Stay for night

It was just great experience! Nothing to complain.

In één woord: Top

Een geweldige ervaring, om even met z'n 2en weg te gaan. Ff als stel en zonder de kinderen. Even de rust te ervaren, relax, thermen. De jacuzzi was heerlijk, precies op temperatuur. De infrarood en de sauna waren zalig. Bij binnenkomst, volop vriendelijkheid, goede rondleiding en uitleg. Mogelijkheid voor koffie, thee, water en er staat een minibar met fris. Ik kreeg het als verrassing van m'n man, maar ik kan je zeggen 2.5 uur gaat snel voorbij. Zo gehaast als dat ik er naar toe ging, zo ontspannen liep ik er de deur uit. Een echte aanrader en voor ons een blijvertje. Dankjewel.

• Prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend en zeer verzorgd en vriendelijk personeel

We het weer zeer naar ons zin gehad Lekker weer in de watten gelegd met het eten keurig verzorgd Een tien

Ein Abenteuer

Sauna hat nicht funktioniert, die Tür ging nicht zu somit konnte man die Sauna nicht benutzen. Der Whirlpool war total am spinnen, die Knöpfe haben entweder gar nicht funktioniert oder sind von alleine angegangen, Sodass der ganze Raum einmal voll mit Wasser war. Leider kein guter Aufenthalt dort gewesen, Klima viel zu kalt und konnte man nicht wirklich wärmer stellen. Whirlpool auch anfangs zu kalt. Zu wenig Handtücher. Bademäntel zu klein und unhygienisch

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gewoon altijd geweldig

Altijd goed verzorgd en super hygiënisch

Niks op aan te merken

Prima sauna! We werden opgewacht bij aankomst en kregen een goede uitleg. We konden gelijk genieten van alle faciliteiten van de sauna. We hadden alles wat we konden bedenken en kwamen niks tekort. Alles was netjes en schoon. Sauna, stoomruimte en jacuzzi deden goed hun werk. Niks op aan te merken.

Fijne plek, netjes verzorgd

Fijne, schone omgeving en een lekker warme jacuzzi. Een aanrader!

Heerlijk!

Vanmorgen een early bird arrangement gehad, heerlijk een paar uur genoten van het bubbelbad en de accomodatie!

Entspannung pur

Der private Spa-Aufenthalt war rundum perfekt. Alles war sehr sauber, gepflegt und liebevoll vorbereitet. Die Atmosphäre war ruhig und entspannend, sodass man den Alltag komplett vergessen konnte. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und kommen definitiv wieder. Absolut empfehlenswert

Clean, cozy, neat

Quite close to Amsterdam. Space is clean, all equipment is well-maintained and in working condition.

Heel gezellig en knus en schoon

Super luxe spa

Leuk voor een keer

Fijn dat we op tweede kerstdag nog terecht konden. Leuk dat de ruimte ook een pooltafel heeft! De locatie was prima, de temperatuur was bij aankomst vrij koud en de gaskachel kon niet aan. Na een keer in de sauna gezeten te hebben voelde het aangenamer. Het bubbelbad was in vergelijking met andere privé sauna’s wat aan de kleine kant en het nadeel van een whirlpool bad is dat er huidschilfers uitgeblazen worden door de machine. Dat maakt dat ik deze locatie niet nog een keer zou boeken. Wel was het echt een leuke locatie

Well for relax

We was with children’s for sauna pleasures only. We get nice welcome. We get extra time and for late check inn extended moved time. I like that we had privacy, flexible stay, was nice to place our Christmas snacks and had nice time…

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik vond alles leuk, het was goed.

Wonderful!!

Fantastic experience and welcoming people, everything worked perfectly, we'll definitely be back. Thank you!

Goed naar ons zin gehad

Vriendelijke mevrouw, en schoon binnen en water was lekker warm

• Prijs kwaliteit verhouding

Samen met mijn partner genoten Van onze kerst samen Nogmaals vele dank voor alles

Heerlijk genieten

Vriendelijk welkom en hele rustige omgeving. Ideaal om met 2 lekker te genieten van de jacuzzi en sauna.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prima prive sauna voor een aantal uurtjes

Binnenkomst was een beetje sceptisch, deur die open stond zodat we naar binnen konden en een briefje aan de deur wat te doen bij binnenkomst en weer verlaten van de sauna. Sauna en stoombad waren prima, water van de jacuzzi was tijd om een x te vervangen. Zoveel chloor in gedaan dat de bubbels er vanaf kwamen. Bij verlaten van de spa een berichtje gedaan (op verzoek) nooit antwoord terug ontvangen. Prima sauna maar voor de volgende keer ga ik opzoek naar een andere

• Prijs kwaliteit verhouding

Warm welkom door de lieve gastvrouw. Alles is zoals je het op de foto's ziet. Perfect schoon en aan alles is gedacht. Echt van genoten en een aanrader.

Heerlijk!

Fijn, proper, heel vriendelijk personeel! Beste wellness in de regio

• Prijs kwaliteit verhouding

Afschakelen op zijn best!

Schoon en fris en voorzien van alle gemakken. Wat een heerlijke plek is het om even af te schakelen van drukte en haasten. Omringd door de luxe en de warmte is het heerlijk toeven in de kamers van spa supreme..

• Prijs kwaliteit verhouding

Vriendelijk personeel, schoon en comfortabel. Ik ging erheen met mijn man en kinderen en we hebben het erg naar onze zin gehad. Ik was er al eens eerder geweest met vrienden en het was weer fantastisch. Ik kan het zeker aanraden.

Top geregeld, schoon, gezellig en sfeervol

Top geregeld, schoon, gezellig en sfeervol

Heel goede plek

İk vond alles prima alleen ik miste ern klok ergens om de tijd te zien en volgen

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!