Superfijn en lekker ontspannend en zeker voor herhaling

Superfijn zeker n aanraden

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijke middag en avond gehad

Fijne privé sauna: ruim, schoon, licht en van alle gemakken voorzien.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie, luxe privé welness.

Prachtige grote ruimte met alles wat je wenst voor een mooie privé wellness. Hygiene lijkt prima. Wij hebben vooral gebruik gemaakt van de jacuzzi, douches (lekker met z’n 2en!) en het bed. Je bent privé genoeg (want bovenverdieping en muziek). We zouden er zeker nog eens naar toe gaan.

Super genoten

Super mooie kamer om heerlijk te genieten inclusief koude drankjes en extra’s om toch beetje koel te blijven met dit warme weer!

So relaxing and beautyful

I really enjoyed my stay! It was amazing and relaxing. I‘ll definitely come back

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige service

Schoon, vriendelijk ontvangst, goede service.

Een fantastische ervaring

Goeie ontvangst, En mooie locatie. Wij hebben heerlijk genoten .... Komen zeker terug

superr lekker genoten

Het is een zeer schone plek wat erg belangrijk voor mij was, sauna was lekker warm, we konden het zelf ook aanpassen. het is zeker 5 sterren waard en kom zeker hier terug!

Had beter gekund

We hadden gereserveerd met een extra bloemenversiering, maar kregen slechts een paar lijnen van kunststof bloemen, wat een beetje teleurstellend was. De jacuzzi was erg prettig, al had het water helaas een wat onprettige geur. De ontvangst was daarentegen echt top – vriendelijk, grappig en gastvrij. We vroegen om wat tapas; die waren helaas niet bijzonder en het duurde 40 minuten voor ze arriveerden, maar aangezien het geen restaurant is, was dat te begrijpen. Wat voorzieningen betreft hadden we iets meer verwacht: bijvoorbeeld glijmiddel, spelletjes, bodylotion, shampoo en conditioner of gezichtsreiniger. Nu was er enkel een mysterieuze wanddispenser met iets wat naar zeep leek. Al met al een prima prijs-kwaliteitverhouding voor de locatie, al zouden wat meer aandacht voor de details en extra’s het verblijf echt naar een hoger niveau tillen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Onze eerste keer en zeker niet de laatste!!

Voor je auto is er parkeerplaats gereserveerd. Daarna loop je naar 1 van de 2 privesauna's(duidelijk aangegeven). Wij werden beneden meteen heel hartelijk ontvangen en kregen we uitleg hoe alles werkt. We hadden een romantisch pakket erbij besteld en de hele ruimte was leuk versierd. Wat ook een leuke toevoeging is dat je vanuit de binnen Jacuzzi (ja er is er nog 1 buiten) kan inloggen op je eigen youtube en of Netflix. Last but not least alles is SUPER SCHOON. Wij komen hier zeker terug voor de privesauna met zwembad.

Heel erg top

• Prijs kwaliteit verhouding

Echt een aanrader top service top locatie Heerlijke Turkse stoombad en de bubbelbad ik kom zeker nog een keer langs

Geweldig!

Wij werden heel fijn ontvangen alles werd goed uitgelegd door de gastheer. Wij hebben een fijn verblijf gehad, super spa van alles voorzien, dank hiervoor en wij komen zeker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Top accommodatie en zeer hygiënisch.

Zeer vriendelijke personeel en een prachtige ambiance.

Rustgevend

Het begon als een heerlijke avond tot we een beetje aan het einde kwamen, we wouden gaan roken maar hadden de code van de kamer niet gekregen we wisten ook niet bij het begin dat er een code op de deur zat dus we trokken de deur achter ons dicht, we wouden terug de kamer in maar dat kon niet want we hadden geen code We hebben gebeld maar er was niemand meer aanwezig in het pand dus besloten we de politie te bellen maar na ongeveer 20 min hebben we het geregeld, Vind het wel zonde want er is 20 min van onze tijd afgegaan om te genieten saampjes Ik zou als tip willen meegeven als eventueel er niemand meer aanwezig is in het pand niet alleen T nummer in de kamer te laten maar eventueel ook in de gang neer te hangen zodat klanten de persoon die die dag aanwezig was te kunnen bereiken! Verder de rest van de tijd hebben we het super naar ons zin gehad we komen zeker nog een keer terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super schoon en relaxed. Er stond ooit een koelkast, die is inmiddels weg, dat is wel jammer. Volgens mij zet er dit keer net wat te veel chloor in het water van de jacuzzi, want dit keer had ik er last van (wat ik normaal gesproken niet heb) en rook je het ook super sterk. Ook de speaker is een klein min punt. Ik snap dat je overlast wil voorkomen, maar wanneer 3 aanstaat in de jacuzzi, hoor je de muziek helemaal niet. Dat is wel jammer. Je moet dus in de jacuzzi zonder al te veel bubbels, anders zit je zonder muziek. Misschien kan de muziek toch wat harder worden ingesteld, dat je 'm tenminste tijdens alle standen van de jacuzzi hoort.

Goed alleen 1 probleem, water is veels te warm

Ik ben langs geweest samen met mijn partner in de tropische ruimte. Alles was perfect ik was echt heel content alleen vonden we het jammer dat de zwembad snik heet was… Had hiervoor nog gebeld en gevraagd of het wat kouder kon maar er is hier jammer niks aan veranderd. Hopelijk wel in de toekomst!

Luxe en rust

Een luxe prive wellness met alles er op en er aan. Erg fijn dat de handdoeken, badjassen en ook doucheproducten inbegrepen zijn. Stille omgeving met veel privacy. Wel toe aan wat onderhoud op meerdere plekken. De douchekop moet nodig ontkalkt worden en de jacuzzi kan een onderhoudsbeurt gebruiken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Top welness, groot, schoon en goede faciliteiten

Fijne welness Parkeren gratis in de omgeving en voor de deur

Prachtig! met Klasse!

Super relaxt! Was wel enorm heet (zon buiten, veel glas, enorm heet!) Airco had wel eerder aangekund, het was echt zweten en dan warm water in de jacuzzi.. Maar relaxt!

Heerlijk relaxen

Helaas nu helemaal geen koekjes...

Klantvriendelijk en schoon

We zijn heel goed en vriendelijk ontvangen. Alles was naar wensen.

Helemaal super!

Super schoon en alles was helemaal goed geregeld.

Fijne ruimte

Was niet onze eerste keer dat we bezoek aan een privesauna brachten. Het was netjes en goed verzorgd. Sommige dingen konden beter maar al bij al fijne tijd gehad

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed bevallen voor herhaling vatbaar

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!