Als je zoveel betaalt Mag je gerust zeep gratis geven Moet ik nog 2 euro betalen voor een half gebruikte tupe

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen en luxe overnachting

Samen met mijn vriendin genoot ik van een onvergetelijke ervaring in een privé spa. De serene sfeer en luxe faciliteiten zorgden voor totale ontspanning. We werden omringd door rust, zachte muziek en geurige aroma’s. Het was de perfecte gelegenheid om samen te genieten van rust en quality time, helemaal tot rust te komen en onze zorgen te vergeten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was goed geregeld fijn verblijf vindt het alleen jammer dat er een camera buiten zat en ook dat dan de jacuzzi bekeken kon worden kwa privacy vindt ik dat wel jammer

Top locatie

Top locatie om hier te genieten van alle faciliteiten. Het is netjes en schoon met een heerlijke sfeer die er gecreëerd is.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten van de wellness

Mooie wellness, gastvrij ontvangen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Top plek, heerlijk ontspannen!

Schoon, prettige ambiance en aan alles is gedacht. Aanrader!

Dit was echt top!

Het was heel prettig. De ruimte was pico bello: schoon, ruim en rustige muziek. Handdoeken waren top! Het ontvangst was fijn. Wisten meteen dat je voor een afspraak kwam en hadden binnen een seconde je naam gevonden. Eten was lekker! Fruit was vers, jus was fris. En wanneer we extra bestelden duurde het niet lang voordat het gebracht werd.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne, prettige, ruime en schone privésauna! Het zwembad was iets aan de koude kant. Verder alles aanwezig om heerlijk te onspannen. Tip: neem zelf een extra (kleinere) handdoek mee voor je haren. Goede uitleg gekregen en na afloop ook nog de mogelijkheid gehad om de andere sauna's te bekijken welke op dat moment niet bezet waren. Aanrader.

• Prijs kwaliteit verhouding

allemaal top geregeld nette prijzen zeker een aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele fijne prive spa zeer aan te raden, en een hartstikke lieve meneer die er werkt!

top toptop!

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer leuke ontspannende ervaring!

Heel hygiënische welness, met een top service! To the girl who helped out with my hair on 21/03 you are a angel! Thankyou for everything!

Fijne en schone sauna

Fijn personeel dat een goede uitleg geeft.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel erg genoten, het bubbelbad was lekker warm.

Optimale ontspanning

Heerlijke ontspanning in een luxe wellness en zeer klantvriendelijke personeel

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel goed verzorgd voor herhaling vatbaar

Gewoon goed

Een zuivere ruimte, fijne uitleg van onze gastvrouw. Echt 4,5 uur rust gehad in onze eigen prive gedeelte. We zouden nog meer genoten hebben als we ook in de sauna een lekkere geur hadden.

• Prijs kwaliteit verhouding

Was echt super mooi, mooi ingericht we hebben echt genoten ! Was wel prijzig maar wel zeker waard!

Top top top

Top top top

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke plek om te onthaasten

Heel aardig personeel, goede uitleg van hoe alles werkt, fijn als je voor het eerst komt. Echt ruim, schoon en prettig. Zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk, we hebben genoten.

2 1/2 uur is te kort om overal gebruik van te maken. We konden gelukkig nog een uurtje bij boeken. Buitenruimte zou wel iets gezelliger kunnen.

Was erg geweldig!!

Het is echt een prachtige sauna en kamer. En de geur is heerlijk ~ een lekker geurtje en een prachtige, ruime ruimte!

Heerlijk!!

Was echt heerlijk! Wij waren de eerste van de dag, maar de sauna en jacuzzi waren al goed op temperatuur! Het feit dat je even naar buiten kan, is ook zeer prettig! Even afkoelen kan dus makkelijk en in volledige privacy. Tv met een al ingestelde muziek timeline was ook fijn. Klein minpuntje: de schoonmaak. De asbak buiten (wij zijn geen rokers) was niet geleegd en er lag veel as op de vloer. In de vensterbank was nog kauwgom te vinden van de vorige gasten. We komen graag nog eens terug om de andere sauna’s te ontdekken bij jullie!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super verzorgde net onderhoude spa

Het was een hele fijne ervaring werden heel netjes ontvangen door de gastheer en gast vrouwen alles werd duidelijk uitgelegd en alles was netjes schoon en zeker voor herhaling vatbaar. Al met al top ervaring

Bijzondere ervaring

Het was top, proper, goed voorzien van luxe

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!