Top ervaring!

“Het was echt een leuke en ontspannen ervaring! Bedankt voor de badslippers die we cadeau hebben gekregen. Zeker aan te raden!”

Gewelige ruimtes & super service

2e keer al, nog n paar ruimtes te ontdekken haha het was weer fantastisch. Mooie sfeer, netjes en ze zijn erg klantvriendelijk! Echt een aanrader.

Ali

War sehr gut, wir waren top zufrieden. Wir werden auf jeden Fall noch einmal dort hingehen. 100 % Privatsphäre und eine sehr angenehme Atmosphäre.

Geweldig, puur genot!

Wij hadden de beacg ruimte, super gezellog en de mix van binnen en buiten heeft ons echt deugd gedaan met het warme weer. Wij komen nog zeker terug voor de andere ruimtes!!!

Prima maar prijzig

Privesauna is wel duurder dan de gemiddelde site maar het is prima

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat een geweldige ervaring! Heel goed!

Enthousiaste gastvrouw! Alles zag er keurig uit, super schoon en netjes. Hele fijne ervaring. Wij komen zeker nog eens terug

Uitstekend!

Geweldige ervaring gehad en mega vriendelijke ontvangst en uitleg!

Slecht

Ik kreeg bericht dat de sauna storing had en het niet door kon gaan. Daarnaast hebben ze aangegeven 3-5 werkdagen dat het geld teruggestort zou worden. We zijn al meer dan 3weken verder en heb nog niks gehad en ik kan ze niet meer bereiken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig om te ontspannen!

Hartelijk en gastvrij ontvangst. Heel mooie en rustige locatie. De welness is mooi , schoon en rustgevend. We hebben deze welness nu voor de tweede keer bezocht en komen zeker weer terug!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig, rust en alles is heel netjes en schoon.

Een heerlijke overnachting. Alles was heel erg netjes en schoon. Genoten van de jacuzzi en sauna. Lekker buiten gezeten. Wat een rust terwijl je midden in de stad zit. Geweldig!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

top

heel vriendelijk , proper en netjes . wij hadden de grotruimte en het was top en we gaan zeker nog terug!

Top top top

Aanrader top ontvangst

TOP!!!!!

Wij hebben enorm genoten van ons wellnessverblijf met overnachting. Alles was tot in de puntjes verzorgd: een zeer nette en rustgevende wellness, comfortabele accommodatie en een warme ontvangst. De faciliteiten waren uitstekend onderhouden en zorgden voor een ontspannen sfeer. Ook de overnachting was perfect, met een comfortabel bed en alle nodige voorzieningen. Het ontbijt was heerlijk en maakte ons verblijf helemaal af. Wij komen zeker nog eens terug en kunnen deze wellness aan iedereen aanraden die op zoek is naar rust, ontspanning en kwaliteit. Bedankt voor de fantastische ervaring!

Vies

Dit was ons tweede bezoek aan La Senza Moonlight. Tijdens ons eerste bezoek hebben wij aangegeven dat het bad behoorlijk vervuild was. We hebben hiervan melding gemaakt in de hoop dat dit bij een volgend bezoek verbeterd zou zijn. Helaas bleek dit niet het geval. Opnieuw dreef er zichtbaar vuil in het badwater. Nadat we het bad hadden laten leeglopen, bleef er een zwarte plakrand met vuilresten achter, wat geen hygiënische indruk gaf. Daarnaast bleek de kamer erg warm te worden en werkte de airco niet naar behoren. We kregen dit zelf niet opgelost en er was op dat moment helaas niemand meer aanwezig bij de receptie om dit te melden. Gelukkig konden we het raam openen voor wat frisse lucht. Voor ons was dit opnieuw een teleurstellende ervaring. Daarom verwachten wij niet nogmaals terug te keren. Jammer, want de locatie heeft zeker potentie, maar op het gebied van hygiëne en onderhoud valt nog veel te verbeteren.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was echt mega zalig! Het personeel gaf ons een warm welkom en alles was hoe we dachten dat het ging zijn! Ons zie je zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mevrouw aan balie was hartstikke lief en de spa zelf was perfect

Heerlijk even ontspannen!

Het is een hele fijne sauna, jacuzzi is heerlijk en in combinatie met een borrelplank echt ff heerlijk ontspannen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Genieten in de puurste zin van het woord

Hier konden we zonder afleiding alle aandacht aan elkaar geven, wat het verblijf extra bijzonder maakte. Alles klopte... was tot in de puntjes verzorgd, sfeervol, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden. We gingen naar huis met een heerlijk gevoel van ontspanning. Als je even wilt ontsnappen, dan is dit absoluut een aanrader. We komen zeker nog eens terug!

Geweldig!

Prachtig, mooi ingerichte spa. Niet bespaard op de inrichting en te zien dat er veel liefde in zit. Zeker een aanrader.

• Prijs kwaliteit verhouding

Leuke sfeer en hele lieve host

Spa was netjes, leuke sfeer, koude drankjes aanwezig ook. Onze host was ook heel aardig!

Heerlijk

Super mooie privé spa. Goed service en fruitschaal wat heerlijk! We komen zeker terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was prima, het stonk er wel naar riool.

Gewoon Top

"Geweldige privéspa! Zeer schoon, ontspannend en perfect verzorgd. Mooie faciliteiten en een rustige sfeer. Zeker een aanrader!"9

TOP TOP!!

We zijn zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Na aankomst kregen we een rondleiding door de door ons gekozen ruimte, welke er uitermate verzorgd uitzag. Een prettige bijkomstigheid was de aanwezigheid van een buitenzitgedeelte, waar mijn echtgenoot af en toe van de zon kon genieten. We hebben heerlijk gezwommen, en zowel het zwembad, de sauna als de jacuzzi waren zeer netjes. Hoewel we drie uur hadden gereserveerd, vloog de tijd voor ons gevoel voorbij, wat aangeeft dat het zeker voor herhaling vatbaar is. Bovendien is er een ruime keuze aan warme en koude dranken, evenals diverse hapjes. We hadden gekozen voor snacks met friet, welke erg lekker waren. We zullen zeker terugkomen. Hartelijk dank voor uw ontvangst.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was echt complete ontspanning.

Wij hebben genoten van de sauna, de stoomcabine was heerlijk als ook de whirlpool.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!