geweldige sauna

Heel mooi, schoon heel erg van genoten.

Geweldig!

De gastvrouw was erg vriendelijk! Heerlijke buitentuin, op en top genieten! Zou er zeker weer heen gaan!

Nice experience

Nice stuff and nice experience

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer goede en leuke beleving

Hete nette sauna, Ik beveel dit zeker aan!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie, schone en relaxte ambiance

2,5 uur sauna, wellness en rust! Dat is wat je krijgt…na een warm en hartelijk ontvangst werden we naar de wellness ruimte gebracht! Kaarsen aan, lounge muziek en een duidelijke uitleg over de faciliteiten. We hebben genoten, tot snel

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles naar wens wat een top locatie

Hele fijne communicatie met de eigenaren en reageren snel. Zodra je binnen komt beland je in een heerlijke prive plek met enorm veel ruimte en alles wat je maar kan wensen om een fijn verblijf te hebben

Prachtig

Vriendelijke medewerkers en mooi plek om te ontspannen

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat een mooie locatie, schoon netjes en alles precies zoals je wenst ! Jacuzzi op temperatuur sauna op temperatuur, schoon netjes ! Helemaal geweldig en voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Prijs kwaliteit net te doen

Vanwege last minute boeking is het redelijk te vertoeven maar zal niet voor de volle prijs gaan. Stoomcabine werkte niet deugelijk, medewerker moest twee aan te pas komen om stoomcabine weer werkend te krijgen. Wat dus van mij. Tijd in het verblijf koste. Beetje stank ook in het verblijf. Voor de rest heeft het wel een beetje renovatie nodig. Zoals eerder vermeld: voor lastminute prijzen te doen maar niet voor het volle pond betalen.

Aanrader

We gaan veel naar dit soort sauna’s , maar dit is toch echt onze beste ervaring. Vriendelijk ontvangst en alles goed uitgelegd. Ook was alles alvast voorverwarmd en alles werkte en was heel schoon. Voor ons 5 sterren en we gaan hier zeker vaker naar toe.

• Prijs kwaliteit verhouding

Slecht service en slechte privé spa

Wat een complete ramp van een “wellnessdag”. Wij zijn helemaal vanuit Leeuwarden naar Enschede gereden uren in de auto speciaal voor ontspanning. Wat krijgen we? Een sauna die niet werkt en water dat koud is. Hoe is het mogelijk dat je open bent en mensen laat betalen terwijl je faciliteiten gewoon kapot zijn?! We hebben €150 betaald voor iets waar we letterlijk geen gebruik van konden maken. Kapotte sauna, geen fatsoenlijk werkend bad, niks. En dan wordt er ter plekke ook nog amper uitleg gegeven. Geen duidelijke excuses, geen oplossing, geen enkele vorm van service. Je staat daar gewoon voor gek. Het dieptepunt kwam toen we later belden om dit netjes af te handelen. We kregen een extreem onbeschofte vrouw aan de telefoon die ons behandelde alsof wij het probleem waren. Geen greintje begrip voor het feit dat wij speciaal uit Leeuwarden waren gekomen en een halve dag kwijt waren aan deze mislukking. Haar toon was arrogant en totaal respectloos. En dan de “compensatie”: van de €150 kregen we met moeite €30 terug. €30!!! Voor een volledig mislukte dag waarin praktisch niets werkte. Dat is geen compensatie, dat is een belediging. Dit was geen wellness, dit was pure oplichting. Zelden zo’n slechte service en zo weinig verantwoordelijkheid meegemaakt. Wij komen hier nooit meer terug en raden iedereen aan om heel ver weg te blijven. Wat een schande

Amazing !!

Amazing and wonderfull place. Clean, tidy and private, I fully recommend.

• Poleciłbyś nas? Tak

Heerlijk verblijf!

Voor het eerst een privésauna geboekt en we vonden het een heerlijke ervaring! We werden hartelijk ontvangen en kregen uitgebreide uitleg. Alles was tip top in orde! Heel schoon, alles keurig geregeld, faciliteiten heel fijn. We hebben genoten en zouden zeker weer terug komen!

Heerlijk uitgerust.

Heb van dit verblijf mogen genieten met mijn vriendin. Alles was schoon, alle functies werden netjes uitgelegd van o.a sauna, stoombad en jacuzzi. Er is ook een tv en een speaker aanwezig mocht dat je ding zijn. Privacy was ook top.

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben zeer fel genoten, heel zuiver , heel mooi gewoon geweldige ervaring

Ein tolles Erlebnis!

Wir waren zum dritten Mal Vorort. Der Raum war wie immer toll!!! Leider gab es im Wasserspender kein Wasser.. über Nacht war diese dann nicht so toll.. Auf den Hängematten lag noch Papiergeschirr von den vorherigen Besuchern... das war etwas Schaden... für den Preis erwarte ich schon wenigstens Wasser und 100% saueberkeit. Ansonsten war alles super wie immer! Wir kommen wieder!!!

Uitstekend zoals altijd!

Top !!

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijn verblijf gehad en goede service!

War sehr schönes Erlebnis

Dampfdusche war ein wenig kompliziert. Beschreibung war aber vorhanden.

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig, alles was perfect tot in de puntjes verzorgd!

Echt absoluut een aanrader! Het ziet er allemaal erg mooi uit, schoon en het eten wat je kan bij boeken was ook erg smaakvol. Het ontvangst was erg hartelijk, een goede rondleiding en als je vragen hebt tijdens het verblijf kan je gewoon bellen en helpen de eigenaren je graag! Zeker voor herhaling vatbaar!!! Dankjewel!!

geweldig

De sauna was heerlijk. Alles was nestjes verzorgt en schoon. We hebben genoten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed, lekker warm zwembad en jacuzzi

Op een paar uurtjes volledig opgeladen

• Prijs kwaliteit verhouding

Zoals op de foto's, netjes en verzorgd genoten

2,5 uur geweest met een hapje eten en drinken . De faciliteiten zijn zoals op de foto , netjes en verzorgd. Het ontvangst was welkom en zeer vriendelijk. Eten (hamburger met frietjes en sausjes) was lekker niks te klagen gehad .... Aanrader voor een avondje relaxen

• Prijs kwaliteit verhouding

Een geweldige ervaring, alles was zo goed verzorgd! Bedankt

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!