Was lekker mooie kamer.

Mooie kamer en schoon genoten.

Perfect!

Zeer schoon! Precies hoe het moet zijn als privé sauna!!! Top top top!

Alles was perfect!

Wat een ons gezellig ontvangst en mooie sauna. Wij hadden zelf gekozen voor een zondag ochtend in de Lounge en dit was echt heerlijk. Toen we binnenkwamen hartelijk ontvangen en alles goed en duidelijk uitgelegd. Heel romantisch!

Angenehme Atmosphäre, sehr nettes Personal

Ausreichend großer Saunaraum mit verschiedenen Möglichkeit. Saunaaufguss leider nicht möglich, Temperatureinstellung der Sauna leider auch nicht änderbar. Dampfbad und Infrarot vorhanden, ebenso ein großer Wirlpool. Zwei Duschen mit Kaltwasserschwall, WC, Vorraum zum Umziehen. Großes Ruhebett. Alles in allem okay

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zen

ontspannend, proper, fijn ontvangst

Mooier dan in de Sin Suite wordt het leven niet

Waar moet ik beginnen? Wat een belachelijk mooie plek om samen met de liefde van je leven te genieten. Want dat is wat wij gisteren hebben gedaan: 6 uur lang (voor ons, bleek achteraf, veel te kort) keihard genieten. Er is daar helemaal niets wat niet klopt: zó mooi, zó schoon, zó gezellig, zó gaaf en zó intens. Ik kan het niet eens goed onder woorden brengen, zo erg heeft deze plek onze verwachtingen overtroffen. Het is namelijk nog veel mooier dan de foto’s en video die je op internet ziet. Het was ons eerste bezoek. Het is niet de vraag óf we er nog een keer naartoe gaan, maar wanneer we er weer heen gaan. Tot slot: de eigenaren zijn zo relaxed, zulke fijne mensen. Zij maakten deze meer dan verdiende ‘10 met een griffel beoordeling’ compleet. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke ervaring.

Leuke locatie Al meerdere keren geweest. Vriendelijk, netjes, schoon

Prima verblijf

Hier afgelopen zondag 3 uurtjes doorgebracht. Heerlijk genoten. Temperatuur van het zwembad was goed. Daarna door naar de jacuzzi om even helemaal op te warmen. Deze wel een paar graden kouder gezet. Stond op 40 graden. Dat was wel erg warm. Sauna werd pas aangezet bij de uitleg. Dus wel een tijdje moeten wachten tot deze warm was. Dat vond ik persoonlijk een klein min puntje. Voor de rest de spa was schoon en alles was aanwezig. Prima om even helemaal tot rust te komen.

Dit is mooi

Alles was prachtig, maar de prijs was wel wat hoger.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het is altijd fijn om hier te zijn Altijd goed en schoon

Top locatie, Top Service. Echte aanrader 10/10

Top locatie, aardige gastvrouw en super goede plek om te genieten

Super !!

Ich hatte einen großartigen Aufenthalt bei Aarts Wellness! Die Atmosphäre war sehr entspannend und das Personal äußerst freundlich und zuvorkommend. Die Räumlichkeiten waren sauber und stilvoll eingerichtet, sodass man sich direkt wohlfühlt. Ein perfekter Ort, um dem Alltag zu entfliehen – absolut empfehlenswert!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zalig plekje

Eerste keer in een privésauna en gelukkig een hele fijne ervaring. In de tuin kon je tussendoor heerlijk ontspannen

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel toegankelijk alles wees voor zich het was netjes opgermuid alles was higienies echt genoten

• Prijs kwaliteit verhouding

Aarts welness had ik voorbij zien komen op TikTok sinds dien wou ik er zo graag naar toe, echt een super mooie welness je komt hier tot rust lijkt net of je even op vakantie bent. Hele leuke ervaring heel hygiënisch kamer was super. 1 min puntje is dat de tijdsduur langer had mogen duren en dat als je boekt je ruim 20 min voor de tijd je eigen gaat douche en omkleden je boekt een welness van 2u en je moet eigenlijk al 20 min eraf tellen. 19:45 tot 21:45 is dus eigenlijk niet waar + als je 10 min over tijd bent dan krijg je een boete maar ze staan wel om 21:47 aan de deur… Dat was het enige min puntje. Voor de rest super aanrader

Klein, niet alles werkte, 0 compensatie maar wel handdoeken bij moeten betalen

Het was klein. Finse sauna was buiten gebruik Geen zeep en dergelijke Jacuzzi en sauna waren ok 3 uren geboekt voor een jacuzzi en een sauna

Heerlijk ontspannen

Voor ons een nieuwe ruimte, maar wat voor een. Op 2 niveaus wat het net dat beetje meer geeft. Alles was weer goed voorzien van hapjes en drankjes. Alles was ook zeer proper

zeer goed

heel erg goed

Heerlijk genoten

Heerlijk genoten van alle faciliteiten. Eten en drinken ook uitgebreid. Jammer dat het zwembad nog niet open was maar vanaf volgende maand wel. Zeker om aan te bevelen. Super schoon en romantisch.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een geweldige ervaring

We hebben een fantastische tijd gehad, zoals elke keer als we er zijn. Alles was tip top in orde. Het romantisch arrangement vond ik een beetje duur, het ontbijt daarentegen was het geld zeker waard. Heel veel keuze en alles was heel lekker. Wij komen zeker nog terug!

Luxe en rustgevend

Wij hebben een fijn verblijf gehad even weg van alle chaos en even de rust op zoeken. Wel is het erg glad op de loopstukken, ikzelf ben ook onderuit gegaan dit was jammer maar verder top gehad!!

Geweldige relaxte middag

Voor de eerste keer dit gedaan .. het was heerlijk relaxed uurtjes vlogen voorbij .. schoon en mooi en alles wat je nodig hebt aan drinken en lekkers was te bestellen .. heerlijke middag gehad

Zeker een aanrader!

Heel vriendelijk en zeker en vast een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig ontspannende avond gehad!

Prachtige, schone, ruime privesauna! Ook een warm ontvangst door de eigenaar die het e.e.a. heeft uitgelegd over het gebruik van de privesauna. De sauna en jacuzzi zijn ruim en worden lekker warm. Er is een fijne plek om even te liggen en bij te komen. Ik raad deze privesauna zeker aan!

• Prijs kwaliteit verhouding

Als je zoveel betaalt Mag je gerust zeep gratis geven Moet ik nog 2 euro betalen voor een half gebruikte tupe

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!