Super mooie locatie

Top locatie

Very relaxing

Host was very friendly and helpful. Everything was well laid out and working. Prefect for couples to relax and spend time together. Great location and easy to find, definitely will be coming back here

Heerlijk

We hebben genoten! Alles was schoon en fris.

goeie workout

ben al 2 dagen uitgeput

Geweldige ervaring.

Ik ben hier gister geweest en heb een heerlijke tijd gehad. De spa is nieuw, schoon en goed verzorgd. De tijden waren perfect geregeld en daardoor kon ik nog rustig douchen en aankleden. De prijzen zijn ook heel netjes. Echt een aanrader, ik kom zeker terug!

Ontspannen in luxe

Mooie ruimte met sauna, bubbelbad, bed, koelkast en luxe ingericht. Heerlijke ontspanning met tevens hapjes en een drankje. Zeer gastvrij. Klein minpuntje was de temp. vd suite dit was te wijten dat de gekozen ruimte een tussensuite was. Voor de rest allemaal prima in orde

nou alles was prima

als was goed geregeld

leuke ervaring

Fijne prive sauna met alle welness faciliteiten die je nodig hebt

Alles was naar wens

Was zeer tevreden Goede service en betaalbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Een zeer nette privé sauna

Alles was mooi en hygiënisch er lagen voldoende handdoeken en er hing een gezellige sfeer.

Super goed bevallen!

Zeer tevreden alles was zo luxe en schoon zullen zeker terugkomen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het is Mooi plan en schoon

Nice place

Heel slecht

De meneer achter de balie was zeer onvriendelijk en heel brutaal. Ik was vergeten aan te geven dat er een blikje cola geopend was en niet opgedronken was om die af te rekenen bij de kassa na mij verblijf. Vervolgens is meneer de kamer in geweest om te controleren is teruggekomen, heeft niks over gezegd Dus ging ik ervan uit dat het allemaal goed was. Vervolgens een half uur later kreeg ik een belletje op mijn 06 van meneer achter de balie hield dreigend en boos aan de telefoon dat ik niet het blikje cola heb afgerekend terwijl het zijn verantwoordelijkheid is om na mijn verblijf de kamer te controleren. Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt dat iemand zo brutaal en onbeschoft en op een dreigende toon met mij heeft gepraat. Meneer zei dat ik terug moest komen om het blikje af te rekenen. Inmiddels was ik al bijna thuis en zei ik dat het misschien op een andere manier kan opgelost worden en het goed dat ik volgende keer kon betalen of via een tikkie meneer was heel boos om dat ik niet terug wou komen en dreigt mij te blokkeren van het systeem zodat ik nooit meer kon langskomen of reserveren. Ik schrok heel erg van zijn reactie en zijn toon op mij. Ik gaf meermaals aan dat ik het niet fijn vond hoe hij tegen mij sprak en dat ik mij niet op mijn gemak voelde om met hem de lijn te blijven. Vervolgens houden meneer de telefoon op in mijn gezicht met een verheffende toon. Ik ben hier zeer van geschrokken en had dit niet verwacht. Ik kom hier namelijk vaker en ik word dus blijkbaar zo behandeld allemaal om een blikje cola terwijl ik nog met oplossing kwam. Ik weet de naam van de meneer niet, maar ik weet wel dat het een donkere manier was. Afrikaanse achtergrond gebrekkige gesprekken Nederlands en zeer agressief. Dit is een reden om nooit meer terug te komen voor mij en dat vind ik zeer zonde want voor de rest was de spa natuurlijk gewoon prima. Alleen het personeel blijkbaar niet.

Super mooi

Ontvangst super. Ik had de kamer wel wat romantischer donkerder verwacht met al die lichten. Voor de rest super mooi!! Kom zeker nog een keer terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Top locatie en heerlijk genoten

Prima ontvangen en duidelijke uitleg. Heerlijk genoten van 5.5 uren. Ze vlogen om. Ook het 100 % prive zitje buiten in het zonnetje gezeten. Komen zeker nog een keer.

Puur genieten

Zeer vriendelijk personeel. Alles perfect in orde, het was puur genieten en zeker voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben een super leuke ontspannende namiddag gehad bij Aerts wellness. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Privé is ook echt privé.

Voor het eerst in een privé sauna geweest. De mensen die daar werken hebben ons, mijn vrouw en ik, ervoor gezorgd een geweldige ambiance te creëren. Door die creatie konden we heerlijk genieten van de faciliteiten, die het saunacomplex te bieden heeft. Wanneer er een mogelijkheid is komen we zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Was cadeau voor m’n vriendin en hadden de romantische thema en de fruitschaal, En we waren allebei verrast hoe het eruit zag het was zo mooi en we kwamen echt tot rust en hebben er echt van genoten. Ook de mevrouw die daar aan het werk was een hele lieve vrouw, echt een schatje.

Wundervoll

Der Besuch hat unsere Erwartungen mehr als erfüllt. Es war total entspannend und die Privatsphäre wurde die ganze Zeit gewährt. Das Personal war sehr freundlich. Es hat uns an nichts gefehlt und werden definitiv wieder kommen.

• Prijs kwaliteit verhouding

mooie huisje op een mooie locatie ik las wat slechte revieuws over geluid tijdens slapen Maar daar hebben wij geen last van gehad Hygiëne was gewoon goed voor ons was het een perfect

Plus que parfait

Un endroit magnifique, magique

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben er heel erg van genoten.

De spa was schoon en verzorgd. Het personeel was vriendelijk en de sfeer rustig, zonder overdreven gedoe. Een prettige plek om echt even te ontspannen.

Kayla

Very relaxing and romantic. The spa was very clean and organized. Will definitely recommend and use again.

Totale rust

Super mooie sauna, beetje donker maar dat vind ik juist heel fijn. Je kan mooi prive parkeren en er was goed contact te krijgen met de gastheer. Heel mooi aangekleed en heel schoon, Je komt meteen in de rust stand. Heel erg een aanrader.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!