Nieuwe ervaring! Geweldig

Geweldige avond gehad. Vriendelijk ontvangen en het was erg schoon! Dit is zeker voor herhaling.

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed ontvangen en alles is zeer netjes!

Relax en ontspannen

Desiree was onze host en zij was erg vriendelijk en stond open voor feedback aangezien zij nog maar net is gestart in de privé wellnessbranche. Samen met mijn moeder hebben we genoten van de privacy en het grote zwembad. Wat ik haar graag wil meegeven is dat gasten vooral zorgeloos willen genieten en van alle gemakken voorzien willen zijn. Ze doet het nu al heel goed en het is belangrijk dat ze in haar prachtige wellness een warme en ontspannen sfeer blijft creëren die gasten aantrekt en hen volledig laat ontspannen. Het zou ideaal zijn als ik alleen mijn persoonlijke spullen hoef mee te nemen en verder nergens aan hoef te denken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Helaas niet voor herhaling vatbaar

Mooie locatie en op het eerste ook zag het er top uit. Maar bij binnenkomst veelste warm. Te donker. Water in de jacuzzi bevat zoveel chloor dat je ogen echt pijn gaan doen na een paar minuten. Al veel prive sauna's gehad maar dit hebben wij nog nergens meegemaakt. Douche was niet bruikbaar. Kwam troep naar boven door het putje en het water liep dus niet weg waardoor hij ging overstromen. Contact gehad met de eigenaar die waren ook geschrokken zou geken worden naar compensatie maar niets meer vernomen. Al met al niet voor herhaling vatbaar helaas.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was heel leuk alles was heel gozd verlopen

Oke

Geweldig!

Het verblijf was heel leuk. Het verwarmd zwembad is echt heerlijk. De sauna’s en jacuzzi ook top. Ik heb er een dag geslapen en in de avond heb ik vooral het zwembad gebruikt. Je hebt ook een tab waar je Spotify op kan afspelen.

Fijne ervaring

Schoon, rustgevend. Bed ligt lekker. Wij zijn voor de Tropical thema gegaan met overnachting. De kamer is mooi donker met sfeerlicht. Bad, sauna en douche allemaal prima. Enige kleine aanmerking: De kraan bij de wastafel zat wat los en het wasbakje bij de spiegel is wel erg klein.

top

De prijzen zijn erg duur dat is erg jammer. normaal kwamen we met hele gezin of met partner om de 2 a 3 maanden maar nu is het erg duur wat jammer is maar het blijft een top welness. Mensen zijn erg aardig en alles is heel schoon en zeker moeite waard.

• Prijs kwaliteit verhouding

Top gewoon meer kan ik er niet van zeggen

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooi schoon en goede service

Met de aankomst werden we prettig ontvangen, en we kregen een goede uitleg hoe alles werkt de wellness zag er heel netjes uit. De service was ook heel goed, en de hygiëne ook.

• Prijs kwaliteit verhouding

Oase van rust en ontspanning

Heerlijke spa ervaring! Alles straalt rust en luxe uit en de privacy maakt het extra bijzonder. Ideaal om even helemaal te ontspannen en te genieten.

Lekker privé en fijn

Alles is schoon, bij de balie houden ze het kort maar duidelijk zodat je snel kan beginnen. Decor zag er heel mooi uit. Je mag je eigen snacks meenemen dus dat is zeker een plus .

Voor herhaling vatbaar

Ons eerste bezoek aan deze sauna , zeer tevreden àlles duidelijk uitgelegd door mevrouw, deze sprak overigens alleen Engels We komen nog graag eens terug

Echt super

Echt heerlijk genoten. De aanblik alleen alSuper voor elkaar, netjes , schoon. We gaan zeker terug komen.

Heerlijk!

Samen met mijn man even ontsnapt aan onze 5 kinderen om bij te tanken. En dat is absoluut gelukt!

Heerlijk tot rust gekomen

Hartelijk ontvangst, alles netjes schoon. Top ervaring!

Heerlijk gehad. 2,5 uur puur genieten

Eerste keer privé sauna

Het was voor ons de eerste keer dat we überhaupt naar een private spa gingen. Fijn ontvangst, fijne uitleg en heerlijk 2.5 uur kunnen ontspannen! Alles was fijn verzorgd en de kamer is prachtig!

Leuk

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed kunnen genieten helaas niet de suite gekregen die ik had gereserveerd maar uiteindelijk is het Goed geregeld. Vriendelijke gastheer/vrouw, Alles netjes uitgelegd zeker voor herhaling vatbaar

Heerlijk genieten!

We werden bij aankomst kort rondgeleid. De eerste keer dat we hier waren, deed de sauna het helaas niet. De eigenaar heeft hem een aantal keer aan de praat proberen te krijgen, maar helaas. We mochten die keer nog even blijven om te genieten van het bubbelbad en een volgende keer nog eens kosteloos langskomen. Dat hebben we gedaan en ook de sauna was erg genieten! Gastvrije eigenaar en een fijne sauna ervaring rijker! Schoon en alles aanwezig. Zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke middag, prachtige locatie.

In een mooi gebied met genoeg natuur in de omgeving hebben mijn vriendin en ik een fijne middag gehad. Wij waren een kwartiertje te vroeg, maar werden gelijk toegelaten in de ruimte door een vriendelijke dame. De ruimte zelf was zeer schoon en zag er goed uit. Fotos komen ook overeen met hoe de ruimte eruit ziet. We hebben een zorgeloze middag ervaren en onthouden deze plek zeker!

Great Experience

I’am very Happy to now about this Place , The privacy is also Great

Fantastische privé spa!

Je word hier hartelijk ontvangen. Het is schoon en hygiënisch. Ik ben hier meerdere keren geweest en blijf maar terug komen, geweldige privé spa en echt een aanrader!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!