Helemaal zen!

Wij zijn al meermaals bij Aarts Welness geweest en de beach ruimte is echt onze favoriet, zeker aan te raden!

Pleasantly surprised

We weren't sure what to expect but we all had a great time. Clean, modern facilities and we all left there feeling relaxed. I would return, for sure!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was er super, heerlijk genoten.

Heerlijk genieten

Het was een zeer fijne en aangenaam verblijf. We hebben er echt van genoten en is zeker de moeite! We komen zeker terug!

Vernieuwing

Wij zijn vrijdagavond opnieuw naar Aarts Wellness geweest. Over het algemeen kom ik hier al vaker en heb ik ook verschillende ruimtes uitgeprobeerd. De nieuwe grot is bijvoorbeeld echt een aanrader en viel enorm in de smaak. Deze keer hadden we gekozen voor de jungle ruimte maar eerlijk gezegd was ik wel teleurgesteld. Het personeel is zoals altijd heel vriendelijk en behulpzaam, daar valt absoluut niets op aan te merken. Toch zijn er een aantal werkpunten die de ervaring echt beïnvloeden. Het grootste probleem waren de jacuzzi. Het water was simpelweg te koud om van te genieten. We hebben dit gemeld en er werd een temperatuur gemeten van 36°C. Dit is eigenlijk te laag, aangezien een jacuzzi normaal rond de 38°C tot 40°C hoort te zijn voor optimaal comfort. Er was ook geen mogelijkheid om dit meteen aan te passen, wat echt jammer is als je voor meerdere uren boekt en verwacht te kunnen ontspannen in warm water. Ook het zwembad voelde in het begin aangenaam aan maar werd na een tijdje vrij fris. Daarnaast zouden de douchekoppen dringend vervangen mogen worden. Het duurde enkele minuten voordat er warm water kwam en de sproeier was niet aangenaam..Verder viel het op dat er bij de wc-houders roestplekken aanwezig waren. Dat lijken misschien kleine details, maar ze geven wel een minder verzorgde indruk van de ruimte. Kort samengevat: de service blijft top maar de jungle ruimte kan echt een opfrisbeurt en technische verbeteringen gebruiken. Ik denk dat een renovatie hier geen overbodige luxe is.

Goed ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Schoon en prima service

Was schoon en de service was prima zeker een aanrader

Service was top!

De service was echt top! De dame die ons ontving was ook erg vriendelijk en kon onze snacks brengen op een zelf aangewezen tijdstip. De locatie zelf was zeer schoon en we schoten niets te kort. De tv was fijn voor wat achtergrondgeluid, de sauna was fijn en de jacuzzi was zeer goed! Komen hier zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben zo genoten! Een heerlijke mooie ruimte. Alles erg schoon en netjes. Wij komen zeker nog een keer terug. Massage stoelen waren ook echt top.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super ervaring met een warm welkom.

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt genoten van ons verblijf

Heerlijk genoten

Zeer nette en schone wellness. Heerlijk genoten van de faciliteiten. Echt een aanrader.

Helemaal zen bij Spa Supreme

Wat een top eerste ervaring bij Spa Supreme! ✨ Net voor het eerste bezoek werden mijn vragen binnen een minuut beantwoord. Eenmaal daar kreeg ik een vriendelijke rondleiding en werd alles netjes uitgelegd. Wat daarna volgde was een super ervaring! De sauna, stoomcabine, het zwembad en de jacuzzi in de Ardenna kamer waren allemaal super mooi verzorgd en brandschoon. Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt en we komen zeker terug! #Spa #Ervaring #Sauna #Zwembad #Jacuzzi #Tevredenheid

Een goede sfeer

Lekker rustig en fijn

Heerlijk genoten!

Alles zag er prachtig en verzorgd uit. Een echte aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mijn vriendin en ik hebben heerlijk kunnen genieten. We hebben ook even kunnen bijkomen, zonder de kinderen. De dag erna was ze nog lekker aan het nagenieten.

• Prijs kwaliteit verhouding

Rustgevend, schoon en een plek om te genieten

De host was heel lief en gaf een goede en duidelijke rondleiding. De plek is heel schoon en groot. Als je op zoek bent naar ontspanning zou ik deze plek aanraden. En ik zou zeker aanraden om wat extra uren te boeken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooei locatie met een mooie kamer. Waar je helemaal tot rust komt. Wij komen zeker nog een keer terug. Borrelplankje was heerlijk. Het is echt een aanrader op even tot rust te komen

Geweldige Sauna enorm genoten van de heerlijke Faciliteiten

Hier helemaal tot rust gekomen en genoten van de faciliteiten! Enige kleine puntje is dat de jacuzzi omgedraaid zit en de trap om er in de komen niet te gebruiken is.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooi schoon en goed opgezet !

Niet fijn

De bedden zijn niet comfort echt irritant en de wc is zonder deur geen privacy...echt niet fijn en er is geen koffie apparaat binnen in de ruimte echt slecht geregeld..de water van jakuzzie leek vies uit te zien ...geen aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed geregeld. Nette schone ruimte. Vriendelijk en professioneel personeel. Echte aanrader. Komen zeker nog eens terug

Volledig ontspannen!

Alles was top. Grote ruimte met alle faciliteiten, lux en schoon. Vriendelijke eigenares, lekkere lunch. We hadden een hele fijne tijd en komen zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtige fijne privé spa! Vriendelijke gastheer echt top! Komen snel weer terug

heerlijk

gisteren geweest , wat was het heerlijk zo netjes en schoon . erg vriendelijk personeel . wij gaan zeker nog terug komen

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!