Mooie en luxe sauna

Erg mooie en keurig verzorgde sauna.

Wieder ein wunderschöner Aufenthalt

Mein Partner und ich waren gestern zum zweiten Mal in Dortmund und waren wieder rundum zufrieden. Die Begrüßung war sehr herzlich, unser Zimmer war stand schon bereit und wir konnten 6 wundervolle Stunden genießen. Alles war sauber und ordentlich und der Whirlpool mit frischem Wasser befüllt. Essen und Getränke haben wir selbst mitgebracht, sodass wir zu der Auswahl und Qualität vor Ort nichts sagen können. Getränke kann man sich aus dem Kühlschrank im Zimmer selbst zu einem angemessenen Preis nehmen. Alles in allem wieder ein toller und entspannter Aufenthalt, dem ganz bald eine Wiederholung ansteht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top middag

Wederom een top middag gehad! Alles netjes en schoon en heerlijk op temperatuur. Prachtig uitzicht op de weilanden om even af te koelen, heerlijk! Oké 1 puntje van feedback: binnen staat een ontvochtiger die wel wat lawaai maakt, soms is dit iets hinderlijk als je net lekker ligt te chillen. Maar dit mag zeker de pret niet drukken. We zijn weer lekker ontspannen naar huis gegaan.

Heerlijk!

Genoten ! Heerlijk in je eigen bubbel(bad). Aardige gastheer, alles goed voor elkaar. Echt een aanrader

Hele fijne ervaring!

De privé spa was super schoon, netjes en van alle faciliteiten voorzien. Alles was tot in de puntjes verzorgd, waardoor we echt heerlijk hebben kunnen ontspannen. Wij komen hier zeker vaker terug

Genoten

Hebben heerlijk genoten was geweldig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super genoten van de rust en de mooie welness

Dit was onze 2e keer hier. Teruggekomen omdat het zo bevalt. Mooi en ruim. Zowel binnen als buiten. Echt een aanrader!

Relaxend

Een super spa waar je echt tot rust kan komen. Heerlijk warm en ontspannen en zelfs een tv voor als je muziek wilt of iets dergelijks. Zeker een aanrader! Goede ontvangst en duidelijke uitleg.

Uitstekend middagje relaxen

Net verzorgde sauna / wellness verblijf. Vriendelijke en behulpzame gastheerschap

Het was heerlijk.

Mooie sauna, altijd proper en goed verzorgd. Ook het personeel is altijd erg vriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig verblijf vriendelijke gastheer alles is naar wens verlopen

Het was mijn verjaardag en door de gastheer werd ik extra in de watten gelegd in een woord GEWELDIG!

leuke ervaring super vriendelijk

we zijn heel goed onthaald iedereen was super vriendelijk alle swas naar wens alleen mocht het water van de whirlpool iets warmer maar dat is naar ieder zijn goesting en misschien iets meer stoom en warmte in de stoomkabine maar dat is ook naar ieder zijn goesting voor de rest alles heel leuk en goed proper alles heel duidelijk uutgelegd en netjes dus voor ons zeker een dikk voeldoende

Proper

Heerlijke ontspannen

Het was voor mij de 1ste keer dat naar een sauna ging. Heb der ook heerlijk van genoten. Alles zag er top uit. Voor herhaling vatbaar. Kwam er ook heel ontspannen uit

Geweldig!!

Heerlijke nette verwarmde ruimte. Jacuzzi en sauna waren schoon en lekker op temperatuur. Ook de lunch was perfect voor elkaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Everything was perfectly prepared! Clean! Good contact with the owner, highly recommended.

gewoonweg zalig

ben al meerdere keren geweest in verschillende ruimtes en altijd een geweldige ervaring

• Prijs kwaliteit verhouding

A little piece of heaven

We hebben erg genoten van ons bezoek aan deze prachtige sauna. Een fijne binnenkomst, alles netjes schoon, de ambiance is heerlijk en de vier uur vlogen voorbij. Dank voor deze mooie beleving!

Geweldige ervaring

Het was een verrassend mooie plek. Heel fijn dat je verschillende ruimte’s hebt waar je kunt zitten (2 binnen en 1 buiten). Dat geeft datzelfde gevoel als in een gewone sauna, maar feit dat het privé is maakt voor ontspannen een stuk makkelijker. Stijlvol ingericht, niet ordinair. Zeer vriendelijke gastvrouw. Kortom, een aanrader.

Zeer ontspannend

Je komt er geheel tot rust en alles is zeer netjes

geweldig

we zijn er al een paar keer geweest vind het geweldig goede service alle kamers heel netjes als ik daar ben vergeet ik gewoon even de buiten wereld echt een aanrader

Top !

Beetje pech gehad maar top afgehandeld!

• Prijs kwaliteit verhouding

Ontspannen moment, maar met verbeterpunten

De privésauna was op zich prima en we hebben een ontspannen moment gehad. De ruimte bood voldoende privacy en rust. Wat voor ons tegenviel was de hygiëne: er zat kalk op de douchewand en er waren vlekken zichtbaar op de matrassen en zitzakken. Daarnaast vonden we het jammer dat er in de minibar geen water aanwezig was (zoals spa rood of spa blauw), wat je bij een sauna wel verwacht. Het was geen slechte ervaring, maar deze punten maken dat de prijs-kwaliteitverhouding voor ons niet helemaal klopte. Met meer aandacht voor hygiëne en details kan dit zeker verbeterd worden.

Gewoon perfect!

Heerlijke ruimte, super ontvangst! Echt een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

A relaxing experience with excellent service in the Oro room

We had a really lovely time at the spa. The staff member was very friendly and took the time to explain everything to us. This made us feel very comfortable and welcome right from the start. The atmosphere was pleasant and relaxing, allowing us to switch off completely. Unfortunately, we ended up going a little over time and came out about 10 minutes late. We apologized for this, and the staff member was very understanding, which we really appreciated. The spa itself offers everything you need for a relaxing break. Overall, it was a great experience that we would repeat anytime and definitely recommend to others.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!