Laden reviews...
5.648 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gasten prijzen consequent privacy en rust van de ruimtes, evenals de hoge standaard van hygiëne. De privé wellness-omgevingen zijn goed uitgerust en bieden een kalme sfeer. Het personeel is vriendelijk en attent, waardoor gasten zich welkom voelen. Al met al vertrekken bezoekers ontspannen en waarschijnlijk komen ze terug.
Prachtig decor en super proper. Aanrader!
Jolan
Beringen
Alles was top. Service, locatie, en privé spa was perfect. Hygiëne alles klopt gewoon.
Abdelilah
Rotterdam
Vriendelijk ontvangen en zeer ruime uitleg van de ruimte gekregen. Hier komen wij zeker terug echt een aanrader.
Jimmy
Boorsem
Super netjes alles en een mooie sfeer. Was echt genieten samen.
Anne
Helmond
Onze ervaring was niet top. De jetstream was lauwwarm, deze hebben we zelf warmer gezet. De stop is er met geen mogelijkheid uit te krijgen, dat maakt t lastig als je het water warmer wil maken. Er is geen drinken aanwezig of te bestellen. Je mag thuisbezorgd laten bezorgen, maar leek ons niet gunstig als je in de sauna vertoefd. De producten bij de douche zijn simpelweg van de kruidvat! Dat vonden we echt goedkoop overkomen.
Beveelt niet aan
K
Best
We werden vriendelijk ontvangen, leuke gastvrouw. Het was relaxt en ontspannen.
Sandy
Tilburg
Alles was top
Erik
Wageningen
Het was een hele leuke geslaagde dag. Alles was netjes geregeld met de verjaardagversiering. Alles was hygienisch.
Souraya
Enschede
Alles is fijn en schoon..heerlijk om paar uur tot rust te komen. Eten zowel ontbijt of snacks voor de avond zijn een aanrader. Komen zeker vaker terug
M
Kerkrade
Goede service frisse ruimte
Sjaak
Zwolle
Onze eerste keer naar een privé sauna en zeker niet de laatste door zo’n fijne ervaring bij de wellness. We zijn heel fijn ontvangen en goede rondleiding gehad. Een zeer lieve gastvrouw. De locatie was schoon en heerlijk rustig.
Maikel
Sint Hubert
Wij hadden een privé sauna voor 3 uur gereserveerd en hebben enorm genoten. Alles was schoon, sfeervol en tot in de puntjes verzorgd. Tot onze grote verrassing kregen we van de receptie nog 1 uur extra cadeau. Dat vonden wij ontzettend lief en attent. Zo'n warm gebaar maakt echt het verschil en laat zien dat de gasten oprecht gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en deze mooie verrassing. Dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke en ontspannen dag gehad. Wij komen zeker nog eens terug en zullen jullie met veel plezier aan anderen aanbevelen!
Arzu
Rosmalen
Een oase van rust samen heerlijk genoten met mijn partner
Fred
Waddinxveen
Wat een geweldige ervaring! De plek is schoon en ruim. We kregen gratis drankjes cadeau. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Abdulrahman
Best 2
Hele leuke ervaring, mooie kamer, goed verzorgd en hygiënisch!
Lieke
Heerlen
Het was netjes aangegeven allemaal en goed verzorgd en heel fijn, hier komen we vaker.
Robin
Poortugaal
3e keer en nogmaals zeer tevreden over alles . bedankt !
Hmouss
den
Aardige eigenaren, heel schoon en netjes
Ilona
Hoorn
Wat fijn om ook eens wellness te ervaren zonder drukte en andere mensen om je heen. Een heerlijk ontspannen avond in een prachtige en schone wellness ruimte. Alles tot in de puntjes netjes. Zeker voor herhaling vatbaar.
Hanneke
Oudorp
We hebben last minute geboekt en zijn ontzettend tevreden over ons bezoek. Voor de kinderen was het vooral geweldig dat ze lekker konden zwemmen, ze hebben enorm genoten! We werden heel vriendelijk ontvangen en ook bij het vertrek was de service uitstekend. Alles was netjes en de sfeer was erg fijn. Zeker een aanrader, wij komen graag nog eens terug!
Döne
Genk
Was een erg fijn bezoek. Ruimte was groot en netjes. Verrassend fijne ervaring! Wij komen zeker terug!
Pascale van Laarhoven
Achel
Foto's plaatsen kan natuurlijk iedereen..ik ben inmiddels vaak genoeg in prive sauna's geweest om te weten dat de foto's lang niet altijd een goede afspiegeling van de werkelijkheid zijn. Bij Spa La Rosa in Heerlen is geen beeld gelogen.. wat een fantastisch mooie, uitgebreide, schone prive sauna! Super vriendelijke ontvangst! Ik kan niets bedenken wat niet goed was.
Fenne
Heerlen
Heel goed ontvangen, heerlijk genoten van de sauna’s, bubbelbad en het zwembad. Nadat we klaar waren kregen we ook nog een rondleiding in hun prachtige tuin! Echt de moeite waard om hier te komen en te genieten van alles!
Sarah
Alphen aan den Rijn
We hebben met zijn 2tjes heerlijk genoten in deze mooie en rustige omgeving. Fijn dat je je eigen muziek kan kiezen met de Bluetooth boks die aanwezig is. De massage stoelen waren ook top.
Esther en Dylano
Kerkrade
Schoon mooi ingericht mooie buitendeel
Fatih
Breda
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring?
Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen.
Over Privesauna
Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie!
Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen.
Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.
We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte.
Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!
Branch
Retail, E-Commerce