Uitstekende ervaring.

Een nette en mooie boshut, van alle gemakken voorzien. Rust en privacy waren uitstekend, we hebben het er goed naar de zin gehad, het was de eerste keer, maar zeker niet de laatste.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima plekje voor een romantische ontmoeting

Ontvangen door aardige B&B eigenaar die in een korte rondleiding alles liet zien. Geen overbodige luxe, gewoon een ruime en brandschone slaapkamer waar het prima toeven is met z'n tweetjes. Zolang er gasten zijn, blijven de eigenaren weg van de eerste en tweede verdieping zodat je in alle privacy van de kamer en badkamer gebruik kan maken.

Netjes en mooi

Was een mooie ruimte

Pareltje!

Verrassend mooi!

Fijne ruimte

We hebben erg genoten van de mooie en gezellige schone kamer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Meerdere keren al een kamer bij deze super host geboekt. Discreet en erg vriendelijk en een fantastische kamer!

Helemaal volgens verwachtingen

Alles op en top. Discreet, perfecte kamer !!

Geweldig verblijf!

Ons verblijf in de tiny house was geweldig! Voorafgaand een duidelijke mail gekregen met instructies hoe er te komen en het in- en uitchecken. Bij binnenkomst vonden we het al snel gezellig en warm ogen en volledig voldoen aan onze verwachting. We gingen gelijk in de ontspanningsmodus en de tijd vloog voorbij. Zeer netjes en goed verzorgd en tevens erg discreet en privé. Kortom helemaal top, en wij komen zeker nog eens terug!

Schoon

Netjes ontvangen en alles was schoon. Enige nadeel wat ik vond is dat je af en toe mensen elkaar hoort roepen en je niet zo goed weet of het voor jou is of dat er iemand anders wordt geroepen.

Uitstekend en netjes

Schone en nette kamer

Goed beveiligd

Geen gedoe

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuke plek om even heerlijk weg te zijn

We zijn hier al diverse keren geweest en altijd hebben we het prima naar ons zin. Mooie locatie en verrassend om te zien wat je van een oude hooischuur kan maken.. Het geheel had deze keer wel iets schoner gekund , maar kan een toevalstreffer zijn want de voorgaande keren was het altijd meer dan prima . Komen vast en zeker weer terug, wantwe vinden deze plek toch wel echt fijn.

Fantastisch!

De prachtig ingerichte woonkamer voelt gelijk heel romantisch en rijk aan, we hadden het arrangement genomen met rozenblaadjes. Overal kaarsjes, het was magisch!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top!!!! Heel erg mooi, ik heb er van genoten.

Top!!!! Heel erg mooi, ik heb er van genoten.

Echt Top.

Wat een mooie lokatie. Prachtige kamer ontzettend genoten een aantal uren daar. Komen zeker vaker terug. Heel leuk ontvangen door de gastvrouw

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super relaxed en ontspannen verblijf

Goed ontvangen en duidelijke uitleg apparaten. Alles was goed geregeld. Echt heerlijk en genoten van mijn verblijf. Eten en drinken meegenomen zodat we wat konden eten tussendoor. Zeker de moeite waard om weet te komen.

Keurig en alles aanwezig

Mooie ruimte netjes en heel realexs

Netjes en privé.

Mooie locatie. Lekker vrij. Geen inkijk van andere. Discreet verblijf

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een hele fijne avond gehad

We hebben erg genoten van de luxe kamer, alles zag er keurig uit en van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader!!

Netjes en goed.

Lekker schoon

Heb genoten

Alles gaat heel soepel

Leuke schone kamer met sfeer. Van aankomst tot vertrek discreet duidelijk en soepel

• Prijs-kwaliteit verhouding

We hebben genoten, en heerlijk geslapen Alles was schoon

Top locatie

Schoon en netjes Goed ontvangst van de gastvrouw

Prima geregeld

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!