We hebben genoten

Fijn om met z'n tweeën totaal prive hebben kunnen genieten van alle faciliteiten. Voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Weer een geweldige middag!

We hebben het altijd prima naar ons zin. Altijd schoon en netjes.

Top verzorgd!

Mijn vriend voor zijn verjaardag verrast met een relaxte middag, kamer was super schoon, leuk versierd. Borrelplank was erg lekker en meer dan verwacht Wij hebben een super dag gehad. Bedankt voor de goede service! Wij komen zeker nog eens terug

1 woord: GEWELDIG!!!!!

Voor mijn vrouw haar verjaardag had ik dit geboekt en op de website zag het er al mooi uit maar bij binnenkomst viel onze mond open. Heerlijk was en is dit, echt even quality tijd gehad en zoals het hoort, time flies when your having fun, tijd te kort dus, 2.5 uur zijn voorbij gevlogen Eker gaan wij nog een keer boeken maar dan met een overnachting erbij

Heerlijk tot rust komen

Vlotte service en er straalt veel vertrouwen uit! Erg fijn om lekker ontspannen even een paar uur niks te hoeven. Een kwartier voor tijd bellen ze aan, zodat je de tijd zelf niet in de gaten hoeft te houden. Het was bij ons rustig, maar heb bijna geen andere geluiden gehoord dan uit onze eigen kamer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben heerlijk genoten het was er schoon warm heel gezellig aangekleed echt een aanrader voor iedereen

Ontspannen avond

Het was een hele fijne spa zeker een aanrader!

Lekker ontspannen

Geen opmerkingen

Geweldig Prachtige ruimte

Hele mooie ruimte , alles heel netjes en schoon ,

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij zijn helemaal tot rust gekomen.

Wij hebben heel erg genoten van ons verblijf, het ontbijt was top. Niks op aan te merken, er was veel variatie en alles was lekker vers. De faciliteiten waren allemaal proper en zeer hygiënisch. Wij komen zeker nog eens terug!!!

Veer goede ervaring

Zeer goed ontvangen zeker voor herhaling vatbaar

Even van de wereld

Wederom heerlijk genoten en ontspannen. Fijne plek met de juiste 'ingrediënten' voor een relaxte sauna-en wellness ervaring. Daarnaast zeer schoon en gastvrij.

• Prijs kwaliteit verhouding

Genoten van een heel gezellige wellness.

Het wellnest is een heel gezellige, mooie wellness. Alles is aanwezig om gewoon lekker te genieten. Het was zeer proper wat wij wel belangrijk vinden. De eigenaar was zeer vriendelijk. Zeker een aanrader voor een gezellige avond met 2.

Genoten

Heerlijk genoten, alles netjes en schoon. Het enige minpuntje dat de sauna nog niet aan was en dus nog op moest warmen.

Vraiment super

Vraiment magnifique

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke genoten en ontspannen!

Warme welkom en uitleg over de faciliteiten. Alles werkte perfect en de ruimte was lekker ruim. En het belangrijkste het was ook schoon! Aanrader ;)

Fenomenaal

Super goeie service met super fijn personeel. Hier krijg je zeker geen spijt van. Een echte aanrader.

perfect!

goeie service, schoon en netjes, precies wat we gevraagd hadden.

Was heel lekker en relax maar dat alleen omdat we meer dan 3 uur verbleven

Goede ervaring en lekker om bij te komen

Nou het was een lekkere 2 uur wellness

Nou het was een lekkere 2 uur wellness Aleen jammer dat er qua eten voot een kleine lekkernij als nog geld word gevraag Maar voor de rest was het goed vertoeven in het water.

Super goed verzorgde accommodatie

Voor herhaling vatbaar, mooie wellness met alles erop en eraan.

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk personeel, heerlijke borrelplank en supermooie kamer

Mooie sauna

We hadden geboekt via privesauna.nl. Met koffie, thee fris rozenblaadjes erbij. Toen we heel goed werden ontvangen, bleek dat niet doorgegeven te zijn. Maar de eigenaar pakte het heel goed op. Alleen onbeperkt koffie of thee was er dan niet en bij de 2 flesjes fris zat geen opener. Dus duurde effe voordat we de opener kregen. Moest effe naar de dochter appen omdat de eigenaar verder niet in pand aanwezig was. De inrichting was supermooi en heel schoon en netjes. Genoeg handdoeken en slippers, badjassen Een klein min puntjes is dat het voor mijn man te klein was nl maat s en m. De 2 baden waren super lekker alleen door wij volslank zijn stroomde het over als we er met 2en in wilde zitten. Ondanks de kleine - puntjes hebben we super genoten en een leuke middag gehad.

Heerlijk

Een mooie, schone locatie, alles wat je wil. Fijn dat er buiten ook wat stoeltjes staan zodat je even echt in de frisse lucht kan zitten. De stoomcabine en sauna waren alleen nog niet opgewarmd toen we binnenkwamen. Als je per half uur betaald, dan is dat wel een beetje jammer. Verder super!

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne relaxte prive wellness.

Fijne schone en ruime kamer. Al het sanitair was schoon. Erg Fijne sfeer in de kamer. Enig minpuntje is dat de afvoer van de jacuzzi best wel gehorig is!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!