De host was heel vriendelijk, en de spa zelf wel top

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een prachtige ervaring

Prima vertoeven :)

Wij vonden het de ervaring waard.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een plek waar je volledig tot rust komt

Een absolute aanrader! Deze wellness is echt een topervaring van begin tot eind. Alles is tot in de puntjes verzorgd: van de hygiëne tot de rustige, luxueuze sfeer. De faciliteiten zijn modern en perfect onderhouden, en je komt er volledig tot rust. Het personeel is vriendelijk en professioneel, wat het geheel nog aangenamer maakt. Ideaal om even te ontsnappen aan de drukte en jezelf te verwennen. Ik kom hier graag weer!

Prachtig, zeer aangenaam

Prachtig ingerichte jungle-ruimte. Heerlijk stoombad, zalige sauna's, krachtige whirpool, mooi zwembad en toffe relaxruimte buiten om af te koelen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer goede ervaring, een echte aanrader

Eerste keer gebruik gemaakt van sauna en bubbelbad. Wat een geweldige ervaring. Lokatie mooi, leuk ingericht en zeer schoon. Een zekere aanrader

Heerlijke ervaring!

Heerlijke ervaring gehad! We werden zeer vriendelijk ontvangen en voelden ons direct welkom. De rustige locatie zorgt voor veel ontspanning, de jacuzzi was top en alles was perfect schoon. Zeker een aanrader en voor ons absoluut voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel rustgevend, de tantra heeft voor de juiste verbinding gezorgd en we gaan het doorpakken. We komen zeker nog een keer terug !

Die Suite war ein Traum

Die Suite war einfach nur zum wohlfühlen. Wunderschön und das perfekte zum abschalten. Wir waren aufjedenfall nicht zum letzten Mal dort. Einzige kleine Anmerkung, wir waren um 11.25 dort am Empfang und haben geklingelt. Um 11.30 kam eine Dame und sagte sie würde die Chefin holen. Gebucht hatten wir für 45. Um 11.52 waren wir leider erst in der Suite, und das auch nur weil wir um 45 eine andere Kollegin ansprachen.

Geweldig en schoon

ik had een geweldige ervaring.

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring gehad. We hadden de luxury geboekt, het licht deed het niet maar kregen daarvoor een andere kamer. Alles was alsnog hetzelfde , en we kregen een gratis drankje uit de minibar naar keuze. Super netjes opgelost! Zou er nog graag een keer heen willen!

Ontspanning dagje

Het was een heel propere en gezellige plek in Nederland, met vriendelijk personeel. Als we nog eens in de buurt zijn, komen we zeker terug om opnieuw van de wellness te genieten.

Perfecte nacht

Wij hebben een nacht verbleven en alles was erop en eraan alles deed het naar onze wensen alles was naar onze wensen lekkere sauna grote mooie jacuzzi goed gevulde koelkast. Kort om super verblijf gehad!

Great experience

Everything was great

Top overnachting

Zeker een aanrader om hier een overnachting te nemen. Wij hebben hiervan genoten. Gaan hier opgeladen weg en komen zeker nog eens terug. Privacy is ook goed geregeld.

Heerlijk ontspannen

Even wat verwarring bij binnenkomst maar wat een heerlijke plek. Schoon, ruim, gewoon even heerlijk genieten

Mooiste plek

Kom al vaker naar deze beste plek nette mensen leuke omgeving mooie sfeer

Ontspannen kan niet beter

Vele mogelijkheden om te ontspannen in een mooie lokatie. Schoon en hygienisch. Helaas geen drankje of hapje verkrijgbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een super privé sauna fijne tijd gehad

Een top privé sauna fijne tijd gehad

Dikke 10!

Wat een fijne locatie en wat een fijn ontvangst. De faciliteiten waren erg mooi en schoon. Daarnaast was het contact heel fijn en hebben we een zeer goede service ontvangen ☺️

Aangenaam

Het is jammer dat de waarborg erg hoog ligt, en deze pas na enkele op je rekening staat. Voor personen die het misschien iets moeilijker hebben zou dit een no go kunnen zijn. Voor de rest is het een top plek met enorm goede service, zeer vriendelijk personeel, en op Zich alles heel netjes! Wij hebben er alvast van genoten, en komen zeker snel terug!

Heerlijk verblijf gehad!

Heerlijk avond en nacht verbleven en ontspannen in whirlpool en sauna. Afwisseling met een potje poulen was leuk. Welkom ontvangen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten in alle rust

Opnieuw een heerlijke ruimte geboekt. 4 uur genieten van jacuzzi, stoom cabine en rust. Even samen een drukke periode afsluiten en relax het weekend in gaan! Dit keer hadden we de skyloft, een super knusse ruimte echt heerlijk voor met zijn twee. Wat wel jammer was, was dat demuziek geregeld weg viel, misschien verbinding niet goed of dat het op een andere ruimte overging. Ook de tv stond op Netflix, wat voor ons niet hoefde. Vorige keer stond de tv op een super mooie rustig bewegend strand uitzicht, dat was echt rustgevend, maar die konden we nu niet terug vinden, dus maar uit gezet. Maar zeker een aanrader!

Top prive spa

Heerlijk genoten, hele mooie hygiënische ruimte. Hele leuke gastvrouw!

• Prijs kwaliteit verhouding

Hier is een nette en positieve review: ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat hebben wij genoten van ons verblijf bij de privésauna De Eekhoorn in Ermelo. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De sauna was schoon, sfeervol ingericht en straalde direct rust en luxe uit. De wellnessfaciliteiten waren uitstekend en zorgden ervoor dat we volledig konden ontspannen. Wat ons vooral opviel was de privacy en de fijne, rustige omgeving. Daarnaast was de ontvangst vriendelijk en gastvrij, waardoor we ons direct welkom voelden. Ook de accommodatie zelf was comfortabel en van alle gemakken voorzien. Voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van alledag en op zoek is naar ontspanning, rust en kwaliteit, is De Eekhoorn absoluut een aanrader. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!