Fijne omgang, we hebben veel genoten

We hebben erg genoten.

We hebben genoten!

Prachtig luxe verblijf met gastvrije mensen, goede bedden en ontbijt was ook heerlijk! geen spijt van en voor herhaling vatbaar!

Super relaxed

Fijne spa en aardige medewerkers, zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten, overnachting wat minder

Heerlijk genoten van alle faciliteiten. Alleen de overnachting waren wat puntjes. Bij binnenkomst maar voor 2 personen bed opgemaakt, terwijl we met 4 waren. Later op de avond door andere medewerker goed opgelost. Veel geluidsoverlast in de slaapruimte, waardoor we amper geslapen hadden.

Hele fijne plek

Heerlijke middag gehad, goede ontvangst en uitleg door Fabian, goede begeleiding met ademhalingstechnieken alvorens we het ice bath ingingen. Overheerlijke pastasalade met tonijn gegeten door de zus van Fabian gemaakt. Brandschoon! Wij komen zeker terug!

zalig

zalige tijd

Heerlijk!

Genoten, als ik even de rust moet opzoeken. Weet ik jullie te vinden! Prachtigste privé sauna wat ik ken.

Relax and perfect place

It was a perfect experience everything was great.

Helemaal top!!

Hele fijne spa waar je lekker kan ontspannen, en je kan je gang gaan je word er niet gestoord. Alles word netjes uitgelegd. Ik ga zeker nog een keer.

Prima kamer

Alles zag er netjes en schoonuit alleen erg gehorig ! we hoorden de andere gasten best goed verder van alle gemakken voorzien en netjes en fris

Everithing good

There was no drinking water, but I was kindly offered coffee and biscuits. If you order slippers, make sure to check that you get the correct size. Overall, everything was good and I had a pleasant experience.

Perfect.

Vriendelijke eigenaar, instructies vooraf. Heel erg hygiënisch en prachtig. Zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Top, heerlijk genoten van alles

Het ontvangst was erg vriendelijk en een duidelijke uitleg. Wij hebben het heerlijk gehad en komen graag terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Dit was exact wat in en mijn vriendin nodig hadden. We hebben zo hard genoten en zijn nog steeds aan het nagenieten! Heel vriendelijk en vooral een grote aanrader! Wij komen zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke dagje gehad met vrouwtje beetje gewinkeld en daarna genoten in de jacuzzi en sauna en het was echt top dat je zo locatie kan hebben voor maar 80 euro is niet normaal goedkoop. Kort samengevat mooi verblijf / goede prijs En zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genieten en alles was naar wens!

Eerste keer en zeker nier de laatste keer. We hebben een overnachting gehad en het was heerlijk. Alles was schoon en netjes. Communicatie was een dikke 10 De sauna en stoomcabine waren schoon en alles werkte prima. Zwembad was schoon en vrij groot. Het was t zeker waard. Tot de volgende keer

Goede ervaring

Afgelopen week samen met mijn dochters Spa Oro gehuurd. Van te voren was ik een beetje sceptisch. Maar bij aankomst snel tevreden. Oogt schoon en de baden zijn warm. We hebben erg genoten.

Totale relax

Heerlijk tot rust gekomen. Heel fijn zwembad. Misschien een leuning om het water in te gaan.

Mooie accomodatie

Goede ontvangst goede uitleg. Alles was goed schoon en op temperatuur. We hebben genoten . Advies ivm gladde vloer slippers aanwezig? Het zwembad de afwerking erg scherpe randen .

…..

Es ist perfekt für kurze Auszeit

Es ist perfekt für kurze Auszeit

Echt super

Zo fris en schoon voelt alles aan, ruikt heerlijk, en je bent totaal weg uit de drukte en tijdsdruk. Super vriendelijke mensen, en komen zeker terug

Beste privé wellness.

Mijn vrouw en ik hebben hier gisteren 5 uur doorgebracht en zijn zeer tevreden vertrokken. Een heel aardige vrouw heeft ons alles laten zien. Daarna was alles volledig privé. Alles was prachtig, net als op de foto's. Het eten en de cocktails waren ook erg lekker. Ik zou nooit meer naar een andere wellness gaan, we zullen hier voortaan altijd naartoe gaan.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat een lieve en behulpzame dame, Maar ook de overige familieleden die helpen zijn heel behulpzaam. Mijn eerste keer daar in mijn eentje. En heb mogen genieten van een fijne uitleg van de dame bij de balie. Zeer schoon en alles bij de hand. Van handdoeken, slippers, shampoo etc. Een boek lezen kwam er niet eens van in de 3 uur die ik geboekt had. Na afloop word ook gevraagd hoe je hebt beleefd. Ook in je eentje is dit dus een aanrader. Even terug naar jezelf en de rust

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!