Alles perfect in orde

Hebben er van genoten !! Alles tot in de puntjes geregeld ! Echt genieten, komen zeker nog eens terug !!

Heerlijk ..

Super mooie ruimte..

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik heb een fantastische ervaring gehad. Alles naar wensen nergens last van gehad zeker een aanrader.

Super relaxed en clean.

Wat een leuke ontspannen, heerlijke middag met een heerlijke tapas plank. Echt iedereen aan te bevelen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten in een prachtige privé sauna

We werden heel vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg konden we heerlijk genieten van alle faciliteiten. Het is ruim en van alle gemakken voorzien. Wij gaan zeker nog eens terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik was met mijn vriendin langs gegaan super leuk gehad daar aardig personeel alles was naar wensen voldaan

Heerlijk genieten

Goeie ontvangst en uitleg. Super schoon

Geweldige spa

We waren met 8 meiden. Er werd met ons meegedacht. Er waren verschillende fiscaliteiten. Hygiëne was top. Lekker ruim en genoeg te doen. Vriendelijke gastheer. Ik zou dit absoluut aanraden en vaker doen.

Heerlijk

Heel fijn als je de blote massa’s wil ontwijken maar toch een wellness wil meemaken. Jammer dat er geen koffie/theefaciliteiten aanwezig zijn. Ook wat glazen zodat je af en toe wat water kan drinken zou fijn zijn.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie prive spa, helaas hadden we een andere kamer gekregen vanwege een grotere groep die niet in de kamer past die wij hadden geboekt. Deze kamer had overigens minder fijne bedjes. Verder was alles schoon en hygiënisch!

• Prijs kwaliteit verhouding

fijn, met een paar minpunten

over het algemeen hebben wij een goede ervaring gehad. de atmosfeer is goed. het zwembad is een fijne temperatuur en de finse sauna was heerlijk. Het was alleen jammer dat de bubbels van het bubbelbad het niet deden, dus alleen de jetstralen. En dat het turks stoombad niet warmer werd dan 30 graden. Dat het ontvangst en alle informatie in 30 seconde heel snel werd gezegd hielp ook niet mee om je middag rustig te beginnen.

Schoon en vriendelijk personeel

Schone privé sauna met vriendelijk personeel! Zeker een aanrader!

Heerlijke middag

Heerlijke ontspannende middag gehad. Genoten van het bad en alle wellness. Ook het plankje met zoetigheid was heerlijk en precies wat je mag verwachten. Alleen jammer dat sommige knoppen kapot zijn en niet vervangen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Schoon goede sauna en welness facilities

Het was heerlijk

We hebben 2 dagen heerlijk genoten

Was echt top.

Goed geregeld toen ik een vraag had werd ik telefonisch goed geholpen. De sauna zelf was top de locatie en plek ook.

Perfect !

Beste welness ! Beter dan welness aarts in as. Mooie grote, propere ruimte. Super vriendelijk personeel !

Lekker genieten

Prima privé sauna

Was heerlijk

Duo massage, beter uitleg geven wat het inhoud, de dame staat alleen. Doet het goed

Heerlijk ontspannen!

Mooie ruimte met alles erop en eraan, douche, toilet, koffie/thee, sauna, ruim bubbelbad en een aangrenzende slaapkamer. Boven het bubbelbad een groot flatscreen voor Netflix e.d..!

Heerlijk

Het was echt geweldig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Weer helemaal tot rust gekomen

Weer even helemaal ontspannen, en tijd voor onszelf. Nette en schone kamer, vriendelijk personeel. We komen snel weer terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Gezellig mooi proper en een zeer vriendelijke vrouw

Het was echt de moeite om voor deze privé sauna te kiezen. De sauna voelde perfect aan. De Kamer en het licht was ook heel aangenaam. De jacuzzi was heel proper er werd met proper water opnieuw gevuld. Het was perfect!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super. Kom er al jaren, altijd schoon.

• Prijs kwaliteit verhouding

Eerste ervaring was super fijn! Schone, mooie ruimte en echt aardige eigenaar! Heb een zeer goede tijd gehad!

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!