Uiteraard een warm bubbelbad/whirlpool, maar de ontvangst was een spreekwoordelijk warm bad. Heerlijk ingedompeld in deze prachtige spa van alle gemakken voorzien. Nicolette geeft je direct een fijn gevoel om het laatste beetje spanning in je lijf los te laten en te genieten.. En genieten is een understatement... geen woorden voor. Eindoordeel: Zelf ervaren!!
Hele mooie en verzorgde sauna. Netheid was zeer goed. Goede sfeer. 1 puntje: ruimte mag wat warmer zijn. Verder een hele goede sauna gehad. Aanrader!
We hadden vooraf kort telefonisch contact met wat vragen. Bij aankomst warm Ontvangst, rondleiding en uitleg over alles. We hebben voor een eerste keer een fijne ervaring gehad.
Ik heb het zeker gezellig gehad met mijn geliefde. Het was super mooi en alles was naar wens.
Kom je even tot je rust
Wij zijn eerder op deze locatie geweest, toen was alles naar wens. Deze keer was dat helaas anders. Eenmaal aangekomen bleek de jacuzzi defect en leeg. Dat was ons niet bekend. Volgens de host is er een mail gestuurd door privesauna, die heeft ons niet bereikt. Een korting was op zijn plaats geweest maar is niet geboden. In de ruimte waren geen glazen om wat te drinken, deze waren de vorige keer wel aanwezig. Jammer. Deze werden wel geleverd toen er om werd gevraagd gelukkig. Wel van plastic. De (optische) haard was defect, valt telkens uit. WiFi werkte niet op de televisie. WiFi wachtwoord nergens te vinden. Televisie bij de jacuzzi was uit. Al met al hebben we een prima middag gehad, maar aan de faciliteiten is wel wat aan te merken. Deze locatie is in verhouding tot andere opties aan de dure kant. Dan verwacht je een in verhouding betere dienst of product. Daar is ditmaal niet aan voldaan. Als alles op orde is is deze sauna zeker aan te raden, maar deze keer was er helaas teveel niet op orde voor de gevraagde prijs
Top geregeld
Zo lekker om naar de sauna te gaan zonder anderen om je heen in alle rust. Fijne mensen ook die het runnen!
"Wat een heerlijke ervaring! Vanaf het moment dat wij binnen kwamen, voelden wij de rust. De ontvangst bij de receptie was erg hartelijk en de uitleg was duidelijk. De faciliteiten: De sauna en het bubbelbad zelf voldeed zeker aan onze verwachting. Alles ziet er modern en goed onderhouden uit. Hygiëne & Sfeer: Het viel ons op hoe schoon het overal was, van de douche tot de rustruimtes. De sfeer in het complex is sereen en gasten respecteren de stilte, wat het makkelijk maakt om echt even helemaal op te laden. Om het perfect te maken vervang even de houder van de doucheslang. We komen hier zeker nog een keer terug.
My wife and I really needed time to relax and this was absolutely wonderful. Everything was ideal.
Heel relax en ontspannen. Is schoon en mooi ingericht. Zou zeker terugkomen
Wij hebben een zeer fijne en ontspannen ervaring gehad en zullen dan ook zeker terugkomen.”
Netjes ontvangen Mooie Schoone locatie. En geweldige ruimte.
We hebben een superleuke ervaring gehad! De sfeer was erg gezellig, zeker een 5/5. We werden heel warm ontvangen door het personeel. Ze boden zelfs aan om ons een rondleiding te geven, maar alles was al zeer duidelijk. Toch vonden we dit heel vriendelijk Daarnaast was alles zeer hygiënisch: alles was proper en netjes verzorgd. We hadden wel een klein nadeel: de infrarood werkte niet en we kregen de buitendeur niet open. Dit was natuurlijk geen groot probleem en we vonden het niet nodig om hiervoor te storen, maar het was wel jammer. We hebben drie uurtjes lang volop genoten. Het enige minpuntje vinden we dat er, gezien de prijs die je betaalt voor 3 uur, eventueel gratis snacks voorzien zouden kunnen zijn. Voor zover wij weten, moet je normaal alles wat verpakt is apart betalen. Voor de rest hebben we een hele leuke ervaring gehad — zeker een aanrader!
Ik heb erg genoten, het water was schoon en op goed temperatuur bij binnenkomst. Alles werkt naar behoren en is van goed kwaliteit. De kamer is rustgevend ingericht waardoor je echt tot ontspanning komt. Complimenten naar de eigenaar erg vriendelijk en begripvol
De ervaring was goed. De dames waren vriendelijk bij aankomst en omdat het de eerste keer was kregen we ook uitleg (als je wilde). Verder houden ze rekening met de privacy. Het gevoel in algemeen was erg fijn en voelde dat deze privé sauna een veilig en betrouwbare omgeving straalt. Ik zou het zeker opnieuw willen proberen en misschien de andere ruimtes dan ook proberen!
Het was een fantastische ervaring, de sfeer in de ruimte is schitterend , de faciliteiten die er zijn, zijn netjes en schoon. De medewerkers zijn aardig en leggen je alles uit en staan de gehele periode klaar voor je. Gaan zeer zeker weer terugkomen
Super schoon, lieve en spontane gastvrouw, super welkom ontvangen, en een heerlijke accomodatie! Echt een aanrader.
Wij hadden de bos ruimte. Alles was aanwezig om er even tussenuit te zijn. Leuke inrichting en heel ruim om te kunnen relaxen
Clean hygiene and calming. Price Worthy
Twee keer geweest.. Leuk..ik kom gauw een keer terug
Heel leuke ervaring aangezien de overnachting gewoon plaatsvindt in de wellness ruimte zelf. Wij hadden de jungle ruimte, die was uitgerust met alle faciliteiten. Enige minpuntje was de onduidelijkheid ivm het arrangement. Bij de boeking hadden wij gezien dat er bij een overnachting standaard het luxe arrangement inbegrepen zat (handdoeken, badjas, drankjes, hapjes). Na contact bleek dit het voordeel arrangement te zijn, waarbij er niets inbegrepen zat. In de wellness ruimte zelf kon je dan een QR code scannen met prijzen en informatie, waarbij er daar vermeld stond dat bij een overnachting het luxe arrangement inbegrepen zat. Dus wij wisten niet wat we wel/niet mochten gebruiken. Achteraf dan toch bijbetaald voor badjas en slippers. Drankjes en hapjes hadden we zelf voorzien. Maar los daarvan waren de faciliteiten in orde en de ervaring uniek.
Echt genoten, goede service , hygiëne heel goed. Lekker gegeten/gedronken. Voor herhaling vatbaar. Groetjes John en Caroline
Schoon netjes heerlijk tot rusten komen en net zo goed als laatste keer dat we waren geweest een paar jaar geleden
Dit is even heerlijk bijkomen van alle drukte om ons heen. Echt even q-time voor ons 2. Super schoon! Een aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!