Een avond om volledig tot rust te komen

Relaxen in een geweldige ruimte, alles wat je nodig hebt is aanwezig. In een woord heerlijk!

Allebei heerlijk genoten

Voor de 2e keer hier geweest, dit keer voor een overnachting. We hebben allebei heerlijk genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie ruime sauna. Alles was schoon, voldoende handdoeken. Duidelijke instructies gekregen om zelf binnen te komen. Het bubbelbad en de sauna waren lekker op goede temperatuur bij aankomst. Hele fijne avond gehad!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super fijn, netjes en hygiënisch

Voor de 2de keer de Bliss Sauna geboekt.. Het was weer super fijn en netjes.. lekker 3 uur gerelaxed.. aardige gastvrouw! Tot de volgende keer weer!

• Prijs kwaliteit verhouding

Schoon, heerlijk bad en super aardige dame!

Afgelopen vrijdagochtend geweest met een vriendin en erg goed (weer) bevallen. Zelfs de moeite waard om alleen te gaan

Nice spa day

It was really relaxing morning. Everything was clean and decorated with attention. Food was more than enough. We will come back for sure....

• Prijs kwaliteit verhouding

Beter kan niet. Inmiddels 11 privesauna’s gezien deze is verreweg het schoonste en het mooiste.

Pure relax

Wij zijn op tijd binnen geweest, de ontvangst heeft ons een rondleiding gegeven die duidelijk was, we hebben van 19-10uur geboekt met lekker ontbijt erbij, We hebben genoten veel wellness saune pool, heerlijk douche Het is een aanrader en gaan gouw weer terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen in een prachtige sauna

Super relaxt!

• Prijs kwaliteit verhouding

Superfijn verblijf gehad, helemaal genoten van de massagestoelen.

Heerlijk ontspannend

Was een top avond. Het is schoon, goed en heerlijk ontspannend.

Prachtige sauna

Heel mooi en alles is heel mooi gepoetst. Prachtig! Als je even lekker tot rust wil komen

• Prijs kwaliteit verhouding

Zoals altijd, schoon, vriendelijke ontvangen en heerlijk ontspannen in de mooiste sauna in de buurt

Keurig

Het was een prachtige ervaring heel goed kunnen ontspannen

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel fijn en schoon, vriendelijk contact!

Heel fijn en schoon, vriendelijk contact!

Fantastisch!

Heel mooi, proper, fantastisch gewoon. Ook heeeeel erg vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben echt geweldig genoten van dit verblijf, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het is lekker schoon allemaal en goed onderhouden. De host is ook een fijne man, als er iets is ook bereikbaar via whatsapp.

Geweldig!

Pure luxe, het is er prachtig, sfeervol en perfect schoon!

Wederom prima verzorgd

Fijne, net verzorgde sauna. Zoals altijd een warme welkom, alles is schoon en netjes. Heerlijk kunnen ontspannen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super fijne ervaring! Helemaal tot rust gekomen in een prachtige en schone privé spa.

Dit was inmiddels onze tweede keer bij deze privé spa, en opnieuw hebben we enorm genoten. Alles was perfect verzorgd: de ruimte was schoon, sfeervol en helemaal gericht op ontspanning. De faciliteiten werken uitstekend en je merkt dat er veel aandacht is besteed aan details. Het voelt elke keer weer als een kleine ontsnapping uit de drukte van alledag. Wij zijn volledig tot rust gekomen en weten nu al dat we zeker weer terug zullen komen!

Geweldige ervaring

schoon, vriendelijk en professioneel. Zou het zeker aanbevelen!

• Prijs kwaliteit verhouding

Een top en heerlijke ervaring

Deze keer de Asuka gekozen daar we deze nog niet hadden gehad. Het was weer super. Alles van top tot teen inorde. Vriendelijk personeel wat je helpt bij binnenkomst goede uitleg hoe alles werkt In 1 woord weer lekker genieten . Wij komen zeker weer snel terug.

Top avond!

Ik kom hier graag en kies absoluut geen andere sauna. Patrick en zijn vrouw ontvangen ons altijd fantastisch; ze zijn super aardig en respectvol en doen er alles aan om je een topavond te bezorgen. Maken ook altijd een praten en zijn absoluut niet zakelijk, hier houden wij ontzettend van. Alles is hygiënisch en verzorgd. Hij ontving me zelfs in mijn eigen moedertaal met “goedenavond” en “hoe gaat het”. Het zwembad is lekker warm echt top! Bedankt en tot heel snel! Beslamma (doei)

• Prijs kwaliteit verhouding

We willen nog altijd komen en andere ruimtes ervaren

• Prijs kwaliteit verhouding

Puur genieten, heerlijk avondje ontspanning.

Gisteren bracht ik een bezoek aan Spa Supreme en het was echt een fantastische ervaring. Ik heb alleen gebruikgemaakt van de faciliteiten, maar dat was meer dan genoeg om helemaal tot rust te komen. Alles was brandschoon, goed verzorgd. De sfeer was kalm en ontspannend. De sauna, baden en relaxruimtes waren geweldig; je merkt dat er veel aandacht is besteed aan comfort en details. Na mijn bezoek voelde ik me heerlijk ontspannen en vol nieuwe energie. Ik kan Spa Supreme echt aanraden aan iedereen die behoefte heeft aan een moment van pure rust en verwennerij.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!