Geweldige plek! By far onze nr 1!

Tot snel weer!

Ontspannend

Zoals alle ruimtes is dit de kleinste maar we hebben genoten zeker het proberen waard om lekker te relaxen heerlijke bubbelbad dammm

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooi verzorgd en fijne ontvangst

De accomodatie was netjes verzorgd en compleet. Het licht konden we laten aanpassen ( ivm NAH) en muziek kon uit. En na een telefoontje naar de balie werd het geluidsprobleem van de ontvochtiger, die voor mij als een stationair lopende vrachtwagen klonk, worden uitgezet en werd een andere manier van ontvochtigen aangezet wat veel aangenamer was.

• Prijs kwaliteit verhouding

Complete spa ervaring op schone locatie met attente gastvrouw!

We hebben 3 uur genoten van alle faciliteiten, de tijd vloog voorbij! Het zwembad was onze favoriet. De massagestoel deed het helaas niet, maar dat heeft ons niet gestoord. Gastvrouw is zeer vriendelijk en betrokken. We raden jullie deze spa van harte aan!

Heerlijk genoten!

Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was top geregeld, lekker fris en schoon water in de jacuzzi. Heerlijk genoten van de sauna en stoomcabine, vriendelijk personeel.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel mooie en leuke sauna! Hartelijk ontvangen. Komen zeker nog eens terug.

Heerlijke ontspanning

Mooie lokatie helaas geen föhn en extra handdoeken aanwezig en geen zeep bij de wasbak

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk wakker worden, tijd vloog voorbij

Weer een heerlijke tijd gehad in de privé sauna. Deze keer hadden we de uurtjes eens in de ochtend. Dat is pas lekker wakker worden!

Uitstekend!

Het was fantastisch, super vriendelijk personeel, alles TOP Een dikke 10! We komen zeker terug

Fantastcisch

Werd goed ontvangen en de faciliteiten waren uitstekend

Gezellig

Ik heb een leuke rustgevende verjaardag gehad bij Spa puur & Rein. Dit is mijn tweede keer en ik heb beide keren echt genoten.

Goed maar...

Alles was verzorgd maar ondanks dat wij al grotendeels aangekleed waren aan het eind bleef degene die kwam waarschuwen lang als een soort politieagent staan dat wij wel echt weg gingen. Als hij toch op de deur geklopt/gewaarschuwd heeft kan hij toch weggaan ? Dit vonden wij minder gastvrij overkomen.

In 1 woord Fantastisch

Wij zijn hier voor het eerst geweest en we komen zeker terug. Het is prachtig, we waren echt zeer verrast. Het is heel schoon, dat vinden wij erg belangrijk. We hadden 3 uurtjes geboekt, nou we hebben er echt van genoten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk ontvangen en goede service.

Super relaxed

Heerlijke ochtend genoten van deze fijne accommodatie

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijn verblijf en goed ontvangst.

We hebben genoten van het verblijf. Sauna, jacuzzi gepakt en heerlijk uitgerust. Gastvrouw ontvangde ons hart verwarmd en was erg aardig.

Goede zin genoeg ruimte

Lekker prive..zalig uitrusten.. heerlijk.jaccuzi..het bevalt prima

Heerlijk!

Perfecte faciliteiten, pure ontspanning in een zeer sfeervolle ruimte. We komen graag terug. Enige puntje voor verbetering: voor deze prijs mag je best een gratis consumptie per persoon krijgen. Dat vonden wij een beetje jammer dat we de piepkleine flesjes water nog apart moesten afrekenen voor €5…. Verder helemaal geweldig!

• Prijs kwaliteit verhouding

Prima ontvangst en mooie schone gelegenheid.

Volledig naar onze verwachting, zeer schone en prachtige ruimte. Sauna ok spa was heerlijk, wij hebben er heerlijk van genoten. Echte aanrader en voor herhaling vatbaar echt een topper.

Heerlijk

Goedverzorgd luxe genieten

Top sauna

Heerlijk genoten

Heerlijk genoten

Wat een super mooie accomodatie! Vooral de ruime opzet maakt deze privé-sauna tot een topper

Altijd geweldig

Dit is de 4e keer dat we naar spa supreme zijn geweest. De faciliteiten en het eten zijn altijd top :)

Heerlijk!

Mooi complex, heel verzorgd en proper, vriendelijk personeel, zelfs met minder weer ideale ruimte!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!