Zeer tevreden. Duidelijke uitleg ontvangen over hoe alles werkt. Alles was netjes schoon en het was erg leuk aangekleed. Alles werkte naar behoren!

Domper

Ruim een uur gereden. Een sauna uitgezocht met een stoomcabine/hamam. Dit vinden wij het lekkerst van het hele sauna gebeuren. Ontvangst vriendelijk. Korte uitleg. Was prima. 1e indruk goed. Schoon leuke ambiance. Bad en Finse sauna prima in orde. Waren al op temperatuur toen we binnen kwamen. Stoombad, bevind zich in de doucheruimte. Het putje liep niet goed weg bij het douchen. Het stoombad sputterde een paar seconde een pufje stoom dus vulde de ruimte totaal niet zoals je mag verwachten van een stoomcabine. Ook de temperatuur was bedroevend deze heeft nooit de aangename temperatuur gehad die je mag verwachten. Hier op dat moment een melding van gemaakt. De elektra werd gecheckt hier was niets mis mee. Er werd ons verteld door de dame aanwezig dat ze het met haar manager er over zou hebben en wij hier nog iets van zouden horen voor een tegemoetkoming voor ons volgende bezoek. Helaas niets meer gehoord. Zelfs niet na het versturen van een mail. Jammer van dat de afterservice.

• Prijs kwaliteit verhouding

Met recht 1 van de beste privé-sauna's die er te vinden is!

Samen met mijn partner heerlijk vertoefd in deze privé-sauna. Prachtig ingedeelde ruimte ruimte met heerlijke stoomcabine en ruime jacuzzi en opgietsauna, waar hygiene voorop staat. Hadden e.e.a. aan extra's bijgeboekt om nog meer van de ervaring te kunnen genieten, wat ook zeer goed was verzorgd. Complimenten aan de eigenaren van deze sauna, die zeer goed weten hoe ze hun gasten kunnen laten genieten van hun prachtige sauna's. Ze hebben er 2 en wij hebben verbleven op de bovenverdieping, maar de benedenvariant met buitenverblijf ziet er ook prachtig uit, dus wellicht volgt daar in de toekomst ook nog een bezoek aan. Topkeuze dus!

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijke ontvangst en fijne ervaring

Het was een fijne ervaring met een eerlijke prijs. Voldoet aan de verwachtingen, enkel kunnen sommige plekjes misschien een nieuw likje verf gebruiken en de jacuzzi rook een beetje vreemd muf alsof deze een schoonmaak beurt kon gebruiken. Verder deed alles het perfect en was het volgens de verwachtingen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Te weinig faciliteiten voor langer verblijf

Fijne grote jacuzzi, en sauna. Goed zelf in te stellen qua warmte. Gezellige sfeerverlichting zelf in te stellen. Lounge bank is niet geschikt om te loungen, echt een zitbank. Het aquarium stonk helaas wel, dit gemeld. Al rook je het duidelijk bij binnenkomst al. We waren vanwege omstandigheden een kwartiertje later, dit ook aangegeven. Ondanks dat erna geen boeking was, konden we niet wat langer blijven. Vanwege het gemis van een echte loungeplek, en de relatief hoge prijs voor uiteindelijk dan alleen een sauna en jacuzzi, zou ik er niet snel weer naartoe gaan.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heerlijke ervaring bij de privé sauna!

Alles was goed verzorgd en we voelden ons erg welkom. Het was fijn dat we zelf eten mochten meenemen – dat gaf ons echt het gevoel van ontspanning op onze eigen manier. Eén cabine werkte helaas niet, maar dit werd netjes opgelost: een deel van het bedrag werd teruggestort, wat we erg waarderen. De service was dus top en klantvriendelijk. Al met al een fijne plek om tot rust te komen. We komen zeker nog eens terug

echt een top ervaring, komen hier 100% terug

wat een fijne ruimte, je hebt alles tot je beschikking, heerlijk prive. na een fijne ontvangst met een prettige uitleg hebben we hier een top tijd gehad. de massagestoelen zijn echt ge wel dig, nog nooit zo een ontspannen ervaring gehad. ik raad het echt oprecht iedereen aan. alles was netjes schoon en je kan je eigen muziek afspelen, lampen instellen op kleur. fijne douche. buiten gedeelte voor als je eventueel wilt roken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke ontspannende wellness met vriendelijk personeel

Kleinschalige welness, heerlijke sauna, jacuzzi, en stoomcabine. Helaas kregen wij de cabine alleen niet aan, maar ondanks dat was het een heerlijke en ontspannende ochtend. Heel vriendelijk personeel :) We gaan zeker nog een keer ...

