Heerlijk ontspannend

Alles was prima in orde. Na het binnenlopen konden we meteen beginnen met onstpannen. Alle faciliteiten waren schoon en werkte perfect. De gastvrouw was zeer vriendelijk. Zeker een aanrader als je even tot rust wilt komen. Wij zullen nog zeker terugkomen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele grote en mooie plek en zeer schoo

Het is een hele leuke en ruime sauna,we hebben heel erg genoten. Enige minpunt was dat ik had betaald voor rozenbladeren maar ze hadden dit waarschijnlijk vergeten, heb er verder ook geen probleem over gemaakt

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten met een grote G!

Vroeger zijn we al een aantal keer op hun vorige locatie gaan genieten en werden altijd hartelijk en openlijk ontvangen. Dit was deze keer niet anders en voelde meteen weer goed en aangenaam. Zeer mooie complex, die vlot werd uitgelegd. Alles was heel zuiver en zeer hygiënisch! Ook een mooie en rustige locatie met de nodige privacy. We hebben hier echt van genoten, alles was aanwezig dat aanwezig moest zijn. Wij komen zeker een keer terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

We werden goed ontvangen, kregen duidelijke instructies van een hele aardige man, en we hebben heerlijk genoten. Een super nachtje! Dit staat zeker nog op de planning voor een tweede keer

GEWELDIG

Het was een super ervaring! de locatie was heel mooi, naast een haven waar je lekker kan wandelen. We kregen duidelijke uitleg over het gebruik van de faciliteiten. Een dikke 10

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben ons zeker vermaakt.

Ben er samen met me vrouwtje geweest en hebben ons zeker vermaakt. Mooiste was geweest als we er ook hadden kunnen slapen. Misschien een idee om daar is over na te denken.

Superrr

Vriendelijk personeel, schoon en alles is prima

Genieten met hoofdletter G

Fijne relaxte dag gehad. Van begin tot eind alles was perfect. Vriendelijkheid van personeel- zeer hygiënisch- goed eten. Er komt zeker een vervolg

We hebben genoten!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was heerlijk. Wat een lieve mensen runnen deze privé sauna. Dit was voor ons de eerste keer naar een privé sauna maar het was heerlijk. De tijd gaat zo snel voorbij. Ik kan iedereen aanraden om 3 uur te boeken want voor je het weet is het voorbij. De kamer was super leuk versiert en de hapjes was heel lekker. Wij komen zeker nog vaker terug.

Goed perfect

Perfect gezellig in gericht

• Prijs kwaliteit verhouding

Rust, privacy én een warm welkom – precies zoals het hoort!

Nog niet eerder zo’n plek meegemaakt waar je echt even in je eigen bubbel zit. Alles schoon en super privé, met een groot scherm om je eigen muziek en sfeer neer te zetten. De ontvangst en het praatje achteraf waren leuk en enthousiast, met oprechte interesse. We komen zeker terug om de andere ruimtes te ontdekken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk relaxed en geweldige service!

Wat een heerlijk ervaring, privé zwembad, jacuzzi, tv en sauna. Gewoon een mooie ruimte, heel luxe en genieten met zijn tweetjes of meer personen. De service is geweldig, hij denkt mee en is heel flexibel. Dit was voor ons de 2de keer en zeker niet de laatste keer, tot gauw!

Fantastische welness ervaring!

Heerlijke welness om compleet te ontspannen. Alles zeer netjes, schoon en privé. Prima service mbt de catering. Prijs is goed in verhouding met kwaliteit.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alle faciliteiten waren uitstekend! Vooral de stoombad was perfect. Vervolgens de gastvrijheid en de hygiëne was uitstekend. Zeker een aanrader!

Zoals verwacht geweldig

Vriendelijk personeel, schone sauna, rustgevend en voor herhaling zeker vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Rustgevend en super mooie locatie

Een super rustgevende wellness.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik heb de accommodatie geregeld voor het 40 jarige huwelijk van mijn ouders. Alles was mooi geregeld ze hebben het ontzettend fijn gehad.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten van een ontspannen bezoek aan de privésauna. Alles was schoon, sfeervol en goed verzorgd. Henri was erg vriendelijk, professioneel en zorgde dat alles naar wens verliep. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar rust en privacy. Ik kom graag nog eens terug!

Super!!

Hele fijne ruimte om heerlijk te ontspannen en vriendelijk ontvangst

Geweldig!

Was een geweldige ervaring. Uitstekende service en een hele mooie spa & welness.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel prober en heel vriendelijk medewerker Alles was perfect en gezalig en top service

Geweldig!!!!

Leuke en schone plek. Vriendelijk ontvangen en alle nodige dingen waren schoon en aanwezig.

Genoten

Heerlijk genoten samen met mijn partner

Mooie spa

De spa is super mooi ! Heel leuk dat het in een boven en beneden stukje verdeeld is ik dacht eerst dat het 1 geheel was

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!