Overweldigend fijne ruimte waarin ontspanning als vanzelf gaat

Het was fijn om 2,5 uur heerlijk te ontspannen en weer lekker bij te tanken. Zwembad heel erg lekker, ik miste wel een steuntje om in het bad te stappen, heeft met mijn probleempje (artrose) te maken waardoor zomaar in het bad te stappen niet vanzelf gaat. Sauna heerlijk en lekker bubbelen in de jacuzzi top. Gezellig boven een drankje gedaan , alles is echt top, schoon en de ruimte geeft als vanzelf een goede sfeer. Als ik dan een heel klein puntje moet noemen , is de maat badjas wat klein.

Geweldige sfeer

We zijn goed ontvangen en een uitstekende sfeer zoals gewenst. Hygiënisch en alles erbij gehad zoals geboekt. Dit wordt een 2de keer langskomen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Op en top verzorgd en zeer hygiënisch!

Voor ons was dit de eerste keer ooit in een prive spa, bij binnenkomst (wij waren veel te vroeg op de locatie aangekomen) werden we heel vriendelijk en opgewekt ontvangen door de gastheer. Vrijwel direct kregen we duidelijke uitleg en mochten we meelopen richting het verblijf op de eerste verdieping. De deur ging open en wauw, de ruimte zag er enorm gezellig en sfeervol uit! Het zacht gekleurde licht zorgde meteen voor een ontspannend gevoel en op de tafel stond de vooraf bestelde en zeer leuk aangeklede fruitplank al op ons te wachten! Wat hebben wij genoten van deze fijne middag, een moment voor jezelf en vooral voor en met elkaar. Wat ons opviel was de hoge kwaliteit van hygiëne, daarover kan ik helemaal niks slechts melden! Ook de mevrouw aan de balie, die na afloop nog gezellig met ons sprak was zeer vriendelijk. Wij raden deze fantastisch schone en goed verzorgde accommodatie zeker weten aan, dus mocht je nog twijfelen, gewoon gaan en lekker genieten!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was heerlijk,fijn personeel, en super schoonvoor herhaling

Voor herhaling vatbaar Fijne ontvangst en uitleg Monique en ursula

• Prijs kwaliteit verhouding

Was heerlijk, hebben genoten.

Was sfeervol, lekker knus zo met z'n tweetjes. Schoon. Hygiënisch absoluut Gastvrouw vriendelijk en werden netjes geholpen 1 puntje. Qua evt eten reserveren iets meer variatie, sushi was voor ons geen optie..misschien fruitschaal of iets hartigs Verder uitstekend, tot volgende keer Groetjes

• Prijs kwaliteit verhouding

De beste prive sauna van nederland!

Wij hebben al heel wat prive sauna's bezocht. Maar de Amsterdam Garden prive sauna in Laren heeft alles! Het was een geweldige ervaring. Luxe ten top! We komen zeker jog eens terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super, mooi, netjes en schoon

Top locatie en mooi ingericht. Alles werkt naar behoren en was schoon.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een romantisch en unieke verblijf gehad

Een bijzondere ervaring: slapen boven het zwembad en ontspannen met jacuzzi, sauna en een groot scherm tv waarbij we vanuit het zwembad konden kijken. En romantisch versierd voor ons huwelijk jubileum

Amazing

Het was allereerst een heel fijn ontvangst van de gastvrouw. Ze spreekt engels maar al snel kwam een nl talig meneer ons alles helemaal uitleggen.. Het is er netjes, schoon, en echt enorm ontspannen. Het zwembad is echt een fijne toevoeging.

Genoten!

Lieve gastvrouw, de spa is mooi opgezet. Alles was schoon en netjes. Goed bereikbaar met de auto. We hebben genoten!

Geweldig!

Mooie Privé wellness, goede ontvangst, duidelijke uitleg en goed bereikbaar. parkeren voor de deur, mooie ruimte, voorzien van zwembad, jacuzzi, sauna, stoombad, ruime duo douche en toilet. Bed en stoelen om te relaxen en een tv voor muziek, streamen enz.

Schoon en mooie sauna

Prettige sfeer mooie ruime sauna. Er wordt echt aandacht aan besteed om het verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Fijn!

Mooi rn schoon zeer vriendelijk eigenaar! Gaan zeker terug.

Pure ontspanning

Zeer schone privé sauna! Aardige mensen, lekker eten. Vele faciliteiten en goede prijs verhouding.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer nette en luxe sauna, erg mooi!

Zeer nette en luxe sauna, erg mooi!

Totaal ontspannend

Wat een prachtige ervaring! ✨ Echt een aanrader voor iedereen die even helemaal wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Je hebt de hele kamer helemaal voor jezelf, waardoor je totaal tot rust komt en volledig afgesloten bent van de buitenwereld. Het is precies wat je nodig hebt om je hoofd leeg te maken en weer op te laden.

Heerlijk vertoeven!

Super aardige eigenaren, bubbelbad, sauna en solarium waren heerlijk en schoon. Ik had 5 steren gegeven als er een airco aanwezig was en dat er een prive tuin was zoals in de beschrijving. Maar ga er zeker nog een keer heen.

Sehr schöne Traum

Mitarbeiter sehr freundlich Jedesmal lerne ich andere Mitarbeiter kennen bis jetzt alle sehr nett gewesen Räumlichkeit sauber Alles in einem Raum hat man alles im Überblick

Super mooie locatie

Top locatie

Very relaxing

Host was very friendly and helpful. Everything was well laid out and working. Prefect for couples to relax and spend time together. Great location and easy to find, definitely will be coming back here

Heerlijk

We hebben genoten! Alles was schoon en fris.

goeie workout

ben al 2 dagen uitgeput

Geweldige ervaring.

Ik ben hier gister geweest en heb een heerlijke tijd gehad. De spa is nieuw, schoon en goed verzorgd. De tijden waren perfect geregeld en daardoor kon ik nog rustig douchen en aankleden. De prijzen zijn ook heel netjes. Echt een aanrader, ik kom zeker terug!

Ontspannen in luxe

Mooie ruimte met sauna, bubbelbad, bed, koelkast en luxe ingericht. Heerlijke ontspanning met tevens hapjes en een drankje. Zeer gastvrij. Klein minpuntje was de temp. vd suite dit was te wijten dat de gekozen ruimte een tussensuite was. Voor de rest allemaal prima in orde

nou alles was prima

als was goed geregeld

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!