Heel mooi en ontspannend

Ontvangst en uitleg bij de Wellness Escapez - Escape Santorini was snel en goed geregeld. Bevestiging via mail met uitleg is ook duidelijk. Receptie ruimte is heel netjes, verzorgd en de twee dames waren super duidelijk met alles. Parkeren gewoon voor de deur en gratis, dat is ook super fijn. De Santorini room is precies zoals op de foto's. Ik had 2 arrangementen genomen en dat was allemaal al geregeld voordat we de Santorini room in gingen. Alles was super heerlijk, fruit, chocolade en de prosecco. De stoomcabine en de sauna waren heerlijk en alles was super schoon. De bubbelbad is lekker groot en ook super schoon. Er is ook een minibar, thee en koffie aanwezig. Er waren genoeg handdoeken,baddoeken, badjas etc aanwezig. Je komt niks tekort en je hoeft ook niet veel spullen mee te nemen. Wanneer je iets nodig hebt, dan kan je makkelijk een sms bericht sturen en binnen 5 min. werd er gereageerd en werd het geregeld. We hebben echt kunnen ontspannen, zonder zorgen. En ik zou zeker weer hier gaan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig mooie kamer en erg schoon

Vriendelijke ontvangst, veel privacy en schoon. We hebben een heerlijk verblijf gehad hier.

Top verblijf

Keurig schoon, warm en ruikt er als thuiskomen.

Spannend genieten

Het blijft altijd spannend om iets nieuws te proberen, maar wat hebben we genoten met z'n tweeën!

Perfecte plek

Een super lokatie… heerlijk bed en een fantastisch groot bad waar je gemakkelijk met twee personen ruim in kan zitten…. Enige ZEER belangrijke opmerking: gebruik een lekker en goed wasmiddel voor handdoeken en beddengoed, dat gaat echt het verschil maken…. Bedankt voor de medewerking

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super netjes en zeer privé

Grote mooie ruimtes lekker warm goede badkamer.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wat een heerlijke ontspannen kamer.

Wij zijn hier nu 4x geweest en hebben heerlijk genoten van de rust en ruimte. Een hele schone en mooie kamer waar de tijd even stil staat. We zullen hier zeker nog vaker komen.

Waanzinnig

Een heerlijke ruimte om je even terug te trekken met je geliefde. De omschrijving klopt helemaal. Schoon en netjes.

Heerlijke kamer

We komen graag nog is terug. Vriendelijk en soepel ontvangst

Heerlijke rustige plek!

Mooi huisje op een prachtige plek, veel privacy

Kamer geannuleerd

Wij komen aan bij het hotel van onze reservering die bevestigd was!! Blijkt onze reservering geannuleerd te zijn zonder dat wij het wisten. Konden wel een standaard kamer krijgen zeggen ze dan ja daarvoor kwamen we natuurlijk niet ik zal niet meer via deze site reserveren in ieder geval!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie en zeer schone accommodatie.

Prettige ruimte. Bij binnenkomst stond alles klaar en verlicht. Mooi ingericht en afgewerkt.

Comfortabel appartement met privacy

Hele fijne plek met alle voorzieningen aanwezig. Schoon en comfortabel.

• Prijs-kwaliteit verhouding

2e keer dat we geweest zijn, niemand gezien dus erg discreet!! Wij gaan hier zeker vaker naar terug

Knusse, complete kamer

Gewoon heel goed

Schoon, rustig gewoon heel goed. Een passpiegel zou het compleet maken. Jammer dat die ontbreekt, maar zeker een aanrader.

Wat een geweldige locatie

Wat een geweldige locatie, we hebben er een fijn verblijf gehad. Vriendelijke gastvrouw en wij waren volledig de tijd vergeten. Dit was geen enkel probleem omdat de ruimte na ons niet verhuurd was. Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen en zullen dan, naar alle waarschijnlijkheid, de wellness boeken.

Heerlijke middag

Een fijne ervaring, je waant je even in een andere wereld. Alles is schoon… mooie plek!

Het was weer top.

2e bezoek aan de locatie. Gewoon top. Komen snel weer terug.

Fantastische ervaring

De kamer was sfeervol ingericht, met een heerlijk bed en een fijne douche om tussentijds en achteraf op te frissen. Alles voelde discreet en veilig, precies zoals beloofd. En het belangrijkste: we hebben ongekend kunnen genieten zonder enige onderbreking! Absolute privacy, wat het helemaal afmaakt. Het enige kleine minpuntje was dat we tegelijk met een ander stel aankwamen, wat een beetje ongemakkelijk voelde – maar ach, dat hoort er misschien ook een beetje bij. Al met al een geweldige ervaring. We komen zeker terug!

Slecht 2 sterren

Wij hadden kamer 804 gekregen en we hadden tot 22.00 uur geboekt maar we hebben de kamer een uur eerder verlaten om dat het veel te koud was in de kamer na dat de kachel vol aan stond

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb een geweldig verblijf gehad, en Geert heeft alles netjes uitgelegd aan ons, de kamer is heel netjes, gezellig, en sfeervol, ik kom snel nog een keer terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Perfecte plek om tot rust te komen en volledig te ontspannen!

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij deze spa! De host was ontzettend vriendelijk en verwelkomend, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. De uitleg was duidelijk en professioneel, wat zorgde voor een ontspannen en zorgeloze ervaring. De faciliteiten waren uitstekend – alles was schoon, goed onderhouden en van hoge kwaliteit. Het was de perfecte plek om tot rust te komen en volledig te ontspannen. Ik kan deze spa zeker aanraden en kom graag nog eens terug!

Heerlijk relaxed

Alweer een paar uur rustig kunnen bijkomen

Altijd geweldig

Het blijft gewoon een dikke tien waard

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!