Zeer aangenaam
Schone betaalbare sauna
Fijne ontvangst, alles goed uitgelegd en schoon. Heerlijke avond gehad. Kom zeker nog een keer terug.
Bij aankomst heel hartelijk ontvangen door de gastvrouw die ons alles uitlegd over de sauna en over het bubbelbas. De sauna is werkelijk prachtig en van alle gemakken voorzien. Wij hadden een borrelplank vooraf besteld deze krijg je op afgesproken tijdstip bij de op een karretje. Gastvrouw belt netjes aan en gaat direct weer weg, geeft je alle privacy. Zelfs toen we een uurtje langer wilden blijven was dit geen probleem. Alles bij elkaar een goede ervaring!
We hebben een hele fijne avond gehad met z’n tweeën bij privé sauna merkelhoeve. Zowel de Faciliteiten, hygiëne, gastvrijheid waren allemaal naar wens. Zeker de moeite waard en gaan graag nog eens terug.
De spa is heel mooi. Alles was schoon de faciliteiten waren goed. Zeker voor herhaling vatbaar. Het zwembad was wel een beetje koud deze mocht wat warmer.
Wij hebben enorm genoten van een avondje privé wellness. Alle benodigde informatie hebben we van te voren ontvangen. Klein verbeterpuntje, de sauna sluit niet helemaal af bij de deur/ramen, hierdoor krijg je de temperatuur van de sauna wat moeilijker warm. Op tijd aan zetten zal al voordeel hebben.
Alles was top. Lekker schoon.
Zo genoten! En wat een prachtige plek! De gastvrouw is zo lief ook, denkt mee en alles is super schoon.
Fijne ervaring voor herhaling vatbaar
Netjes en schoon
Fijne ruime spa met alles wat we wilde. Mooie relax ruimte Lekkere sauna, infra rood, stoombad en jacuzzi (buiten).
We zijn goed ontvangen door de host. Ze bellen als je iets later bent voor de zekerheid, erg prettig. De accomodatie is zeer hygienish. We hebben ons zeer goed vermaakt. Pluspunt is ook dat je prive rook gedeelte hebt.
Ambiente dort ist wirklich mega schick, da kann man nichts schlechtes sagen!! Die Sauberkeit lässt allerdings zu wünschen übrig, hab nach einer Minute schon total verdreckte Socken und Haare von anderen dran geklebt gehabt, gewisse Bereiche hätte man vor lauter Staub was drauf schreiben können, andere Bereiche wie am Waschbecken waren noch Fingerabdrücke neben den frischen Handtüchern. Aber der Knüller kommt noch...wir waren zunächst mal sehr überrascht das eine Essensbestellung nicht wirklich kontaktlos geschieht, daher haben wir direkt zu Beginn essen bestellt und uns danach erst umgezogen. Als wir im Whirlpool saßen, klingelte es aufeinmal und wir waren total schockiert. Nach weiterem klingeln sind wir zur Tür und wurden gefragt ob unser Whirlpool an ist da sie eine Etage tiefer eine Leckage haben. Die Angestellte meinte dann aber es könnte nicht von uns kommen, es dauerte nicht lang und es klingelte schon wieder. Da waren wir schon sauer und haben uns gesagt...passiert das nun nochmal brechen wir hier alles ab. Offenbar bekam die Angestellte vom Chef die Anweisung bei uns in der Suite nachzuschauen und bat uns reinkommen zu dürfen. Wir waren wirklich entsetzt - wir können zwar verstehen, dass gewisse Dinge dann wirklich gecheckt werden müssen...aber da reichte uns ein Sorry zum Schluss nicht aus. Und wurden nicht mal 2 Getränke, welche wir aus der Minibar vor Ort getrunken haben als Wiedergutmachung umsonst gegeben. Essen und Trinken wurde zum Schluss komplett abgerechnet. Leider für uns ein No-Go in dem Fall!! Da hätte man sich definitiv erkenntlich zeigen müssen, wenn man kundenorientiert sein möchte. Das alles hat das Ambiente bei weitem nicht raushauen können und somit war es für uns der erste und letzte Besuch
Voor de tweede keer deze sauna geboekt. Deze keer met mijn gezin. Mijn 2 jongens van 11 en 8 vonden het prachtig. Het was een traktatie voor ons allemaal. Mooie verzorgde sauna, vriendelijke ontvangst, goede uitleg en ook weer vriendelijk ontvangen bij het verlaten van de sauna. Ja het kost wat, maar dan heb je ook wat
Es war wirklich sehr schön und sauber. Nur war das Romantik Paket nicht wie ich es erwartet hätte.
Als je de foto's en omschrijving ziet op de website heb je toch een ander beeld bij binnenkomst. Er brandde kaarsjes en de suana en Jacuzzi waren aan. Dus leuk binnenkomen. Echter kregen we de voordeur niet makkelijk oo slot, en de wc deur ging amper dicht. In de wc ruimte was het echt héél erg koud. De tv stond aan met een haardvuur, echter viel de wifi telkens weg dus stoptte het haardvuur. Op de site staat letterlijk, dus ik citeer: "Geniet van een hapje of drankje aan de bar of relax in de loungestoelen bij de sfeervolle openhaard." Geen idee maar het was 1 kamer, geen loungestoelen of bar, en in een hoek van de kamer stond een gaskachel. Zo stond hetvolgende ook op de website : "Wellnessvoorzieningen Traditionele Finse sauna met opgietmogelijkheid Whirlpool met vers water voor extra hygiëne Hottub Jacuzzi Regendouche omringd door bamboe Privéterras en tuin voor ontspanning in de natuur" Als je dit leest verwacht je net wat meer voor 251 euro. Vind het écht een zeer misleidende tekst. Alsof de tekst van een andere site kwam want al wat omschreven was, hebben we niet gezien. Er was 1 bubbelbad, een sauna en een smalle douche. Er zou een haardroger zijn, een geluidsinstalatie en nootjes. Deze hebben we ook niet gezien. Er lagen 2 badjassen klaar, beide een kleine maat dus we konden ze aan doen maar dat was het, mouwen te kort en ze konden niet dicht. Buiten zag het er rommelig uit, planken los van de veranda, de snelweg en opgekruld gras. Niet dat we buiten gingen zitten maar zag het met een sigaretje roken, en dat oogt wel minder mooi dan wat in de omschrijving staat. We konden de gastvrouw appen als er iets was, maar aangezien we er maar een paar uurtjes waren vonden we dat zonde van de tijd. Wel was alles zeer schoon.
Het was een prima ontspannen verblijf. Ontvangst was erg magertjes, de handdoeken waren ook nog niet aanwezig. Ook bij vertrek moeten zoeken naar personeel. De verlichting in de sauna was kapot.
Ganz einfacher „Check-in“. Alles Sauber und sehr schön.
Was dit keer niet zo fijn als anders de glazen van de sauna waren vies op de zwembad rand lagen elastiekjes voor je haar van iemand anders jammer water was ook niet echt warm dit keer andere kleur verlichting niet echt genoten dit keer
Alles aanwezig om te genieten van dit privé moment
Warme ontvangst door hostess, aardige meid ook! Faciliteiten werkten goed. Zwembad was zoo lekker warm. Normaal is het overal koud. Maar bij hun was het warm. Zeer tevreden. TV en geluid was goed.
Genoeg faciliteiten. Goed verzorgd. Echt privé. Ze verkopen wat ze beloven. Hartelijke mensen. Ik kom zeker nog een keer terug.
Fijne ontvangst en alles op temperatuur en makkelijk te bedienen. Heel fijn gehad!
Mooie schone sauna en kamer!
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!