Geweldig!

Mooie kamer, we kregen goede uitleg service was goed. Kortom voor een momentje samen even afgesloten van de wereld is dit heerlijk! Voor ons zeker niet de laatste keer!

geweldig

we zijn heerlijk tot rust gekomen hebben het erg druk waardoor we ons zelf vergeten.verder staat onze neuzen weer open door de stoomcabine heerlijk.tot de volgende keer

Heerlijk genieten

Hele fijne sfeer. Goede hygiëne. En heel lekker ontbijt bijgeboekt! Lekker uitgebreid! Super dus.

Heerlijk tot rust komen!

Het is een heerlijk optrekje, luxe uitstraling en bij aankomst word je warm ontvangen! We hebben heerlijk genoten van alle faciliteiten en voor het eerst in lange tijd heel goed geslapen! Het eten en ontbijt was heerlijk en wij raden het zeker aan!

Heel netjes

Super gezellig goede bediening goed bed was perfect aardige man

Fabuleus

Ben hier met mijn gezin geweest en we hebben allemaal heerlijk genoten! Ontvangst, uitleg, klantgerichtheid was op en top! Zwembad sauna tuin hele mooie omgeving. Het heen en weer 3 uur rijden was het waard :)

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer prettig ervaren met mijn gezin.

Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen. Wat ons als eerste opviel, was dat alles erg schoon was en dat er een leuke sfeer hing qua interieur. De jacuzzi en het zwembad hadden een prettige temperatuur. De stoomcabine en finse sauna waren bij aankomst al opgewarmd, waardoor we er direct gebruik van konden maken. Ook fijn was het mandje met zwemspullen voor kinderen. Al met al hebben we heerlijk genoten en volledig kunnen ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Absoluut je geld waard.

Enorm van genoten

Heerlijk genoten

Heel fijne locatie, alles supergoed verzorgd, fijne ontvangst, goede uitleg. Het was schoon, mooi en gezellig, echt een heerlijk verblijf gehad.

• Prijs kwaliteit verhouding

Sky loft ervaren. De uren vliegen voorbij

Super leuke ervaring!

Heel mooi onthaal Super proper en mooi thema!

• Prijs kwaliteit verhouding

Spectaculaire avond gehad met mijn vriendinnen!

Wij hebben het heel rustgevend en fijn ervaren. We hebben genoten van de faciliteiten. Top medewerkster en ze was heel klantvriendelijk en behulpzaam!!

Strakke relaxe ervaring

Heel netjes leuk ontvangen uitgelegd.. En ziet er super uit was eerste keer maar zeker geen laatste keer

Geweldig en hygiënisch

Wij hebben een fantastische avond en nacht gehad. Alles was goed verzorgd en schoon. Wij zullen er zeker nog een keer naar toe gaan

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel fijn ontvangen. Schoon verblijf en we kregen snacks van het huis omdat de stoomcabine defect was. We zullen zeker nog eens terugkomen

• Prijs kwaliteit verhouding

Leuk voor een eerste keer

Mijn vrouw was jarig en wilde haar een rust en ontspannings gevoel geven, maar toen we daar binnen kwamen hadden we het gevoel dat we op een ******* beland waren! Het zwembad heeft dringend een schoonmaak beurt nodig want ****** het heeft een opknap beurt, en flinke algemene schoonmaak nodig. We vond het leuk om het een keer mee te maken en we zullen dat ook zeker doen, maar in verband met de min punten wel ergens anders.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk om te ontspannen in privé setting, mooi afgewerkte ruimte en vriendelijke ontvangst

• Prijs kwaliteit verhouding

Qua prijs wel een van de beste plekken.

Heel goed alleen bij aankomst moest ik wachten totdat de bubbelbad goed was. Iemand van de medewerkers was het vergeten uit te zetten waardoor heel de kamer nat was, maar de receptie had het wel goed aangepakt en mij meer tijd gegeven ivm het tijdverspilling die ik mee heb gemaakt. Aardige en vriendelijke receptie. Leuke plek om uit te rusten.

Fijne schone sauna

Vriendelijke ontvangst en uitleg. Mooie grote ruimte met grote tuin. Erg netjes en schoon. Sauna is wel wat aan de krappe kant maar verder prima. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding gezien de openingsactie. Echter zou ik eerlijk gezegd voor de reguliere (dubbele) prijs niet boeken aangezien er geen jacuzzi/hottub of stoombad is en andere privesauna's die wel hebben in die prijsklasse.

Niets toe te voegen

Genoten

Hele fijne ervaring gehad! Zeer mooie saunaruimte, we kwamen helemaal tot rust. Zag er heel netjes uit. Tot in de puntjes verzorgd. Leuk en lief personeel! Tot de volgende keer. Ps de slippers lopen heerlijk!!

We hebben genoten

Het zag er mooi en fris uit De ontbijt was goed. Alleen de indeling kon anders voor de rest was het Oke.

Boven verwachting

Op aanraden van collega een afspraak gemaakt. Netjes ontvangen en duidelijke instructies gekregen, alles was schoon, modern en sfeervol ingericht. Heb zeer genoten en moet zeggen de gratis Cappucino was overheerlijk (ben liefhebber) ook de prijzen van drank en versnapperingen waren heel redelijk. Ook uitleg gekregen over de massage mogelijkheden die we misschien in de toekomst gaan uitproberen. Het is een aanrader en ik ga zeker nog eens langs.

Heerlijke ervaring!

De privéwellness was erg schoon en compleet. Het was voor mij de eerste keer, maar ik zou zeker vaker gaan. Het was een heerlijk ontspannen moment, veel ruimte voor twee personen en een aardige gastvrouw.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super mooi en netjes heerlijk genoten

We kwamen binnen en je voelt er gelijk een relaxte sfeer alles is mooi gestylt en echt mooie kamers we kregen zelfs slusch en verse aardbeien het was heerlijk genieten de tijd vloog zo om aardig personeel en alles netjes en schoon wij komen graag nog een keer terug

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!