Zeer netjes . En mooie locatie

Zeer fijn ontvangen. Locatie ziet er erg mooi en verzorgd uit

• Prijs kwaliteit verhouding

geweldig leuk ontvangst en een perfecte sauna avond

Wat een fantastische ervaring bij Spa Sakura in Den Haag! Vanaf het allereerste moment was het ontvangst superwarm en hartelijk – echt de kers op de taart en gaf meteen een welkom gevoel. De ambiance was oogverblindend romantisch: zachte verlichting, kaarsen, rozen rondom het zwembad – precies wat je wilt als stel dat even compleet wil ontspannen en genieten. Het voelde alsof alles tot in de puntjes was aangekleed zodat wij echt konden genieten van elkaars gezelschap. Ook de faciliteiten misten niets. De sauna was brandschoon en prachtig onderhouden, met alle moderne gemakken binnen handbereik: van ruime stoomcabine tot luxe hottub en een bed met een neonhart. Elk hoekje straalde hygiëne uit, waardoor je helemaal zorgeloos kunt relaxen. Wat ik ook heel fijn vond: we kregen zachte badjassen erbij – zo’n extra dat echt je comfort verhoogt en dat écht een pluspunt is. Ideaal om na de sauna lekker in weg te kruipen. Kortom: een héérlijke privé wellness-avond vol rust, luxe en romantiek. Een ontvangst dat voelt als welkom thuis, in een setting die vrede en liefde ademt. We komen zéker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Een supper locatie met super faciliteiten en supper gastvrij.

Op zaterdag 2-7-25 vanaf 19 uur tot zondag 3-7-25 10 uur een nachtje mogen logeren op de Waalhoeve. Wat een prachtige locatie! Met de superfijne, lieve en gezellige gastvrouw Saskia! Alles is op en top verzorgd. Een borrelplank en het ontbijt allemaal van overheerlijke streekproducten. En niet te vergeten een vers ei van haar eigen kippen, heerlijk! Het welness gedeelte was in een woord: fantastisch. Verschillende sauna's en een heerlijke jacuzzi buiten. Alles is super schoon en netjes. Een heerlijke massage van de gastvrouw zelf. Saskia verzorgd alles tot in de puntjes. Wij komen zeker terug op de Waalhoeve. We hebben genoten vanaf onze binnenkomst tot aan ons vertrek. Bedankt Saskia en tot de volgende keer.

Herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

In een zin het was super!!

Nu voor de tweede keer geweest samen met mijn vriendin. Vriendelijk personeel Schoon Alles stond klaar Dus was weer een super avond en wij komen zeker nog eens terug.

Einfach toll

Man ist für sich mit allen Annehmlichkeiten Besser geht nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Lekker ontspannen ochtendje

Vriendelijk ontvangen Uitleg gehad Heerlijke breekbroodjes met tapanade

Het was weer fijn.

Zoals ik inmiddels gewend ben was de ontvangst weer vriendelijk en alles weer netjes geregeld. Had deze ruimte niet eerder maar is me uitstekend bevallen. Misschien een puntje van aandacht maar dan in het algemeen, misschien een idee om in de verschilde ruimtes een bankje te plaatsen waarop je je kleding kwijt kan.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super en super lieve mensen

Had een surprise voor mijn man en de lieve mensen die daar werken hebben mij super goed geholpen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben genoten, met mijn gezin. Wij gaan zeker nog een keer.

Super goed

Beste

Relaxend

Zeer fijn ervaring, alleen was het even inschatten hoe je bepaalde apparatuur aanzet. Wij hebben 2.5 uur gezeten, maar de volgende keer zal ik voor langer boeken

Rustgevend

Het was een super verblijf, wij hebben gekozen voor de Dubai spa. Deze spa stelde ons zeker niet teleur. We hebben er hartstikke veel van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldige ervaring. Absoluut voor herhaling vatbaar..

Super schoon. Heerlijk eten. Realistische prijzen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Lang gewacht voor de deur

Armoedige entree, aardige eigenaar, Stoonbad werkte niet, veel verlichting ook niet. Slechts 2 handdoeken en minimaal gevulde bar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk fijn ontvangst en heerlijke faciliteiten

Ik had de slaapkamer bijgeboekt omdat in de beschrijving stond dat er een massagestoel zou staan die was er helaas niet maar dat was dan ook het enige wat ik zou kunnen bedenken … verder echt heerlijk genoten en top middag gehad …. Echt een aanrader

Netjes en vriendelijk personeel

De prive spa wat erg netjes, goed schoon. Het enigste nadeel vond ik dat er geen trekker aan wezig was om de vloer even tussen door te kunnen maken. De vloer word erg glad als er wat water ligt dit kan gevaar opleveren. Er waren een paar tegels gebroken van de vloer hier moet misschien even naar gekeken worden.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!