We waren heel positief verrast door de mooie ingerichte kamers van de privésauna, die ook als bed & wellness geboekt kunnen worden om te overnachten. De heerlijke geuren van Rituals waren ook aangenaam. Alleen de traditionele infrarood sauna gaan we nog een andere keer proberen, want de 3 uurtjes vlogen zo voorbij. Fijne ruimte tuin met sauna en vogelgeluiden als je in de tuin ligt. Voor ons niet heel storend, maar de deur van de sauna kregen wij niet helemaal dicht maar bleef op een kier. (vanwege de scharnieren die het volledig kunnen sluiten van de deur tegenhielden). Hartelijk dank voor het prettige ontvangst, de gastvrijheid en de chocoladepaas als verrassing!
Mooie privesauna met veel faciliteiten en zeer schoon
Op 23 april bezochten wij deze privé spa met ons gezin, inclusief onze 2-jarige dochter. Wat we aantroffen was ronduit schokkend: het zwembad en bubbelbad waren vervuild met haren, vuil en – tot onze grote afschuw – vermoedelijke spermaresten. Overal lagen shisha-resten, as, bloemen en plastic van mondstukken verspreid. De sauna werkte pas het laatste kwartier, en zelfs het bed was vies. Basisvoorzieningen zoals douchebenodigdheden ontbraken volledig. We verwachtten een veilige, schone omgeving, maar dit was allesbehalve dat. We hebben foto’s en video’s als bewijs en hebben direct een officiële klacht ingediend. Tot op heden hebben we géén enkele reactie ontvangen. Voor een bedrag van €181 is dit totaal onaanvaardbaar. Wij raden deze locatie ten zeerste af. NIET DIEN NIET DOEN!!!
Voor ons de eerste keer, normaal gaan we naar andere privé sauna’s. Super mooi. Schoon. Mooi zwembad groot genoeg. Jacuzzi met super warm water. Sauna en stoomcabine waren top. Het is een aanrader!
De service was echt top! Ook was de spa voorzien van allemaal leuke en ontspannen dingen. Zoals een verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna. Ik en mijn vriendinnen komen zeer zeker terug voor nog een spa dagje!
Het was echt super geregeld en heerlijk ontspannend
Ik kwam daar binnen en werd meteen begeleid naar de kamer. De kamer zag er prachtig uit we hebben heel erg genoten!!!! Komen zeker vaak treug
Zoals omschreven via klachten formulier klopte de faciliteiten niet met de omschrijving. Wij hadden alleen een barrelsauna/ infrarood sauna en douches/ voetenbad. Bij aankomst werd gezegd dat het bad leeg was en dat wij dit niet hadden besproken kan dit nergens terug vinden in mijn bevestiging. eigenaar gaf aan geen personeel daar voor te hebben ivm schoonmaak. Als we dat hadden geweten hadden we sowieso niet geboekt. Het vaste bed daar mag je toch wel wat van verwachten was een ombouw met op de bodem een lattenbodem daar bovenop de matrassen dus dat lag voor geen meter. Aangezien we met 4 pers verbleven was er een extra slaapplek gecreëerd dit was prima was op pallets met een matras erop en dekbedden maar voor 2 pers dus voor ons geen optie om te blijven slapen .
Gisteren geweest bij jullie en normaal altijd alles goed maar dit keer was de jaccuzi echt vies er dreef can alles in en ook plukken haar we zijn dan ook niet in jaccuzi kunnen gaan was echt niet fijn om te zien , zeker als ik afgelopen half jaar bijna om 2 weken bij jullie kom ! Hoop een reactie en miss een oplossing
Alles perfect geregeld…dikke 10
Super vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg gehad over de kamer die er waanzinnig mooi en schoon uit zag. 2.5 uur complete rust en heerlijk relaxed weer naar buiten.
Wij zijn voor de eerste keer bij Aerts geweest. We hebben 2 uur heen en ongeveer 2 uur terug moeten rijden maar het was rijden waard! Het was een prachtige en rustgevende omgeving met super vriendelijke mensen! De verwelkoming was zeer vriendelijk. We hebben gekozen voor Jungle ruimte, je werd volledig rondgeleid en het was een zalige ervaring! Wij gaan zeker nog een keer terug!
Heerlijk genoten! Misschien nog een kleine handdoek erbij.
Hele ontspannende ervaring nette en mooie accommodatie hele lieve mensen
Lekker ontspannen Alles was schoon
Heel fijne ruimte en het water heefd een aangename temperatuur waren ,weer helemaal zen na het bezoek bij jullie
Heele lieve werkers heel behulpzaam in het begin alles netjes laten zien hoe alles werkt ben vaak in een sauna geweest maar dit was tot nu de beste lekkerste chilmoment
Oprecht one of a kind privé sauna, echt waar. Personeel is heel vriendelijk. Locatie is super hygiënisch en heel mooi. Echt aan alles is gedacht. Ik ben super tevreden en voortaan is dit mijn plekje voor ontspanning.
Vriendelijk ontvanst. Erg netjes en schoon. Alles was erg luxe
Goede ervaring , zeker voor herhaling
We werden hartelijk ontvangen en hebben heerlijk genoten van het sauna bezoek echt een aanrader !
Goede sfeer, jungle thema maakt het echt af.
Het was heel fijn. Hygiënisch. We hebben echt kunnen ontspannen. Van alle gemakken voorzien. Rustige plek..
Heb in totaal 100 euro extra betaald aan extra arrangementen maar wat ik heb aangetroffen was echt schandalig. Echt een lachertje Romance is in the air ×1 (€ 25,00) Happy Birthday arrangement ×1 (€ 45,00) Fruity arrangement ×1 (€ 30,00 Paar ballonnen kregen we met wat slingers en wat romantische sfeer wat erg tegen viel. Fruitschaal van 30 euro waren 4 soorten fruit wat helemaal nergens op sloeg. Denk als ik 5 min in de Albert Heijn voor 30 euro aan fruithapjes had gehaald het er 100 keer beter uitzag. Alles bij elkaar was geen 20 euro waard. Voel me gewoon zwaar opgelicht op mijn verjaardag. Beveel dit echt niemand aan tenzij je opgelicht wilt worden.
heel netjes en mooi lekker ontspannen
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!