Super relaxing venue sauna ,jacuzzi ,rain shower,relaxing music and atmosphere just what you need to unwind whatever is happening in your life. We arrived to a bottle of wine soft spa music and dim but pleasant lighting . Booking was fast and great communication with owner of what was expected . Everything was spotless and organised to slip straight in to a deep zen and forget about life for a few hours. Will definitely be booking again shortly .. highly recommended infact my son as already booked in this coming weekend
Een heerlijke ervaring gehad. Zijn goed ontvangen en hebben duidelijke uitleg gehad. Na de uitleg van een vriendelijke vrouw heerlijk genoten. Komen er graag nog eens terug. Top lokatie
Wat een mooie kamer! Alles ziet er schoon uit! De gastvrouw legt alles goed uit en geeft je een ontspannen gevoel. We waren er een kwartiertje eerder en konden er meteen in. We konden er zo nog langer van genieten! Zeker voor herhaling vatbaar! Fijn qualitytime momentje met mn man gehad.
De sauna oogt luxe en schoon. Hoewel het water van de jacuzzi niet helder is, door toevoeging van een reinigingsmiddel misschien? De jacuzzi is heel diep en het is lastig om erin te stappen. Ook zit het bedieningspaneel aan de overkant, dat is onhandig. De douche viel heel erg tegen, wel een regendouche, maar niet waar je met twee lekker onder kon staan. Ook de sauna is klein... je kan er niet eens lekker in liggen met twee. Bij het onderste bankje was het niet warm genoeg helaas. Het bittergarnituur was dik in orde en de drankjes lekker koud. Maar voor ons geen herhaling van Calmante.
Het was een van de mooiste en meest onvergetelijke ervaringen, dankzij de warme en gastvrije ontvangst van mijn lieve Azadeh
Ik heb met mijn vrouw een hele fijne en romantische tijd gehad; alles was zoals het hoort.
Alles super verzorgd, ook de hapjes
Voor het eerst met mijn man in Wijchen bij de Wellnesstuin geweest. Bij aankomst werden wij rondgeleid door een hele lieve dame en werd alles rustig uitgelegd. Het was modern, schoon en heel erg mooi! Romantische sfeer met een aantal faciliteiten waar wij ook zeker gebruik van hebben gemaakt (Sauna, Infraroodsauna en uiteraard de jacuzzi ) Badhanddoeken, slippers en badjassen waren ter beschikking. Koffie, thee en water waren inbegrepen. Koelkast met frisdrank en iets te knabbelen tegen meerprijs achteraf, ook al zijn er arrangementen beschikbaar, zoals massages. Al bij al hebben we heerlijk genoten en zijn heel ontspannen naar huis gegaan! Het was een geslaagde avond!! Een dikke aanrader voor rust en ontspanning! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en service!
Zeker aan te raden
Hele vriendelijke ontvangst. Super ruimte om een aantal uren te relaxen en heel fijn dat er diverse sauna's zijn, stoombad, infrarood en Finse sauna en een heerlijk bubbelbad. Fijn dat er ook een buitenruimte is
toppie
Water was niet erg schoon de rest wel. Hebben erg genoten. De gastheer mag wel wat beter vooruit werken. Moest nog schoonmaken en alles klaar zetten wat we bij ons arrangement hadden geboekt. Hierdoor moesten we lang wachten. Voor de rest alles prima en mooi verzorgt.
Het is netjes en schoon en je kan er heerlijk genieten.
Intens genieten in een hele mooie mooie kamer, alles is heel schoon en heel mooi voorbereid, had fruit arrangement erbij geboekt en dat was echt het geld waard.
We hebben een heerlijke tijd gehad in de privé wellness suite met overnachting. De communicatie was uitstekend! . Snelle en nette reacties. De suite zelf was schoon, prachtig ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt om echt even te ontspannen. Het bed sliep heerlijk, en je voelt je er direct op je gemak. Zeker een aanrader, en wij komen absoluut nog een keer terug voor een overnachting. Het is het geld meer dan waard! Bedankt voor alles!
Mijn man en houden van spa en proberen verschillende spa’s uit op verschillende locaties. Bij de deze spa kwamen te kort aan tijd omdat we volledig op zen stonden. Zeker een aanrader! Persoon heeft ons ook heel warm verwelkomt!
Gister heerlijk genoten samen met mijn mannetje met een top ontbijtje erbij even heerlijk kunnen ontspannen.
Iets later dan beloofd ;) maar echt een absolute aanrader! Vanaf het eerste contact via privesauna.nl tot het warme ontvangst ter plaatse alles was tot in de puntjes geregeld. De service verdient echt een 10+ vriendelijk, professioneel en met oog voor detail. De ruimte zelf was brandschoon, sfeervol ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt om even helemaal tot rust te komen. Hier weten ze echt wat ontspanning betekent.
Lekker ontspannen
Heerlijk kunnen tot rust komen, prima service.
Fijne ruimte, schoon om lekker te kunnen ontspannen
We werden aller eerst super lief ontvangen en voelde ons gelijk thuis. Als er iets was konden we gewoon bellen en kwamen ze er aan. We hadden een happy birthday pakket en deze was zeker goed. Wij komen snel nog is terug!
Voor ons was eerste keer maar wel leuke ervaring om prive zwembad jacuzzi sauna enzo Zag goed en netjes eruit . Water was heerlijk warm goed . heerlijke ontspang .. We zullen vaker gaan reserveren bij jullie . Echt aanrader . Diana van lieshout mario kusters
Ik ben hier geweest met mijn vriendin geweest wat als verassing voor haar was. Op de site zag het er super mooi en relax uit. Aangekomen op bestemming was de ruimte nog niet volledig beschikbaar. Uiteindelijk konden wij het bemachtigen service was goed. Alleen 2 punten wat tijd heeft gekost en wij dus niet optimaal van het 3 uur verblijf konden genieten. De tv afstandsbediening was kapot en er werd gezegd dat we deze konden koppelen met onze telefoon het heeft ons bijna een uur gekost op verbinding te krijgen. En tevergeefs was het als nog niet gelukt en moesten muziek afspelen via onze telefoon wat niet echt aangenaam was. Er zat ook geen tweede deur bij de ingang van de spa in het verblijf. de eerste deur had een kier van onderen wat toch wat minder privacy gaf... Ik Had wat deluxe taartje besteld maar die moesten later opgehaald worden i.v.m dat de winkel nog dicht was. En uiteindeljjk aangekomen waren, waren deze nog bevroren. Uiteindelijk hebben wij van de drie uur maar een 1 en 45 min kunnen genieten want achteraf moet je ook nog eens alles aan gaan lopen vegen wat ook weer tijd kost en als je 10 min langer zou blijven €15 euro in rekening gebracht zou worden. Zo was het interessant voor de eerste keer maar wij komen niet meer terug op deze locatie. Bedankt voor onze ontvangst
Ontvangst is top, fijne sauna en heerlijke plek even privé te ontspannen
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!