echt een aanrader!

Hele fijne privésauna! Alles was schoon, goed verzorgd en we hebben heerlijk kunnen ontspannen met onze kinderen. Zeker een aanrader, we komen graag terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Prima ruimte mooi ingericht en van alles voorzien. Heel netjes en schoon. Een aanrader.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne ruime prive sauna. Host is erg vriendelijk en behulpzaam

Fijne prive sauna. Met goede faciliteiten. Ruim verblijf en gezellig ingericht. Hier en daar mag wat herstelwerk gebeuren Verder is het een top verblijf

Super lux kamer

alles zoals altijd top een zeer inspannende sfeer

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig en zeker voor herhaling vatbaar!!

Het was erg rustgevend en alles wat je zou willen, is er ook. Het is een fijne locatie met parkeergelegenheid. Je komt er letterlijk niks te kort. En de gastvrijheid is al helemaal geweldig. Ze was zo aardig en vriendelijk. Ik had een vraag tijdens het verblijf en ik kreeg ook echt gelijk antwoord via de app. Een prachtige plek om even tot rust te komen! Hartstikke bedankt hiervoor!!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Great experience quality and releaxing

Very warm welcome, very clean, high quality

Fijne spa

Mooie ervaring, eerst heel vriendelijk rondgeleid door de host en daarna kunnen genieten van de jacuzzi terwijl we een film kijken. De fruitschaal is ook zeer aan te raden.

prachtige kamer

Hele mooie kamer. zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Lekker ontspannen. Zeer mooie kamers.

Gewoon top:)

Heerlijk ontspannen

heerlijke omgeving om te ontspannen . Vriendelijk ontvangst en uitleg . Was alleen jammer dat er geen haardroger was. Verder exact zoals het is omschreven op de site

Mooi en verzorgd

Proper, mooi en verzorgd

• Prijs kwaliteit verhouding

Positief met toch wat feedback

Zoals de vorige paar jaren kwam ik ook dit jaar opnieuw mijn verjaardag vieren bij jullie. Zoals altijd ook een warm onthaal en een geweldige sauna! Echter had ik dit jaar nog geen mail ontvangen voor een eventuele gratis fles cava tegen de datum wanneer ik boekte, waarop de medewerkers mij ook niet op mijn vraag konden helpen of dit al dan niet nog een mogelijkheid was, omdat ze het zelf niet wisten. Maar zoals altijd: een propere, zalige ruimte tegemoet gekomen en even helemaal kunnen ontspannen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie ruimtes, goed schoon!

• Prijs kwaliteit verhouding

Was de eerste keer da we de romantische ruimte hadden verblijf was heel goed Tot we gingen douche tijdens het douche stonk het doucheputje en deze wou niet aflopen

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij zijn er voor de derde keer geweest. Elke keer weer is alles tot in de puntjes verzorgd, schoon en sfeervol.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne privé wellness met warme ontvangst

Gastvrije privé sauna met alles erop en eraan. Jacuzzi en sauna stonden al aan bij aankomst, dus daar goed gebruik van kunnen maken in de knusse ruimte. Heel fijn dat er drinken beschikbaar was. Goede plek om te ontspannen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk even helemaal uit!

Wat een rust, een prachtige ruimte en een welkom gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lekker ontspannen

Heerlijke plek om te ontspannen

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben echt genoten echt een aanrader voor ieder die wil

Hartstikke mooi

Hartstikke fijne verwelkoming en erg schoon we hebben erg genoten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele fijne Host en een mooie en schone kamer… ik en mijn partner hebben erg genoten…het is echt een aanrader. Alles was top!!

Nette Sauna

Heerlijk verblijf

schone omgeving alles goed verzorgd. Een voortreffelijk verblijf gehad.

Leuk omgeving

Ik heb geniet ervan van deze spa. Ik stel het voor.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!