alles was schoon, rustig en perfect om te ontspannen.

Wij hebben ontzettend genoten van ons bezoek aan Luxxora Privé Wellness. Alles was schoon goed verzorgd en volledig naar wens. De ruimte was netjes en hygiënisch en we hebben echt kunnen ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Plezierig middagje in alle rust genoten

Prima verzorgt. Goede uitleg. Knus. Schoon.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooi gelegen en schone accommodatie

Zeer prettig ontvangst. Genoten van alle voorzieningen. Tweeënhalf uur is helaas veel te kort. De massagestoelen zijn ook heerlijk. Kon helaas geen fohn vinden. Deze bleek uiteindelijk in de keuken te liggen. Een hotelfőhn in de badkamer zou goed passen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Grot ruimte, jacuzzi ruimte was niet comfortabel

De jacuzzi ( bubbels ruimte )was niet echt comfortabel en zou beter in een aparte ruimte geplaatst worden in plaats van bij het zwembad. Gezien de faciliteiten voelt de prijs te hoog aan. Wel een leuke optie voor jonge koppels als de prijs beter zou aansluiten bij de ervaring.

• Prijs kwaliteit verhouding

we hebben genoten, het was voor herhaling vatbaar

prive , schoon , vriendelijk en rustig

top

mooie spa schoon

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was heeeerrljjk! Wij komen zéker terug!

We hebben een heerlijke avond gehad, alles was netjes en schoon. Het enige minpuntje was misschien dat het te kort was ;)

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben een leuke tijd gehad en hopen snel weer te kunnen genieten van de geweldige spa!

Heerlijke relaxruimte

Was iets te vroeg, maar daar werd door de gastvrouw geen probleem van gemaakt en die nam gelijk de gelegenheid om alle zaken uit te leggen , jacuzzi, sauna's etc. Hierna een paar uur heerlijk genoten van de ruimte en rust, Enige minpuntje er waren maar 2 biscoff koekjes ;)

Heerlijk ontspannen!

Vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Ze legde alles netjes uit dmv een rondleiding. We hebben een heerlijke ontspannen avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heerlijke middag in alle rust, helemaal zen.

Wij hadden voor 2,5 uur gereserveerd. Dat je de tijd in de gaten moet houden vind ik wel jammer. Tijdens het aankleden werd al op de deur geklopt omdat ze maar een half uur tijd hadden om schoon te maken. We moesten haasten om op tijd weg te zijn.

Heel fijn en discreet

Ontvangst was top, uitleg was duidelijk en helder, mooie schone ruimte voorzien van ale gemak.

Relaxte sfeer

Goede instructies gerkregen, aardig personeel en faciliteiten waren top, zeker een aanrader!

Goed en netjes

Geweldige avond gehad. Echt genoten. Alleen beetje lastig te vinden in het donker

• Prijs kwaliteit verhouding

Wanneer je binnen komt ruikt het al heerlijk. Ontvangst zeer vriendelijk. Ruimte was netjes en mooi. Korte uitleg . Geboekt voor verjaardag vriend . Leuk versiert en de tapas waren heerlijk.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben ontzettend genoten. Het ontvangst was goed en prettig en de rondleiding was fijn. Daarna hebben we een onvergetelijke wellness beleving gehad en gaan zeker eens terug. Je lichaam verdiend het ook!

• Prijs kwaliteit verhouding

We zijn goed geholpen door vriendelijke vrouw we hebben genoten en leuk gehad met leuk versiering en gebakje en bubbels er bij de kamer wilt was ook mooi goed uit leg gekregen door lieve vrouw echt een aanrader

Rust

Precies zoals ik had verwacht

Heerlijk bijgekomen

We hebben genoten van de heerlijke rust

Was prima

Het was prima

Heerlijke dag gehad!

• Prijs kwaliteit verhouding

Helemaal perfect je kan hier echt tot rust komen

Ik ben vaak druk en heb niet echt een goeie plek om te kunnen ontspannen en om te ontsnappen aan alle drukte maar zodra ik hier ben zet ik mijn telefoon ook uit en laad ik mij zelf helemaal op.

Heel erg goed

Alles was heel schoon, en mooi ingericht. Goed ontvangen en alle faciliteiten zaten erin.

Gastvrije, goed uitgeruste, sauna

Gastvrij ontvangen.goede uitleg. Mooie goed afgewerkte voorzieningen. Sfeervol ingericht.

Geweldig!

Goed ontvangen met uitleg. Goede faciliteiten. Helemaal to!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!