Prachtige kamer

Fijne ontvangst, prachtige kamer, schoon.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Rustige locatie en aardige host

Heerlijk kunnen genieten van het verblijf. Alles wat aanwezig wat nodig was en host kwam ons nog even netjes waarschuwen dat de tijd verstreken was.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles was top voor elkaar

Mooie en nette kamer. Was allemaal top voor elkaar. Zeker voor herhaling vatbaar

Super gastvrouw en ontvangst

Top privacy!

Geweldig!

Geweldig!

Het ruime bed lag echt heerlijk en we konden heerlijk relaxen in het bubbelbad. De temperatuur in de kamer was ook erg goed te regulieren wat het nog aangenamer maakte!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was een fijn welkom en heb zeker genoten en lekker ontspannen. Is zeker een aanrader

Zeer goed bevallen

Mooie ruimte en goede privacy. We komen hier zeker nog een keer terug en is erg aan te raden

Spannend en leuk

Heel veel faciliteiten maar net te koud in de winter

Perfect!!!

Netjes!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was een super nette en schone kamer/badkamer. Netjes flesjes water en wat lekkers voor bij de thee/koffie. Genoeg handdoeken ook en zeep om je te wassen. We waren zeer tevreden.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima geregeld, mooie locatie en ruimte

Voorzien van alle nodige faciliteiten!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was een warm welkome, Binnen was mooi en schoon. Top!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima plek. Veel privacy.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wat een fijn private plekje!

Na een hartelijk weekloon en korte maart duidelijk uitleg hebben we heerlijk genoten van de verschillende compartimenten: Jacuzzi stoom en infrarood sauna.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was nette kamer , alleen bij binnenkomst zeer koud

Heb eerste uur nodig gehad om de kamer op een prettige temperatuur te krijgen en dan gaat een groot deel van je tijd toch verloren , kamer was netjes alleen niet super schoon en helaas geen badkamer zodat ik met niet kom opknappen

Fijne plek

Fijne plek, precies wat we zochten

Knus en netjes

Fijne locatie. Netjes en schoon . Fijn dat er ook een buiten is .

• Prijs-kwaliteit verhouding

Uitstekende locatie, alles tip top in orde

Heel mooie en luxe ingerichte kamer, van alle gemakken voorzien. Prima routebeschrijving en informatie over de toegang

• Prijs-kwaliteit verhouding

Vriendelijke man. Je ontvangt een code om binnen te komen. Binnen is het schoon en ruim. Prima tijd gehad.

Fijne plek, ruim, stil

Mooi ruime en schone vila. Ik kom er geregeld (1x p 6 wk) met vaste date. Het is stil, al heb ik ook wel eens meegemaakt dat mensen mij aanspraken op het terrein. Omdat ik wist waar ik moest zijn was het geen probleem, maar dan voelt de privacy ver weg. Dat is dus 1 x gebeurt en alle andere keren niemand gezien. Fijn bed, prima douche. Linnen is schoon, voldoende handdoeken. Je kan met z'n tweeën in bad.

Opvallend fijne plek!

Ik moet zeggen dat we het echt superleuk vonden in de Merel. De sfeer was echt fijn en het zag er zo lekker schoon en nieuw uit. Steekt er in het aanbod echt bovenuit.

Ontspannen

Alles goed voorbereid voor onze komst. Keurig schoon en hygiënisch. Niets op aan te merken.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede en nette privé sauna

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een geweldige locatie en een geweldig verblijf.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!