Ontspannen

Heerlijk opwarmen en ontspannen in de jungle ruimte. Alleen jammer dat er maar 1 goede massagestoel staat. En de stoomcabine werkte ook niet.

Verzorgde en ontspannende ruimte

Prima plek om tot rust te komen.

FIJN!!

Mijn vriend en ik hebben het erg naar ons zin gehad alles was lekker ruim en veel ruimte alleen de douch een beetje aan de smalle kant maar veder was het echt top gratis water lieve mevrouw die ons hielp en alles had uitgelegd en een heerlijke jaquzzi

Heerlijke ontspannen avond

Mooie sfeervolle locatie. Straalt rust uit en prima voorzieningen, verzorgen en schoon. Gastvrije ontvangst. Voor herhaling vatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles tot in de puntjes verzorgd

We hebben genoten. We zijn al eens in de Ardenna geweest en deze keer was eenzelfde beleving, heerlijk ontspannen in het zwembad, jacuzzi, stoomcabine en sauna. De borrelplank was een mooie toevoeging. We komen zeker nog een keer terug

Mahi wellness spa

Leuke ervaringg , goede service . Prachtige mensen ik kom zeker vaker terug en het is een aanrader voor iedereen!!!

• Prijs kwaliteit verhouding

We zijn vaak bij jullie langs geweest, dit doet altijd goed. Ook zijn we heel profesioneel ontvangen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Je wordt hartelijk ontvangen en alles is schoon.

Super locatie

Super gastvrije mensen. Alles was top. Echt een aanrader!

Fijn en goed

Superfijn

• Prijs kwaliteit verhouding

Een mooie en verzorgde privé wellness met fijne faciliteiten, maar veel technische mankementen.

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: het was onze eerste keer in een privé wellness en we waren direct onder de indruk van de nette en mooie uitstraling van Maas en Waal. De sauna was heerlijk en de douche werkte prima, al was het lastig om de temperatuur goed af te stellen. Een kleine draai aan de knop maakte het water al snel van ijskoud naar oncomfortabel warm. De jacuzzi was ontspannend, maar viel helaas meerdere keren uit (vier à vijf keer), waardoor we deze steeds in de meterkast moesten resetten. Dit haalde ons wat uit de relaxte sfeer, zeker omdat de eigenaar, die overigens wel netjes en vriendelijk was, in eerste instantie zelf moest langskomen om het op te lossen. Als tegemoetkoming kregen we een gratis drankje per persoon aangeboden, maar dit was niet gecommuniceerd met de medewerker die ons uitcheckte, waardoor we dit zelf moesten aangeven. Dat voelde toch een beetje ongemakkelijk. Toch zouden wij het iedereen wel aanbevelen, mits de technische problemen opgelost worden.

waard voor je geld

Wij hadden 2,5 uur en de tijd ging zo om. Alles was schoon en netjes. We hadden een vraag en het contactnummer werd gelijk opgenomen. Ik vond het persoonlijk wel wat benauwd binnen maar mijn vriend vond het prima en de zeep om je handen mee te wassen was wel leeg.

Goede keus

Zeer relaxend

Heerlijke ochtend ontspanning!

Fijne, schone en mooie ruimte. We werden netjes ontvangen en kregen goede uitleg. Ruimte voldeed compleet aan verwachtingen en het ontbijt met bubbels overtrof deze ruim.

Vriendelijk, Netjes en Hygiënisch

Vriendelijk ontvangen door de gastvrouw die ook alles uitlegde.. Heerlijk genoten van alle faciliteiten een fijne en ontspannen ochtend. Zeker voor herhaling vatbaar dus we komen zeker nog een keer terug!

Heerlijke avond gehad

Alles was top, van de jacuzzi, sauna, douche en bed. Gastvrouw is ook een topper.

Helemaal top

Was heerlijk, heb er echt van genoten Mijn man was helemaal verrast

• Prijs kwaliteit verhouding

Nette sfeervolle ruimte en vriendelijk ontvangst

Het was erg sfeervol aangekleed. Goede temperatuur en er stond zelfs frisdrank in de koelkast. Super ervaring gehad. Buiten heeft de veranda wel dringend onderhoud nodig want die is gevaarlijk slecht.

Genieten!

Puur genieten!

Ontspannen avond!

Zeker een aanrader! Ik ben samen met mijn vrouw naar Eckhoorn in Ermelo gegaan. Super goed ontvangen door Jeffrey die ons meenam door de hele sauna. Uiteindelijk genoten van een heerlijke stoombad, sauna en zowel binnen- als buitenjacuzzi. Zeker voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Was echt een top ervaring!

Het is een mooie plek met goede fasaliteiten. Het ziet er allemaal er mooi en verzorgt uit. Heb heel veel goede punten. Kleine aandachtspunten zouden voor mij de schoonmaak van de jaccusie en ventilatie woning zijn. Bij binnenkomst in de woning rook het heel erg vochtig, en het tapijt voor het bed was nat van de vorige bezoekers. Bij het aanzetten van de stralen grote bad kwam er zo'n schuimlaag op het water dat we het maar uit hebben gezet. Bedankt voor de mooie beleving en succes met de verdere verhuur van Bubbels in Bommel. Is prachtig, helemaal met lekker weer.

Super ervaring

Eerste keer daar geweest was een top welkom heel warm ontvangen met de volledige top service.

• Prijs kwaliteit verhouding

Niet de juiste prijs kwaliteit

Ruimte heel warm, sauna kapot, stoombad te heftig. Ontvangst vriendelijk, nette uitleg en begeleiding.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was zeer hygiënisch en gemakkelijk te bedienen. De drankjes waren erg fijn en de gastheer was heel vriendelijk.”

Hele fijne spa

Een fantastische ervaring van begin tot eind. Vanaf het moment dat we binnenkwamen , werden we vriendelijk ontvangen en voelde we ons meteen op ons gemak. De sfeer in de spa is rustgevend en smaakvol ingericht. Precies wat je zoekt als je wilt ontsnappen aan de drukte van alledag. De ruimtes zijn schoon, netjes en tot in de puntjes verzorgd. Wij komen hier zeker nog terug!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!