Lang gewacht voor de deur

Armoedige entree, aardige eigenaar, Stoonbad werkte niet, veel verlichting ook niet. Slechts 2 handdoeken en minimaal gevulde bar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk fijn ontvangst en heerlijke faciliteiten

Ik had de slaapkamer bijgeboekt omdat in de beschrijving stond dat er een massagestoel zou staan die was er helaas niet maar dat was dan ook het enige wat ik zou kunnen bedenken … verder echt heerlijk genoten en top middag gehad …. Echt een aanrader

Netjes en vriendelijk personeel

De prive spa wat erg netjes, goed schoon. Het enigste nadeel vond ik dat er geen trekker aan wezig was om de vloer even tussen door te kunnen maken. De vloer word erg glad als er wat water ligt dit kan gevaar opleveren. Er waren een paar tegels gebroken van de vloer hier moet misschien even naar gekeken worden.

Supeerrrr

Heerlijke ervaring van begin tot eind! Voor de verjaardag van mijn man hadden we een overnachting geboekt in deze privésauna, en het was werkelijk perfect. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De temperatuur van de sauna’s en jacuzzi was precies goed, het hele complex was brandschoon en sfeervol ingericht. We hebben genoten van een uitgebreid en lekker ontbijt, en tot onze verrassing kregen we ook nog gratis frisdrank aangeboden – echt een fijne extra service! De bedden waren comfortabel en we hebben allebei heerlijk geslapen. Een absolute aanrader voor wie even helemaal tot rust wil komen. Wij komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Enorm genoten van de prachtige wellness

We kwamen daar binnen en alles was prachtig. Het straalde luxe en rust uit. Wij zijn een nachtje gebleven en hebben mega genoten. Alles was schoon, netjes, alles stond aan en het zwembad was ook lekker groot. Wij komen hier zeker nog eens terug. Maak je geen zorgen als je dit boekt... alles is top!!

Een heerlijke wellness dag

Fijn ontvangst gevolgd door een heerlijk duo massage die ik samen met mijn partner had. Zo genoten. Daarna werden we naar de privésauna begeleidt waar we echt ontzettend genoten en gerelaxt hebben. Het enige minpunt vond ik dat er niet iets van een flesje water ofzo stond als welkom en dat we best wel even moesten wachten op ons drinken. En op het einde sloeg ons zen moment om naar stress toen we er achter kwamen dat de klok die er hing niet op de juiste tijd stond en we dus al eigenlijk over onze geboekte tijd heen waren. Dus dat was snel snel douchen en aankleden ipv rustig af te sluiten. Verder echt een heerlijke plek om wat uurtjes door te brengen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel schoon en fijne sauna en jacuzzi

Ik ben aangenaam verrast hoe fijn en schoon deze complex was

GEWELDIG

Voor iemand die erg oplettend is op alles, maar dan ook alles…. was het hier een uitstekende ervaring! Het was enorm schoon, vriendelijke mensen, fijne sfeer en de aller belangrijkste het is ECHT relaxen hier!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Samen met mijn vriend voor ons 5 jarig samen hier geweest. Heerlijk kunnen relaxen en gewoon met zn 2e kunnen genieten. Volgende keren ook de andere ruimtes eens uitproberen!

Heerlijk

Het was heerlijk, schoon en zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super naar mijn zin gehad

Schoon netjes fijne prive sauna echt een aanrader

Ontspanning

Hele mooie locatie, je komt echt tot rust en heerlijk om met je geliefde heen te gaan

Genoten!

We hebben genoten!

Werkelijk fantastisch

Ontvangst erg vriendelijk en allemaal erg mooi en vooral schoon Alleen tip 2 uurtjes gaan wel snel voorbij Volgende keer denk ik minimaal 3 uurtjes

• Prijs kwaliteit verhouding

Voor deze prijs, is het goed!

Sauna en bad stonden al aan bij aankomst dit was heel fijn,

Geweldig !!!

Wat een mooie goed verzorgde prive sauna !!! Leuke enthousiaste dame die je vriendelijk ontvangt en een uitleg en rondleiding geeft. Zeer zeker een aanrader!!!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was er rustig, alles was naar wens en we konden wat we vergaten, extra erbij boeken. Fijne gastheer die ons ook hielp. We hadden een leuke dag.

Heerlijk ontspannend

Heerlijke privé sauna met een ontspannen sfeer en perfecte hygiëne. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hadden volledige rust en privacy. Absoluut een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Nette kamer en goed geregeld

Goede service en alles goed geregeld

Genoten

Schoon en ruim. Dicht bij jet centrum van enschede dus daarna nog.lekker wat gegeten. Kom zeker weer een keer terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Veel wellness mogelijkheden in een heerlijke ambiance

De whirlpool is heel fijn en de sauna mogelijkheden zeer uitgebreid en goed. De kamer is groot, prettig, ontspannend ,mooi ingericht. De tapasplank is heerlijk

• Prijs kwaliteit verhouding

Lekker rustig Fijne sfeer alleen de verlichting had wel andera gemogen qua kleur in de ruimte Het is een beetje te donker Voor de rest prima ruimte

Heerlijk zen!

Het blijft een fijne locatie, echter heeft het hier en daar wat onderhoud nodig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Je wordt goed ontvangen. Voelt als thuis komen, ik kom graag voor de 3e keer terug.. Is erg schoon de hygiëne is super en je voelt je geen nummer

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!