Uitstekend !

Geweldige plek met volledige privacy. De kinderen waren ontzettend blij met de ruime mogelijkheid om te zwemmen. Het grootste pluspunt is echter de ruimte met een aparte kleedkamer en een sauna die klaar is voor gebruik ♡ Zeer vriendelijke en sympathieke eigenaresse :)

geweldig

aanrader

amazing!!!

Very relaxing, owner was helpful and very kind!! Overall a great experience.

Heerlijk verblijf!

Samen even 2,5 uur genieten van deze prachtige welnessruimte. Alles was top geregeld, schoon en een hele gezellige gastheer/vrouw. Gaan hier zeker terugkomen!

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben genoten van de 3 uur die we hebben geboekt. Is zeker voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Was geweldig en waren helemaal zen

Zen

Een namiddag lekker ontspannen in een zeer leuke verzorgde accomodatie. Dikke pluim voor de uitbaters.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zalig! Echt een oase van rust..

Ik heb ervan genoten. Wij zijn helemaal tot rust gekomen. Ook een zeer mooie en rustige omgeving.. zelfs door het geluid van de jacuzzie door kon je de vogeltjes horen fluiten.. zalig!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer smaakvol ingericht, prachtig verzorgd.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Ontspannend

Het was wel lekker ontspannend.Niet echt luxe wat ik bij andere prive saunas gewend ben,bv un Nijmegen. Voor ons heel fijn want het is dicht bij oms huis.Wij vonden water niet echt schoon,het was niet echt helder.En body wash was leeg.Voor de rest lekker vers koffie.Playlist was echt super ontspannend.

Echt super

Ontspannen en goede service

Alles was vlot en duidelijk uitgelegd alles was netjes schoon en het was heerlijk

Super ervaring

Ik had een verassing geboekt voor mijn vriend, we waren aangenaam verrast. Super aangename en vriendelijke ontvangst, netjes en goede uitleg gehad van een hele lieve dame. Eenmaal in de kamer spa elite.....zoveel ruimte en zoveel sfeer echt super. We hebben een super fijne avond gehad en komen zeker graag nog eens terug. Alles aanwezig het enige puntje zou zijn om ook badjassen aan te bieden. Verder alles naar wens geweest.....top accomodatie.

• Prijs kwaliteit verhouding

Genoten in deze prive spa, top contact gehad ook met de gastvrouw. Zeker een aanrader!

Sehr schön und gut

Gut und sauber

Zalig!

Het was tiptop in orde.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fantastische en heerlijke ontspannen sfeer

Hele vriendelijke vrouw die alles netjes en goed uitlegde aan ons. We hebben heerlijk ontspannen en fijne avond gehad. Gaan zeker nog x weer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Goeie faciliteiten alleen wat fe veel gloor dat was het enige minpuntje!

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles is super proper, zeer vriendelijk onthaal en goede uitleg over de faciliteiten

Lekker ontspannen

Een gezellige en sfeervolle ruimte . Heel schoon en netjes . Leuk ontvangst en uitcheck .

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat mij betreft minstens 6 sterren! Wow, wat een mooie locatie. Het ontvangst was vriendelijk en na een korte uitleg konden we heerlijk ontspannen. Alles was mooi ingericht vanwege het romantische pakket wat ik bijbesteld had.

• Prijs kwaliteit verhouding

It was first time at this location but definitely not the last

Pool, jacuzzi and the space were so clean and tidy, i spent 3 hours but it felt like 1 hour.

• Would you recommend us? No

Heerlijk ontspannend en héél vriendelijke personeel! Aanrader.

Super prive sauna!

We hebben een heerlijke middag gehad! Alles zag er schoon uit!

Heerlijk relaxed

Bij binnenkomst heel hartelijk welkom geheten door Jerry, hij heeft alles heel duidelijk uitgelegd en daarna was het echt een oase van rust. Heel dankbaar voor de ervaring.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!