Goed maar niet ik zou niet terug gaan

Op het eerste zicht een hele mooie en verzorgde privé wellness. Echter veel vochtproblemen (water dat uit het plafond lekt, plas water aan de ramen) en de klink van het raam was ook stuk. Ook lichte schimmelplekken aan de muur achter de nachtkastjes. Op de slaapkamer is er slechte verbinding waardoor netflix/disney etc niet bruikbaar was. Ontbijt was ok maar geen €35 waard (2 personen). De sauna/jacuzzi waren wel inorde, de tv bij de jacuzzi is ook wel een meerwaarde.

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben ontzettend genoten – alles was tot in de puntjes verzorgd en super schoon!

We hebben een heerlijke tijd gehad in deze privésauna. Alles was prachtig schoon, goed onderhouden en duidelijk uitgelegd bij aankomst. De sfeer was heel romantisch en ontspannen, ideaal om echt even samen tot rust te komen. Daarbij vonden we de prijs ook heel redelijk voor wat je allemaal krijgt. Zeker een aanrader – we komen graag nog eens terug!

satisfied

We recently visited and it was an incredible experience from start to finish. The atmosphere was peaceful and intimate, offering complete privacy and relaxation. The hostess were friendly and attentive, and every detail was thoughtfully arranged to make us feel comfortable. The treatments were amazing — we left feeling refreshed, calm, and recharged. We highly recommend this private spa to anyone looking for a luxurious and relaxing escape.

compact en sfeervol

fijne ervaring gehad bij deze prive sauna, het is compact maar je hebt alles wat je nodig kan hebben. het was schoon en voldoende faciliteiten :) de enige verbeter punten die ik kan geven is de akoestiek, het is nogal luid waardoor ik het gevoel had dat iedereen mee kan luisteren haha. En een koffie automaat zou fijn zijn. voor de prijs van prive saunas is een Nespresso machine geen overbodige luxe :) verder was alles goed bevallen, vriendelijk personeel , makkelijk te vinden en de faciliteiten waren schoon en gemakkelijk in gebruik komen zeker nog eens terug !

Heel goed in orde

• Prijs kwaliteit verhouding

Was echt heel mooi als goed verzorgd als naar wensen

Aangenaam

Op de trappen van het zwembad ligt er veel

• Prijs kwaliteit verhouding

Schoon, mooi en heerlijk genieten

Zeer nette prive wellness beleving waarbij je alles even goed krijgt uitgelegd De geluidsinstallatie is een tv en deze kun je zelf mbv youtube op je eigen thema muziek aanzetten

Heerlijk genoten!

Afgelopen zaterdag 2 uurtjes naar deze privé sauna geweest, echt een aanrader!! Ontzettend mooie privé spa van alles voorzien, heerlijke fruitschaal besteld: genieten!! Vriendelijke eigenaar, alles heel schoon, gewoon echt een perfecte avond gehad. Wij gaan er zeker weten nog een keer heen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne, schone en zeer complete sauna

Vriendelijke mensen, rustige plek van alle gemakken voorzien. Klein maar heel prettig!

Mooie goed uitgeruste sauna

Hele fijne ruimte waar we 3,5 uur van hebben genoten. Enige aandachtspuntjes waren dat de wc geen deur heeft en dat het een beetje leek te tochten vanaf de trap. Verder was het fijn en schoon en voor herhaling vatbaar.

GE-WEL-DIG fijne plek.

Fijne gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg over het gebruik van Sauna, Jacuzi, en Massage Stoelen. Alles super schoon, en compleet verzorgd. De volgende afspraak staat al wéér genoteerd.

Teleurgesteld

Het bad was helaas niet schoon en de sauna stond bij aankomst niet aan. Werd wel benoemd vanwege de kosten pas aan. Amper toiletpapier. Nadat het warm genoeg was konden we een ronde in de sauna. Daarna stond de sauna uit, stenen waren niet meer warm. Geen contact kunnen krijgen via telefoon of bericht.

• Prijs kwaliteit verhouding

Top was erg leuk dankjewel

Heerlijk ontspannen

We werden heel vriendelijk ontvangen. Sauna was echt keurig/schoon. Heerlijk als je echt even helemaal tot jezelf wilt komen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen, netjes en schoon!

We hebben genoten, alles was goed verzorgd, schoon en een vriendelijke gastvrouw!

Genoten

Het was heel leuk! ik vind het alleen jammer dat de hamam kapot was. We zijn zelf gaan vragen achter een vergoeding. Anders hadden jullie hier niet zelf iets van gezegd. Hierbij was het leuks geweest als jullie uit jullie zelf in de ruil iets lekkers van hapjes of drank hadden aangeboden. De grijze muren deden mij enorm aan een sportzwelbad denken. Voor deze prijs had het naar mijn gevoel mooier afgewerkt gemogen. Maar het was een heel leuke ervaring en we hebben wel echt genoten van ons verblijf! We komen zeker eens terug naar een andere kamer.

Mooie luxe sauna

Mooie sauna heerlijk twee uurtjes genoten samen met mijn partner

Entspannend

Sehr schöne Suiten genial zum entspannen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

perfect alles goed

al meerdere sauna 's bezocht deze is tot op heden de beste alles perfect en schoon goede ontvangst van eigenaren en goede uitleg tapas plank ook goed en veel kom zeker nog hier een keer terug was hier 25 oktober

• Prijs kwaliteit verhouding

Super nette en schone privé sauna, goede gastvrouw

Het ziet er netjes uit, alles is schoon en verzorgt. Zeer goede uitleg over de bedieningen van de sauna, whirlpool, tv etc. De uitstraling is voor ons netjes strak, ik had meer wat romantischer verwacht. Maar al met al een dikke 9. Gr

• Prijs kwaliteit verhouding

Perfecte spa om samen te zijn! Heerlijke verse fruitschaal heel schoon. Bedankt

Teleurstellend

De ruimte was groot en schoon Echter het bubbelbad werkte niet naar behoren Geen licht in de stoomcabine En slecht sluitende deuren bij de cabines

perfect

all good, everything was perfect. for sure we will come again!

Niet schoon

Toen we aankwamen was er niet schoongemaakt. Alle handdoeken en badjassen lagen er nog. Vieze wijnglazen. En een jacuzzi vol met haar en de temperatuur van de jacuzzi was maar 34 graden.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!