Heerlijk

Het was onze eerste keer en we hadden geluk. Er was niemand voor ons dus we werden gebeld dat we eerder mochten komen als we wilde. Dus nog een uurtje erbij op gehad. Het was heerlijk!

Next level ontspannen

Wat een ervaring. De gastvrouw ontvangt ons hartelijk. Legt het goed uit waar je wat kunt vinden en hoe dingen werken. Wat een luxe en een rust. Alles mooi schoon en met zorg en aandacht voorbereid. Wij hebben genoten en zijn van plan hier nog eens naartoe te gaan.

• Prijs kwaliteit verhouding

Goede inrichting van alles, top zwembad. Aardige medewerker zeker om aan te raden

• Prijs kwaliteit verhouding

Goeie ervaring, zeker voor de volgende keer.

Lieve meneer, Goede service Leuke belevenis

Het was amazing

De spa was een fijne plek waar mijn vriendin en ik helemaal tot rust kwamen en even alles konden vergeten.

Heerlijk

Voor het eerst in alle prive sauna's heb ik heerlijk genoten. Met name de yacuzzi. Maar ook de indeling van de ruimte vond ik prettig. De service was top! Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed duidelijk uitlog heel schoon eten waren vers en lekker top

Prachtig!!!!

Prachtige spa!! Ik heb een super leuke tijd gehad hier en alles werd super goed uitgelegd, mij zien jullie zeker terug. Bedankt voor je gastvrijheid Nicolette! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Prijs kwaliteit verhouding

Super ontspannend, heel gezellig en mooie kamers. We werden heel goed ontvangen! Wij komen zeker nog terug!

Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen, grote ruimte, aangename temperatuur. Alles aanwezig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk schoon. Vriendelijk en gastvrij.

Prina verzorgd allemaal

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijke eigenaar, duidelijke instructies Schoon, fijne en goede ervaring kom er zeker vaker!

Zaaaaaaalig

Bedankt Michelle en team, om ons telkens weer te verwennen met een ontspannende headspa! Vertrouwd, warm, ontspannend, genieten! Tot gauw!

Rustgevend

Een fijne ontvangst door de gastvrouw. Goede uitleg en vriendelijke service . Hangt een fijne sfeer. Prima relaxen zo.

• Prijs kwaliteit verhouding

De gehele inrichting zag er op en top verzorgd uit. Ontbijt was goed en de ontvangst was ook super

Goed.

Goed!

Hebben super middag gehad

Alles goed verzorgd

Alles goed verzorgd Zeer proper

• Prijs kwaliteit verhouding

Gewoon heel simpel: perfect tot in de puntjes

Zeer aardige en respectvolle gastheer, goede uitleg van hoe alles werkte. Geen enkel minpuntje, komen graag nog een keer voor de Amerika accomodatie

• Prijs kwaliteit verhouding

De locatie is zo fijn! Echt prachtig knus en sfeervol. De hygiëne is top. Echt een aanrader zeker voor een overnachting prachtige omgeving

Was super fijn

Wij wagen er voor de eerste keer. We wissen niet wat te verwachten maar was super fijn alles goed verzorgd en netjes

Privé ontspannen

We zijn regelmatig terugkerende bezoekers; deze keer de bronzen spa. Vriendelijke ontvangst en daarna heerlijk ontspannen in de sauna en de jacuzzi. Genoten van mijn verjaardagscadeau!

Topp

Super ervaring

zeer goed

Wij komen hier regelmatig en blijven terug komen. Mooie en ook schone accomodatie.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!