Fijne ruimte

Was niet onze eerste keer dat we bezoek aan een privesauna brachten. Het was netjes en goed verzorgd. Sommige dingen konden beter maar al bij al fijne tijd gehad

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed bevallen voor herhaling vatbaar

De perfecte privespa!

We zijn er nu voor de tweede keer geweest en zijn enorm tevreden. Dit wordt onze nieuwe vaste spa! Hele schone ruimtes en hele aardige medewerkers.

Ik heb heerlijk genoten

Super Leuk!

Alles was echt perfect gedaan! Ik ben supertevreden en kom de volgende keer zéker weer terug!

Uitstekend verblijf

Verblijf was uitstekend, we werden goed ontvangen en alles werd netjes uitgelegd. Deze plek is zeker voor herhaling vatbaar. Echt genoten

Super !!!

Wij komen al jaren bij Spa suprème, voorheen op hun oude locatie en nu vaker in dit mooi ingerichte accommodatie. Keuze uit 3 ruimtes die super zijn ingericht en waar hygiëne bovenaan staat.

Ruim voldoende

Net ontvangst, korte uitleg. Alle apparatuur werkte naar behoren. Sauna en stoombad snel op goede temperatuur. Wat aandachtspunten, knopjes ontbreken, wat tegeltjes die ontbreken in het stoombad, niet whirlpool werken niet alle (massage) stralen. Kortom ruim voldoende ervaring.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was zeer goed in orde. Probleem met tablet werd per direct opgelost

Lekker kunnen ontspannen

Wat een heerlijke ervaring! De privésauna, het stoombad en het zwembad waren allemaal perfect in orde: schoon, warm en sfeervol. We voelden ons meteen op ons gemak en konden echt tot rust komen. De privacy en stilte maken het helemaal af. Zeker voor herhaling vatbaar!

Helemaal geweldig ❤️

. Heerlijk genoten van alle faciliteiten, het was super. Voor ons de eerste keer in een wellness. Meteen voor privé gekozen. . Super mooie nette en schone locatie. Faciliteiten dik in orde! We komen zeker terug De faciliteiten zijn zeer compleet. Heerlijk genoten van de latte maar ook van de jacuzzi, sauna etc.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ongelofelijke ervaring. Super leuk gehad. De tijd vloog voorbij.

Super schone omgeving aanrader

Met mijn partner naar de spa geweest .. sauna alles zat erbij en ontbijt was heerlijk samen met de fruit .. zeker een aanrader als je even wilt bijkomen .. personeel was super aardig en reageer snel parkeren was gratis echt een aanrader ! Bedankt

Top geregeld

Tweede keer hier, andere kamer. Alles was top geregeld en netjes. Bad was al gevuld en sauna was al aan het verwarmen. Fijn dat je je eigen hapjes en drankjes mee kan nemen. We komen zeker terug voor een relaxed avondje uit.

FIVE STAR SPA

Mijn eerste keer die was heel erg mooi

Een dikke 10

Prachtige faciliteiten! Prijs, kwaliteit verhouding is ook perfect! Zeker voor herhaling vatbaar

Helemaal geweldig

Super aardige gastvrouw! Super mooie nette en schone locatie. Faciliteiten dik in orde! We komen zeker terug

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles naar wens geweest. Schoon, warm, vriendelijk, uitstekend

• Prijs kwaliteit verhouding

War alles super, ich komme gerne wieder

Fijn verzorgd

Fijne medewerker en het is schoon.

Super netjes!

Een enorm nette kamer met alle faciliteiten die je nodig hebt, ik ben enorm te spreken over de kwaliteit van de apparaten en de werking ervan. Daarentegen heb ik geen 5 sterren gegeven omdat er een fout was gemaakt met onze boeking waardoor we een arrangement miste, dat werd wel geëvenaard met een fles Prosecco. Kan ook de sauna en stoomcabine niet tergelijk gebruiken wat jammer was, maar geen groot probleem. Er staat ook een PlayStation 5 wat zeker een aanrader is om te gebruiken! Super bedankt voor de gastvrijheid.

Aanrader!

Heerlijk genoten, het was schoon en netjes.

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer nette en schone locatie van deze privé sauna Tilburg

We hebben het erg naar ons zin gehad. Waar sommige sauna's niet altijd schoon zijn was deze echt spic en span. Heerlijk kunnen genieten van de sauna en grote Whirlpool. Een aanrader.

Genoten!

We werden hartelijk ontvangen en kregen uitleg Alles was netjes geregeld en we hebben ontzettend genoten We komen heel graag weer eens terug

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!