Super, goede uitleg gekregen alles is na wens geweest !

Leuke ontspanning

Proper, aangename temperatuur, vriendelijk personeel, luxe arrangement positief.

• Prijs kwaliteit verhouding

Was heerlijk rustig en clean

Was er heerlijk rustig en clean.Boj de de spa bad mag de instap wel vast staan of helemaal rondom. Dit ivm moeilijk lopen van mijn nicht. Mijn nicht heeft verlamming verschijnselen aan de benen en kon moeilijk instappen omdat de trap los zat ze werd angstig.Verder perfecte beleving dank.

Ontspannen

Het was heerlijk toeven in de woonruimte en in de jacuzzi, sauna en stoomcabine. Alhoewel sommige knopjes kapot waren en afwerking her en der gerepareerd moet worden hebben we toch lekker kunnen ontspannen.

top!

prima naar ons zin gehad. heerlijk ontspannen. de prijs voor onbeperkt minibar is aan de hoge kant

Heerlijk

Heerlijke plek om lekker even te ontspannen. Zag er allemaal heel netjes en schoon uit. De temperatuur was ook heerlijk. De 2 en half uur vloog voorbij, en daarbij was de prijs ook nog heel netjes voor de accommodatie. Komen zeker nog een keertje trug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt super leuk gehad gast vrouw was lief

Echt heb er zo veel van genoten was heerlijk zeker een aanrader gast vrouw was zo lief ❤️❤️❤️

• Prijs kwaliteit verhouding

Goede service, vriendelijk personeel. TOP!

Top-10

Zoals het moet zijn

Was prima

Zag er op de foto's beter uit dan in t echt. Best wat dingetjes stuk, niet echt schoon ook. Was t allemaal net niet. Badkamer was wel netjes en schoon. Handdoeken waren wel gewassen en schoon maar roken naar frituurvet. Best gehorig pand ook. Wel erg vriendelijk personeel! Maar ik zou er niet snel meer opnieuw een kamer boeken. Prijs kwaliteit verhouding niet in balans.

Wederom genoten

Wederom genoten

Weg gooit geld !!

Bij aankomst, kon onze reservering niet gevonden worden, je mocht zelf niks mee nemen maar toen wij drinken wilde bestellen bleek er alleen Cola te zijn en “ raja” we kregen een kan water met citroen er in.. alcohol hadden ze niet. Maar wat wij nog het ergste vonden is toen wij de kamer in liepen de jacuzzi LEEG was, wij moesten dezen zelf vullen dit heeft ander half uur geduurd.. ook hadden we het “ romantisch “ pakket er bij gepakt dit waren wat ballonnen, terwel er kaarsjes en meerdere dingen bij stonden vermeld tijdens de reservering maken.. na afloop toen wij na huis gingen was er niemand aanwezig en alles donker.. Het enigste positieve wat we konden zeggen is dat het gelukkig schoon was.. maar daar was ook alles mee gezegd Rond om geen goede ervaringen

alles was goed geregeld

Ik ben tevreden

Goed service .

Echt geweldig

Alles klopte! Het was super netjes en schoon. De lichten in de kamer waren heel fijn. Wij hebben echt onwijs kunnen genieten samen! Ook de dames die ons ontvingen en ons gedag zeiden bij het vertrekken waren ontzettend gastvrij en aardig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik heb echt een hele fijne ervaring gehad bij The Spa Room. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde het al goed: een mooie, schone en verzorgde plek met een rustige sfeer. Er werd verder snel gereageerd, duidelijk gecommuniceerd en echt met me meegedacht. Dat maakte het voor mij extra fijn en vertrouwd. Ik kom hier zeker nog eens terug. Echt een aanrader!

Gewoon top

Was een aangename welness kinderen vonden het heel leuk.zeker voor herhaling vatbaar

Superkwaliteit

Wij hebben ontzettend genoten van ons bezoek aan de sauna. Alles was perfect verzorgd. Het personeel was superlief, behulpzaam en gaf duidelijke uitleg. We voelden ons heel goed behandeld. Dank jullie wel voor deze fijne ervaring!❤️❤️❤️❤️❤️

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie plek om te ontspannen

Mooie wellness om tot rust te komen. De Eckhoorn ligt in een mooie omgeving. Een rolgordijn bij de schuifdeur kan de privacy nog beter maken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer goede en romantische ervaring

Heel fijn

Mijn man en ik hebben ontspannings massage erbij genomen, het was wel meer een erotische massage vonden wij omdat er meer gefocust was op onze billen en dijen. Verder voelde het voor mij een beetje ongemakkelijk omdat ik met mijn borsten bloot lag en geen handdoek over mijn borsten had. Verder hebben mijn man en ik heerlijk kunnen genieten van onze rust, alles zag er netjes, schoon en verzorgd uit. Verder waren wij zeer tevreden. Dames waren ook erg vriendelijk.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was top bedankt voor alles

• Prijs kwaliteit verhouding

Privesauna is heel erg mooi, en schoon, de gastvrouw was handig. Ik zou er zeker teruggaan

Super goed

Vriendelijk en vrolijk personeel, Schone en mooie Spa

Hooguit geweldig

Mijn ervaring; super personeel was super vriendelijkheid de begeleiding uitleg geweldig zeker voor Herhaling vatbaar en alles tot op De puntjes goed verzorgd

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!