perfect

We werden super vriendelijk ontvangen en begeleid, we hebben echt genoten en alles was gewoonweg perfect

Toplocatie

Top plek verdient 5 sterren

Leuke plek om eventjes heen te gaan met je vriendin of met gezinnetje

Fantastisch!

Een heel fijn ontvangst en een mooi ingericht, en schone ruimte. De whirlpool was heerlijk en de sauna ook

Het was top!

Heel goed geregeld allemaal, kost wel wat maar dan heb je wel echt iets heel moois

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie compacte en sfeervolle ruimte

Vriendelijke ontvangst door personeel, ook flexibel, schone ruimte die al flink warm was... sfeervol ingericht... kortom, een mooie ervaring gehad !

• Prijs kwaliteit verhouding

Ontzettend genoten van de faciliteiten.

Een mooie, schone ruimte. Bubbelbad is wat aan de krappe kant. Inrichting prachtig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ondanks wat minpunten wel genoten.

Ondanks wat minpunten wel genoten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooi huisje in een hele mooie vrije omgeving..

• Prijs kwaliteit verhouding

Luxe en aandacht voor detail

Een zeer aangename ervaring die volledig aan de verwachting voldeed. De faciliteiten zijn beperkt en de ruimte niet groot, maar het biedt alles voor een goede ervaring. De twee arrangementen waren netjes aangebracht en geplaatst en voldeden ook aan de verwachting.

Meer dan goed

Personeel vriendelijk en lacht. Ambiance is heel aantrekkelijk ga er zeker meer naar toe. Het eten heel erg lekker en ook nog eens de restjes mee naar huis mogen meenemen. Geweldig

Was wel goed en mooi

Massagestoelen zijn wel pijnlijk in de onderrug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke ervaring, alles netjes schoon

Fijne locatie, zwembad is toegevoegde waarde. Helaas was de Finse sauna buiten werking, en was er alleen een gewone sauna en hot tub te gebruiken naast het zwembad.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ondanks dat het op een beetje vreemd plek zit in een steegje super netjes en schoon en ruim opgezet! Jacuzzi was wel wat aan de koude kant maar voor de rest heerlijke ervaring.

Was geweldig

Was super mooi plekje met heerlijke jacuzzi, plus mooie om en eet gelegenheid in de buurt.

fantastisch

bij aankomt vriendelijk en gastvrij ontvangen. er werd duidelijk uitgelegd hoe je de aparaten kon bedienen. de spa is onwijs schoon en stofvrij (zelf smetvrees maar hier geen last van gehad) water van de jacuzzi was ook super schoon de stoomcabine kan met of zonder eucaliptus erg fijn. zeker een aanrader wij gaan snel weer heen

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldige, hygiënische top ervaring!

Allereerst een leuke locatie, bij de entree van het verblijf word je welkom geheten door de lieve eigenaren die weten wat ze doen. Na een korte introductie is het moment daar om te genieten. Een heerlijke bubbelbad, bed, lounge, douche onbeperkt koffie of thee. Ook krijg je bij ontvangst een prosecco én flesje water. Deze service zie je niet vaak bij anderen. Handdoeken en een badjas zijn ook inbegrepen, ook dat zie je niet overal. Wij zijn nieuwe, vaste klanten. Eigenaren die het echt doen om de klanten te laten ontspannen, met passie vertellen ze dan ook alles wat en waarom ze dat zo hebben gedaan! Als kers op de taart vind je ook nog heerlijke snacks! GEWELDIGE ERVARING en we gingen dan ook heerlijk uitgerust naar huis, aan privacy geen gebrek.

Prima. Mooie loatie.

Mooie locatie.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie priva spa, mooi ingericht en decor enkel was het water te warm van de jacuzzi waardoor het te benauwd was, ook zat er in de jacuzzi teveel chloor wat brandende ogen veroorzaakte. Verder vriendelijk personeel.

Heerlijke ervaring!

Vriendelijke mensen, geweldige service, prachtige en schone ruimtes. Absolute aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig echt super luxe privé sauna tot in de puntjes verzorgd Boek de massage stoelen erbij Want dat is echt top

Super en netjes

Zeker een aanrader effe tot rust gekomen super relax

Uitstekend!

3 uur lang genieten, duidelijke uitleg, schoon verblijf. Precies wat wij even nodig hadden! Zeker een aanrader.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was schoon, stil en mooi.

Bedankt voor de geweldige tijd die ik daar heb doorgebracht. De plek is prachtig, poëtisch en schoon.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een hele mooie, nette, schone sauna

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!