite in Amsterdam. ik ernaar toe bellen staat de tel uit van de baas en de contact persoon. mij is verteld dat ze dit niet vaak meemaken maar ik wel m'n geld terug kon krijgen. half uur na afgesproken tijd werd ik alsnog gebeld maar er is wel een halfuur van mijn tijd weg waar niks aan gedaan word!! ik doe dit niet nog een keer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Discreet, makkelijk te reserveren. Bij vragen word je snel geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Anoniem, discreet, netjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles was goed

Rood gordijnen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Discreet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk, veel aanbod

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kamer en aardige gastvrouw. We voelden ons helemaal op ons gemak!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, anoniem, gastvrij en nette kamer

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat een aardige mevrouw. Leuke kamer. Leuk ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn dat jullie er zijn!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!