Heerlijke chill- ervaring!

Fijne rustgevende privesauna, met een vriendelijke service!

• Prijs kwaliteit verhouding

Uitzonderlijke krachtige jacuzzi. Alles heel schoon

Heerlijk

Even weg van alle drukte en echt even tijd voor en met elkaar. Vanaf het moment dat je de ruimte instapt kom je ogen tekort. Erg mooi hoe dit is gemaakt! Je voelt je ook meteen op je gemak en je komt echt niks tekort! 1 nadeel is het parkeerprobleem in de avond.

Alles goed geregeld

Hele goeie en lekkere spa

Rustgevend

De persoonlijke en professionele ontmoeting was erg fijn. Ook de inrichting van de spa deed ons versteld staan zo mooi en zo netjes, we hebben een heerlijke tijd gehad. Dank jullie voor de goede service

• Prijs kwaliteit verhouding

Mijn spontane bezoek was het top

De ontvangst was uiterst professioneel en hartelijk. De gastheer nam de tijd voor een korte, duidelijke uitleg over de apparatuur zonder opdringerig te zijn. Ook de optionele drankjes is een ruime keuze, verzorgd en sluit naadloos aan bij het luxe niveau van de suite.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ultiem relaxen in moderne prive sauna

Samen met mijn vrouw 3 uur genoten in deze nieuwe prive sauna. Alles werkt naar behoren, vooral de stoom/douche combinatie is erg fijn. Gastheer- en vrouw legden alles netjes uit bij aankomst en waren na afloop benieuwd naar onze tips voor verbetering (die er niet waren, zoals aan de 5 sterren is te zien). Zou deze sauna zeker aanraden!

Genieten!

Wat een prachtige locatie! Top ontvangst en zeer duidelijke uitleg. Alles is goed verzorgd en netjes. Super fijn om echt even te relaxen, genieten van sauna en bubbelen. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne wellness met veel privacy

Goede rustige locatie met veel privacy. Hier kun je echt even van de dagelijkse sleur ontsnappen.

Het was heerlijk!

Super fijne gastvrouw en heerlijke tijd gehad met mijn partner!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke avond, perfecte service, vriendelijke gastvrouw

Heerlijke avond, perfecte service...vriendelijke host

Heel goed service

Was fijn

Fijne dag gehad

It was much needed!

Pleasant, chilled, relaxing, unwinding!

Gewoon fantastisch

Zeer mooie jungle-ruimte. Prima stoombad, verkwikkende douches, zalige sauna's, krachtige whirlpool, leuk en groot zwembad, ruime buitenplaats om te verkoelen. Voor herhaling zeker vatbaar, maar dan om de andere ruimtes te verkennen.

Dit was de 3de keer dat we er waren En we komen zeker vaker

Zeer fijne ervaring

We werden goed ontvangen door zowel de mevrouw aan de balie, als even later door degene die ons naar de ruimte bracht. Goede uitleg gekregen. De ruimte was mooi ingericht en prima van temperatuur. Alles was in orde, we komen zeker nog eens terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie kamer, netjes, contact met eigenaar is prima verlopen

Ontspanning en luxe

We werden door een vriendelijke man ontvangen, die ons keurig te woord stond en alles bij langs liep om uit te leggen. Het was overal schoon, mooi en luxe. De jacuzzi was vele malen groter dan het op de foto leek en het zwembad was heerlijk warm. Het zal leuk zijn als er keus was in hapjes of iets kleins op locatie, maar verder niks om aan te merken. Er schijnt wat mis te zijn met de review link. Eerst kon ik niks plaatsen, nu wel, maar kan ik mijn eigen mail hier niet bij invullen

Leuke Prive Sauna.

Netjes ontvangen, leuke prive sauna. Buiten een beetje rommelig. Tafel niet schoon. Stoel wankel. Binnen verder prima. Jacuzzi niet goed schoon. Bleef bruine rand aan zijkant zitten. Binnen alles super. Mis airco. Mag hier en daar een kleine opknapbeurt hebben.

Heel prachtig

Ik had echt mooie tijd bij jullie en was heel mooi

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was echt even rustgevend.

De prive sauna heb ik als verassing voor mijn vriend geboekt omdat we 2 jaar samen waren. Het was echt even relaxt, rustgevend, bijkomen en ga maar door. De dame die ons hielp was erg aardig en vriendelijke en legde alles duidelijk uit (ook op de website staat alles duidelijk). Het was een heerlijke ervaring die wij zeker eens gaan herhalen.

• Prijs kwaliteit verhouding

De host was heel vriendelijk, en de spa zelf wel top

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een prachtige ervaring

Prima vertoeven :)

Wij vonden het de ervaring waard.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!