Mijn vriend en ik hebben echt genoten.

Ik ben met mijn vriend in de spa geweest maar wat hebben we genoten, alles was naar wens. Zag er super netjes uit en was echt lekker te doen. We zeiden wel een paar x ‘een ijsbad zou ook lekker zijn haha’. Dus misschien voor in de toekomst iets leuks om toe te voegen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijn ontvangen door een leuke dame die alles netjes heeft uitgelegd. Een zeer hygiënische spa. Kwamen er wel achter dat 2 uur net te kort was. Komen hier zeker nog een keer terug.

Heerlijk ontspannen genoten!

We hebben ontzettend genoten van ons bezoek aan privésauna Huize Hooijer. Alles was perfect in orde: het was schoon, sfeervol ingericht en heerlijk rustig. De sauna zelf had alles wat we nodig hadden: een warme jacuzzi, een goed verwarmde sauna, een hottube, een zwembad en een fijne wat kleine relaxruimte. Maar eigenlijk daar geen gebruik van hoeven maken. De douche was beetje aan de kleine kant, maar begrijpelijk. We voelden ons direct welkom bij aankomst door de vriendelijke eigenaredse. Alles was goed geregeld en we konden ongestoord genieten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een absolute aanrader als je een paar uurtjes helemaal tot rust wil komen!

Heel vriendelijk, hulpzAam. Super bevestiging

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genieten in je privé sauna

Inmiddels al weer een paar keer geweest bij aqua acacia. Elke keer weer dik in orde. 3 uurtjes ontspannen op de zaterdagavond.

• Prijs kwaliteit verhouding

We kwamen iets eerder aan als gepland en mochten direct er al in na een fijne uitleg en alle Eerlijkheid melde brigitte dat helaas de stoomcabine stuk was gegaan super geregeld en wat tegen over gezet heel Netjes opgelost wij komen graag terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Overdonderd door de rust en het aangenaam vertoeven in de oase

Een heel aangenaam verblijf, jammer genoeg tekort , slechts 2 uur kunnen genieten

Ja het was heel goed

Was super goed

Super , we hebben genoten

Geweest als moeder met 2 kindjes. Het was erg schoon , werden vriendelijk ontvangen , en hebben ons prima vermaakt. Wij komen zeker eens terug

We hebben erg genoten

We hebben erg genoten van ons verblijf. Het welkom was vriendelijk. Goede uitleg gekregen. Daarna heerlijk genoten van onze prive sauna. Het is zeker een aanrader, wij komen nog zeker een keer weer terug.

Super Leuk!

Super leuk

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben voor 3 uurtjes geboekt mooie kamer heel ruim netjes en schoon zeker een aanrader komen zeker nog eens terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijn ontvangst en heerlijk genoten

Zoals altijd perfect!

Ik had het ontbijt erbij geboekt en het was heerlijk! Altijd hygiënisch en service is altijd top! Zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Prima verblijf. Alles aanwezig en schoon.

Mooie spa met alles erop en eraan

netjes en ruim

Sauna helaas niet beschikbaar maar daar werd een regeling voor getroffen voor de rest leuk verblijf zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer mooie accommodatie!

Super mooi plaats

...

Prachtig verblijf!

Beste in ZuidLimbug!!

Aanrader!!!

Heerlijk relaxt

Heel erg vriendelijk ontvangen, uitleg gekregen. Alles was zeer schoon en netjes . Zeker een aanrader :-)

Wat een top ervaring!

Ik heb mijn vriend als verassing meegenomen naar de Veluwenaer en wat hebben wij hier een mooie nacht gehad. Het was super schoon en netjes, ik had een romantisch arrangement en een uitgebreide tapas er bij geboekt wat ook echt top geregeld was! Het zwembad en de jacuzzi waren lekker op temperatuur en alles werkte helemaal top. Na onze overnachting nog een praatje gemaakt met de eigenaren, super leuke en hardwerkende mensen. Wij komen zeker nog eens terug!

Heerlijk genieten

Wat een mooie en ruime ruimte, welkom ontvangst.

Ontspanning!

Het was aangenaam 2 jaar geleden hier ook geweest! We voelen ons goed na hier te zijn geweest.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!