We hebben heerlijk genoten

Mijn moeder en ik hebben heerlijk genoten, van de spa. Zeer goed begeleid en alles was erg duidelijk en vooral erg belangrijk dat het schoon was. Zeker een aanrader

• Prijs kwaliteit verhouding

Ontspannen en heel erg schoon

Fijne ervaring gehad, het was schoon en erg ontspannen. Alles was van te voren geregeld precies zoals wij het wilde. Meisje die er werkte heeft ons alles goed uitgelegd. En we hadden een fijne ervaring.

Geweldig!

Niks slecht om te zeggen, alles beter dan op de fotos. Grote ruimte, warme watter in de zwembad ♡

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele mooie ruimte, alles goed schoon. 1 minpuntje was dat de jacuzzi het op een gegeven moment niet meer deed maar dit was vrij snel opgelost. Kortom het was een geweldig relaxdagje voor ons.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles is naar wensen geweest Behalve de factuur daarvan zou ik nog ontvangen ?

• Prijs kwaliteit verhouding

Erg mooi schoon en zeer vriendelijk! Zeker een aanrader!

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles super goed geregeld. Ontbijt en fruitschaal er gied verzorgd. Heerlijk genoten. Komen zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

De locatie zit mooi anoniem op een industrieterrein. De ruimtes zijn supermooi aangekleed en Dani echt een andere wereld.. personeel is netjes en vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Teleurstellende ervaring

Reeds per mail toegelicht.

Een mooie avond

De ruimte ziet er gezellig uit en het is er schoon. Leuke locatie. Klein puntje: er mag een lampje boven aan de trap. Het is daar erg donker.

Heerlijk, privé .

Heerlijk met z’n tweeën in een privé sauna en jacuzzi. Wat wil een mens nog meer . 2x geweest nu en er volgt ook nog wel een 3e .

Geweldig!

Zeer ontspannen middag gehad. Niks op aan te merken en zeker aan te raden!

Genoten

Een verjaardagcadeautje voor mijn verloofde , en we hebben beide enorm genoten.

Gewoonweg genieten

Mooi ingerichte privéspa waar relaxen centraal staat. Alles is compleet, tot in de puntjes verzorgd. Zeker komen we hier terug!

Leuk en perfect

Alles stond netjes en klaar en het was perfect. Je had alles wat je nodig had om je uren perfect mee te maken.

• Prijs kwaliteit verhouding

Es ist wunderschön und sehr ruhig und entspannend da, sauber und gemütlich.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ontvangst was zeer vriendelijk. Heel duidelijke en voldoende informatie gekregen. Een zeer aangename rustmoment gehad. Bedankt Aartswellness.

Heel tevreden

Zeker aanrader

Prachtig

Super mooi en enorm van genoten!

Heel ontspannend

Juiste keuze

Fijne plek

Fijne plek, waar je lekker tot rust kunt komen.

Super !

Altijd fijn!

Amazing

Great facility, privacy and friendly staff!

Niet helemaal voldoende

We kwamen binnen en kregen uitleg. Toen hoorden we dat de tv kapot was (in plaats daarvan krijg je een kleine muziekbox). Dit was vooraf niet aan ons doorgegeven voordat we aankwamen. Toen ik de badkamer zag, bleek deze volledig anders te zijn dan wat op de foto’s staat. Toen ik de reservering heb gemaakt heb ik extra betaald voor een luxe en romantisch pakket (in totaal €75), maar hierbij kregen we geen fruit of drankjes, wat je normaal wel zou verwachten bij dergelijke extra’s. Helaas was dit voor ons de eerste en ook de laatste keer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne privé wellness. Mooi en ruim opgezet, met alle mogelijkheden om heerlijk samen te ontspannen. Zeer gastvrij eigenaren die alles goed bijhouden en het netjes schoonmaken. We komen zeker weer eens langs.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!