Heerlijk genoten

Ons verblijf was heerlijk, de eerste keer in een prive sauna. Zo'n andere beleving dan algemene sauna. De afwisseling gaan wij er zeker inhouden. De prive sauna in Bleiswijk is een aanrader. Vriendelijk ontvangst en een schoone welness.

Top ervaring gehad

Alles was naar wens zeker voor herhaling vatbaar!

Genoten ervan

Zeer netjes en gastvrij

Ben netjes ontvangen en gastvrij. De kamer was netjes schoon en rook lekker alles was zoals het hoorde tezijn. Echt een aanrader ben zelf met de kids gegaan die hebben ook echt genoten. Weer een klant erbij tot de volgende keer

Wij komen zeker terug..

Heerlijk ontspannen en genoten van de mooie welness

Prachtige welness

Mooie ruimte van alle gemakken voorzien. Goede stoomcabine, goed warme sauna en een heerlijke jacuzzi. Groot scherm met een beamer en het was fijn dat er een airco hing. Alles netjes schoon en de mevrouw die ons ontving was uiterst vriendelijk.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een leuke ervaring.

Kamer was schoon en netjes. Alleen jammer dat het bubbelbad lekte. Personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Heerlijk

Ontzettend ontspannend! Supergoed verzorgd!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het begint al met gastvrijheid .

Inrichting is perfect en we hebben genoten . Het is vooral ook heel schoon . Echt aanrader en voor herhaling vatbaar .

Heerlijk ontspannen!

Wij komen hier regelmatig en elke keer is het goed. Het is schoon, goed verzorgd en het personeel is erg vriendelijk. De laatste keer heeft Vlada ons hartelijk verwelkomd. Deze plek is een aanrader voor een ontspannen tijd!

Fijne mooie sauna

Prima tijd gehad, mooie faciliteiten en van alle gemakken voorzien. Wel wat vies hier en daar.

Geweldig!

Na verschillende privé spa’s te hebben uitgeprobeerd, verdient Spa Lovers echt meer dan 5 sterren. Eerder bij Spa Bada. Alles kapot, slecht onderhoud. Zeer vriendelijke aankomst, iets eerder ingecheckt. Brandschone wellness ruimte, waarin alles aanwezig is. Kers op de taart, de Nespresso machine met cups en de koelkast gevuld (inclusief). Wij komen zeker weer!

10/10

Netjes ontvangen en super vriendelijke medewerker. Alles was zo spik en span schoon! Oprecht de schoonste prive sauna waar ik tot nu toe ben geweest. Enigste nadeel is dat je niet veel 18+ geluid kan maken, want achter de deur kan je bijna alles wel horen.

Top erg chille omgeving

We hebben ervan genoten en zeker een aanrader

Fantastic time

Even uitrusten

Bij binnenkomst een geweldig lieve gastvrouw en ons meegenomen naar de wild kamer wat een geweldig mooie kamer onze monden vielen op de gastvrouw alles netjes uitgelegd en ontspannen kon beginnen flesje moët besteld en hoe het wordt verzorgd is perfect daarna nog rondleiding gehad door het pand Wij gaan hier zeker nog vaker komen echt geweldig beste prive spa van Nederland

• Prijs kwaliteit verhouding

Super, wij komen zeker terug!

Was de eerste keer hier in Helmond. Goed ontvangen, en super hygiënisch en dat vind ik toch het belangrijkste!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super goede service en de ruimte was heel netjes en aangenaam!

Even weg van alles.

Tijd vloog helaas voorbij

Helemaal tot rust gekomen

Voor de eerste keer privé sauna geboekt. Na lang zoeken en vergelijken de keuze op Maroah laten vallen. Geen moment spijt gehad. Alles was aanwezig. Na korte rondleiding en uitleg over de faciliteiten konde we genieten van deze geweldige privé spa. Alles was perfect schoon. Tapas schaal zeker aan te raden. Gastheer en vrouw vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker terug

Genieten!

Aan faciliteiten en hygiene was zeer zeker niks te ontbreken! Het zwembad was op een aangename tempratuur, jacuzzi lekker warm. Stoomcabine was heerlijk en sauna is klein maar fijn. De tegels in de gehele spa waren wel heel erg glad. Bij de trappen zitten geen leuningen om je vast te houden om je vast te houden zodat je niet uitglijdt. Na afloop werd ons helaas niet gevraagd hoe ons verblijf was en of alles naar wens was. Jongeman bleef achter in het hokje zitten en wenste ons alleen een goede avond. Nogmaals faciliteiten en hygiene was een dikke 10 en we hebben er ook echt heerlijk van genoten ! Het is een mooie ingerichte prive spa :)

• Prijs kwaliteit verhouding

We hadden gisteren de prive sauna voor 5 uur gereserveerd voor mijn verjaardag. We kwamen 20 minuten voor tijd aan dit was geen probleem. We hadden een heerlijk ontbijt en een tapas schaal deze waren heel erg lekker. De eigenaresse was heel vriendelijk! Het is er heel erg schoon en we genoten van ons verblijf. We komen zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

alles was schoon, rustig en perfect om te ontspannen.

Wij hebben ontzettend genoten van ons bezoek aan Luxxora Privé Wellness. Alles was schoon goed verzorgd en volledig naar wens. De ruimte was netjes en hygiënisch en we hebben echt kunnen ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Plezierig middagje in alle rust genoten

Prima verzorgt. Goede uitleg. Knus. Schoon.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooi gelegen en schone accommodatie

Zeer prettig ontvangst. Genoten van alle voorzieningen. Tweeënhalf uur is helaas veel te kort. De massagestoelen zijn ook heerlijk. Kon helaas geen fohn vinden. Deze bleek uiteindelijk in de keuken te liggen. Een hotelfőhn in de badkamer zou goed passen.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!