Goed geregeld

Redelijk

Medewerker kon wel meer vertellen, en we wisten niet dat er koffie thee bij inbegrepen was is niet gezegd kwam daar later achter. Ik verwachtte wel meer instructie. Verder vond ik wel schoon en zoals op foto leuke plekje voor die prijs.

Geweldig!

Een ochtendje lekker ontspannen en bijkletsen met vriendinnen. Heerlijk! We komen zeker een keer terug!

Ocean view

Hallöchen, Haben das Zimmer „Ocean View“ gebucht. Ein wundervolles Erlebnis zum verschenken und erleben. Wunderschönes Zimmer, super nette Besitzerin, sehr sauber, Netflix und Spotify zum selbst aussuchen -> Wellness in einem Zimmer verpackt. Es war einfach Perfekt! Wir buchen auf jeden Fall erneut. Danke für das wundervolle Erlebnis!

Zeer tevreden!!!

Zeer tevreden. Netjes, schoon. Goed verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar♥️

Heerlijk van genoten

Wat een heerlijke ervaring bij privé sauna Laguna! Vanaf het moment dat we binnenkwamen voelde het ontspannen en gastvrij. De ruimte was super schoon, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De sauna werd goed warm, de jacuzzi was heerlijk en alles was duidelijk goed onderhouden. Wat ik vooral fijn vond, was de privacy en de rust echt even helemaal ontsnappen aan de drukte. Ook het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben enorm genoten en komen zeker nog eens terug. Absoluut een aanrader voor iedereen die even wil ontspannen!

Toppp!'

Mijn ervaring hier was echt topp Supergastvrouw (vriendelijk, Netjes) Alles binnen was echt superschoon ik raad het hier iedereen aan!

In een woord. TOP

Super vrolijke baliemedewerkers die je vervolgens alles laat zien en uitlegd. Vervolgens netjes vraagt Hoelaat je de versnapering wil hebben. Sauna ,jacuzzi en al de andere luxe dingen waren zeer goed . Tapasplank en fruit schaal zeer goed en vers . Wij gaan zeker terug. Echt een aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Het enige jammere vonden wij dat de jacuzzi niet werkte

Heerlijk ontspannen en fris

Mooi en schoon. Heerlijke relaxed

• Prijs kwaliteit verhouding

Prachtige locatie, vriendelijk personeel, en de ruimte was ontzettend mooi. Echt een aanrader.

Voor herhaling vatbaar top

Heel erg genoten vooral het zwembad lekker groot en de grote sauna

Was super leuk

Super verblijf gehad heerlijk ontspannen

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer netjes en schoon en mooie lokatie

Heel netjes schoon en alles goed voor elkaar zeker een aanrader. Koffie en thee kan je pakken. Muziek en tv alles aanwezig en in te stellen

Geweldig!

Was de eerste dat we hier waren. Zeer zeker de moeite waard voor ons om hier regelmatig te komen relaxen!

Heel leuk

Een hele leuke plek, ik ben vriendelijk geholpen en heb het zeer naar me zin gehad! Snel tot herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne sauna goed ontvangen vriendelijke personeel

• Prijs kwaliteit verhouding

Ultiem genoten van het bezoek

We werden vriendelijk ontvangen en binnen in de spa kregen wij een duidelijke uitleg hoe alles werkte. Alles was keurig verzorgd en we hebben hierdoor optimaal kunnen genieten van ons bezoek.

5 stars

Everything was perfect

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeker voor herhaling vatbaar!

Alles was heel proper, de kamer was heel netjes, lekker warm en het rook er heerlijk. Het personeel was uiterst vriendelijk en de kamer was nog mooier en gezelliger in het echt dan op foto’s. Alles was precies zoals we gehoopt hadden. Wij gaan zeker terug!

Was alles mooi

Ik was tevreden

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was top. En daarmee is alles gezegd

Echt een aanrader !

Supervriendelijk en heel mooie welness !

GEWELDIG!

Bij binnenkomst werden we heel erg goed ontvangen door een hele aardige mevrouw. Ze nam ons gelijk mee naar de kamer en heeft alles rustig uitgelegd. De sfeer in de gangen, maar ook in de kamer was heel erg goed en rustgevend. Hele fijne middag gehad!

Fijne schone ruimte

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!