Was weer top

Was weer genieten!!

Mooie aangename ruimte

Alles was naar wens, temperatuur, badlinnen, hapjes en drankjes. Enkel een minpuntje was de scherpe rand aan het zwembad in de bubbelzone, was iets minder aangenaam om tegen te zitten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Beste service gehaad vanaf het begin

Heerlijk ontspannen

Geboekt, en daarna pas de recensies gelezen. Toen werd ik even bang. Het was als cadeau voor mijn vriend. Maar jeetje, totaal niet zoals de slechte recensies zeggen. Ga je met enorm hoge verwachtingen heen? Dan vind je altijd wel wat. Wat ik vooral zag, was een sfeervol ingerichte privé spa. Schoon, hygiënisch en netjes. En de dingen die mistten die ik las in de recensies, zijn nu allemaal aanwezig. Er wordt dus ook echt geluisterd naar de tips en tops van de klant. Bij binnenkomst een super lieve dame die duidelijk alles uitlegde. En wat hebben we genoten. Ik had voor 6uurtjes geboekt en de tijd vloog voorbij. Lekkere chocolaatjes.. genoeg blikjes drinken, koffie en thee. (Zelf hadden we broodjes meegebracht voor de lunch) De sauna was op perfecte temperatuur. Het bed met infrarood lag enorm lekker. De jacuzzi heerlijk! Het vinden van het pand is ook helemaal niet Lastig als je zelf goed kijkt staat het top aangegeven. Genoeg parkeergelegenheid. Na afloop nog een gezellig praatje gemaakt en ook de andere privé spa mogen bekijken. Ook al zo mooi! Kortom, we komen terug, hebben enorm genoten en zijn goed ontspannen richting huis gegaan.

Zeer netjes

Lekker ontspannen

geweldig

heerlijk genoten met mijn gezin helemaal prive. de kids hebben enorm genoten van het zwembad. super aardige gastvrouw erg behulpzaam. bedankt ❤️

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik en mijn vrouw hebben ontzettend genoten

Wij hadden de romantische kamer geboekt voor 2 uren. We werden vriendelijke begroet en naar de kamer gebracht waarnaar werd gevraagd of er iets uitgelegt moest worden. Alles was tot op de puntjes goed verzorgd zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt genoten, heerlijk rustig, veel faciliteiten

We werden heel vriendelijk ontvangen. We kregen een prettige uitleg (de eerste keer privé sauna). Alles prima in orde en schoon. Wat opviel was dat er meerdere sauna's waren en de whirlpool was heerlijk. 3 uren zijn bijna te kort. Zeker voor herhaling vatbaar!

Top zo als altijd

Alles was weer volledig in orde

Geweldig!

Geweldig super fijne spa, dicht in de buurt, aardige personeel, zeker voor herhaling vatbaar ♥️♥️

Leuke knusse sauna.

• Prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende spa met een gastheer die alles tot in de puntjes verzorgt.

We komen vaker bij Spa Viva en het is elke keer weer genieten. Alles is schoon en gezellig ingericht en de gastheer is superaardig en behulpzaam. Dankzij hem voelt het altijd relaxed en komen we hier heel graag terug

Zoals gewoon al 7jaar vaste klant altijd super ervaring gehad

Hygiene kan beter

Luxe ruim van opzet. Van alle gemaken voorzien. Echter was de whirpool wel vies.

Het was weer heerlijk

Dit was de tweede keer dat we hier waren. Tijdens de warme dagen (30 graden) maakte ik me een beetje zorgen dat het misschien te heet of benauwd zou worden. Maar dat viel totaal mee! De temperatuur in de hele ruimte was heel aangenaam. Alles was bovendien erg schoon en netjes. We hebben echt genoten. Alleen de kwaliteit van de muziekboxen viel wat tegen; de bas was soms onaangenaam. Verder zou ik hier zeker opnieuw boeken. We hebben super genoten!

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben genoten van ons bezoek aan Spa Suprême Ardenna. Alles tot in de puntjes verzorgd. Echte aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Top locatie wijn vond ik minder droge wijn jullie hadden geen zoete wijn.Voor derest een 10

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele fijne ervaring. Vriendelijke eigenaren. Alles nieuw en schoon.

geweldig

geweldige suite , ik zou het zeker aan iedereen aanraden

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben erg genoten van ons verblijf. Prachtige privé sauna en genoten van een heerlijke lunch. We komen hier zeker terug.

Heel leuk

Eas en. Hele leuke ruimte rustig plekje

Heel leuk!

Was super mooi netjes en leuk

Samen werkelijk genoten

Wij zijn beiden ontzettend tevreden over deze accommodatie, fijne relaxed sfeer. Onze tijd zo ontzettend snel voorbij dat we nog niet aan de sauna waren toegekomen. Zeker aanrader voor vaker te bezoeken

Fantastische locatie

Leuke & mooie ervaring voor stelletjes Prive is altijd een andere ervaring dan een normale sauna Het is het zeker waard voor je geld zou het zo nog een keer doen Wel was het een beetje warm binnen, maar ik koos zelf ook helaas voor een warme dag

Heerlijk!

Vriendelijk ontvangst met goede uitleg, relaxte en fijne sfeer. Echt een heerlijk plekje om tot rust te komen en te genieten! Tijd te kort om van alle faciliteiten optimaal gebruik te maken. We hopen nog een keer een langere tijd te kunnen komen genieten.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!