Everything was absolutely amazing! The place was spotlessly clean and beautifully maintained, which made the whole experience feel super relaxing and comfortable. The staff were incredibly friendly, welcoming, and professional — they explained everything clearly and made sure we felt at ease. A top-notch experience from start to finish. Highly recommend!
Wat een fijne plek om te verblijven. Maar wat het voor ons echt bijzonder maakte, is de host. Ze is zó lief en betrokken je voelt je meteen welkom. We zouden bijna alleen al voor haar terugkomen. Alles wat we aangaven, pakte ze direct op. Ze dacht met ons mee en kwam telkens met een passend idee of oplossing. Dat persoonlijke en zorgzame maakt echt het verschil. Daarnaast is de plek zelf heerlijk ruim en gelegen in een prachtige, rustige omgeving. Je kunt hier echt ontspannen en genieten van de ruimte om je heen. Wij komen met veel plezier terug.
Schoon en mooi
Was echt super leuk
Fijne sauna, super whirlpool, mooie inrichting
Het was een fantastische ervaring. Heel mooi en rustig genieten van de fantastische faciliteiten. Niets aan te merken. Komen zeker nog eens terug.
Heel netjes ontvangen , alles werd goed uitgelegd. Hele mooie sauna incl. zwembad echt een aanrader
Vandaag zijn we met zijn tweeën 2,5 uur in jullie Bali wellness geweest. We hebben het fantastisch gehad! Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben nergens een minpuntje kunnen vinden ;-) als extraatje nog een heerlijke schaal met vers fruit, superlief! We komen snel nog een keer!
Alles tip top in orde! Zeker voor herhaling vatbaar en wel 1 van de favorieten
Ik en mijn vriend zijn hier nu 3x geweest, en ik kan niks anders zeggen dan dat wij allebei echt hebben genoten, superleuk personeel, goede en duidelijke uitleg. Over de kamers hebben wij absoluut geen klachten, alles is netjes verzorgd als je aankomt! Wij zijn erg tevreden! En zullen zeker vaker nog terugkomen! ☺️
Eerste keer in deze wellness en we komen zeker nog eens terug
Dit bedrijf is slecht geregeld. Ik heb een reservering gedaan, waarbij ik bijna 3 uur he gewacht op het accepteren. De tijdsloten staan gewoon online, maar het is niet beschikbaar! Vervolgens bel ik op en wordt het geannuleerd en je raad het wel ik krijg niet het volledige bedrag wat ik betaald heb terug. Ook heb ik meerdere malen gebeld en werd en verteld dat je het makkelijk kon wijzigen naar iets anders wat wel beschikbaar is? Maar je raadt het ik moest 2 keer betalen en moest dus weer administratie kosten betalen, terwijl het hun fout is dat het niet goed geregistreerd stond en op advies van de medewerker kon ik zonder te bepalen gemakkelijk kiezen voor iets anders, wat ik toen ook gedaan heb? En je raadt het ik moest weer betalen! Dubbel betaald en dubbele administratiekosten. Geen excuus en geen enkele vorm van een compensatie! Onze avond verpest en niet het volledig betaalde bedrag terugontvangen. Pas op met deze schurken! Klantvriendelijkheid 0
De sauna waar we zijn geweest was uitstekend. Het personeel was vriendelijk en heeft ons duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Alles zag eruit zoals beschreven. De jacuzzi is groot en werkt perfect, en de sauna’s zijn ook in zeer goede staat. De tijd was ruim voldoende om echt te ontspannen en van het moment te genieten.
Vanaf het zeer vriendelijk onthaal tot het einde met een zeer warme afsluiter allemaal tiptop in orde.
Fijne Sauna in Dordrecht.
Het was een fijne middag Maar het was heel erg jammer dat de jacuzzi veelste heet was, stond op 40 graden Dit was niet te doen Half leeg laten lopen maar toen was het nog te warm Onder de koude douche afkoelen maar helaas was deze verstopt en liep het water de kamer in Proberen met de trekker de schade te beperken Verder waren de dames die er werken super vriendelijk en de kamer was schoon en erg mooi Aan veel details was gedacht, ziet er mooi uit
Bij aankomst vriendelijk ontvangen en een uitleg gekregen. En idd de vloeren zijn glad. Maar ik wil de eigenaar graag een goede tip geven. Een leuning te maken bij het zwembad en bij de Whirlpool. Want daar vonden we het risico groot om te vallen. Ik wil jullie bedanken voor de mooie tijd.
Alles was mooi proper. Wij hadden het luxe arrangement. Er was voldoende drank en hapjes voorzien.
Geweldig aardige mevriuw achter de balie
Leuk
We hebben ons goed vermaakt in de Bali spa. Er zijn wel wat kleine aandachtspuntjes: - Het bed is versleten cq. toe aan vervanging. De stof is gescheurd/gebarsten - De afstandsbediening van de TV konden we niet vinden - Deur van de stoomsauna hangt scheef waardoor deze tegen 't kozijn aanslaat (wat gevaarlijk is, want is glazen deur) - De automatische opgieting in de sauna leek niet te functioneren. Desalniettemin hebben we ons wederom uitstekend vermaakt. De fruit-optie is de moeite waard, met name de mocktail is erg lekker. Hygiene op deze locatie is super! Alles is perfect schoon. Als laatste een kleine opmerking: We hebben onderhand al een aantal spa's mogen bezoeken. Deze locatie is voor ons de enige locatie waar een controle op de ruimte wordt uitgevoerd voor je mag vertrekken. Dit voelt een beetje ongemakkelijk.
Wäre ganz gut wenn es in den Räumen ein Fön zur Verfügung steht
Wij hebben echt genoten!! Je hebt letterlijk alles wat je wilt in een privé sauna en ook heel belangrijk alles was super schoon. Mevrouw achter de receptie was super vriendelijk. Wij komen zeker terug!
Ook als je een probleem hebt word het zeer snel en professioneel opgelost aan te raden om hier te verblijven
Vriendelijk personeel Super mooie nette schone sauna Door de sneeuw in januari moeten annuleren maar met de nieuwe boeking top geholpen. Echt een geweldige fijne ervaring. Wij komen zeker terug!!
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!