Geweldig!!!!

Dames zijn er dol op, luxe, sfeer. Even helemaal niks, totaal ontsnappen! Zelfs twee drankjes gratis van het huis! Top!

Helemaal ontspannen

Mooie privésauna met voldoende ruimte. Schoon en goed onderhouden. Ideaal om tot rust te komen.

Geweldig genoten

Het is heel mooi, schoon en sfeervol ingericht. Je komt er echt tot rust. Het personeel is heel aardig. Zeker voor herhaling vatbaar !!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Perfecte, hygiënische privé sauna ervaring !

Wij hebben een ontzettend fijne ervaring gehad bij deze privé sauna. Alles was erg schoon en hygiënisch, en alle faciliteiten werkten naar behoren, wat ons verblijf extra prettig maakte. De sfeer is heerlijk rustig en ontspannend, waardoor je echt even helemaal tot rust komt. De host is een ontzettend lieve en vriendelijke dame die er echt voor zorgt dat je je direct welkom voelt. Ondanks dat we haar per ongeluk even lieten schrikken, bleef ze heel hartelijk en gastvrij. Dankzij haar warme ontvangst, de hygiëne en de ontspannen ambiance hebben we enorm genoten. Zeker een plek waar we graag nog eens terugkomen!

Amazing

Beautiful accommodation, very clean, personal was friendly

De tijd vliegt weg

Ik ben zeer tevreden; alles was erg schoon. Vriendelijke eigenaren. Ik kom zeker terug als ik de kans krijg. Bedankt voor deze ervaring. Groeten, Fredy en gezelschap

Heerlijk genoten

Was een verrassing voor mijn vrouw omdat we 1 jaar getrouwd waren was even lekker genieten met z’n 2en

Zeker een aanrader

Buiten dat ik het jammer vond dat we niet in het restaurant mochten eten, hebben we een geweldig verblijf gehad. We hadden geboekt voor 3 uur, maar dat bleek niet genoeg. Volgende keer boeken we langer.

Zoals altijd uitstekend

Gisteren weer bij spa supreme geweest het was weer heerlijk ontspannend en helemaal tot rust gekomen met ons 2e.. Service, hygiëne alles is dik in orde. Zeker een aanrader wij komen zeker weer terug

Heel goed en gastvrij

Hele leuke plek om te genieten. Maar ik dacht dat er een bed is zoals op de foto’s staan maar dat was het geval niet. Toch vonden we alles goed

Lekker ontspannen en netjes

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie spa en we hebben genoten!

Mooie spa, met mooie stoombad, sauna en jacuzzi. Redelijk schoon. We hebben genoten, het enige wat we miste is mooi zwembad. Maar goed dat wisten we vanaf het begin. Daarnaast hadden ze ook geen koffie beschikbaar en geen buitenruimte.

Genoten!

Wij hebben erg genoten van deze ervaring. De tijd ging ons veel te snel!

Fijne sauna

Goede hygiënische sauna waar je goed kunt genieten.

Prachtig

Super mooie en schone sauna Hele nette vrouw die ons alles netjes uitlegde

Schöne Räumlichkeiten

Mitarbeiter sehr freundlich und zuvorkommend. Schade war das man Musik nicht mit dem poolbereich verbinden konnte, Mitarbeiter wurde nach dem Aufenthalt informiert Wurden diesbezüglich auch aufgeklärt Sonst alles perfekt verlaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie en grote sauna met zwembad

Hele lieve gastvrouw . Hele grote en schone zwembad. Hele grote en mooie tuin om af te koelen. Wel kleine douche en verouderd watersysteem. Op de foto's was een kamer met een bed te zien maar deze is niet zichtbaar aanwezig. Al met al Hele fijne positieve ervaring

• Prijs kwaliteit verhouding

Als Eltern sagen wir: Das haben wir uns verdient!

Es war wunderschön! Luxus, Wellness, Ruhe und absolut privat! Alles wie versprochen. Vielen Lieben Dank auch an die freundliche Empfangsdame, die uns alles so toll erklärt hat. Wir kommen wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijk ontspannen en genieten

Mijn vriend en ik hebben hele fijne uurtjes gehad in Spa ocean view. Eerst een warm welkom en goede uitleg gehad over de faciliteiten van een vriendelijke gastvrouw. Wij hebben heerlijk genoten en ontspannen in een relaxte omgeving. Jacuzzi met bubbels en jetstream met led verlichting. Finse sauna. Turks stoombad. Relax bed. Mooie grote tv met alles erop en eraan. Muziek naar eigen wens af te spelen via de ipad en luidsprekers. En de grote luxe douche is ook zeker fijn en echt prachtig. Spa ocean view heeft alles om heerlijk tot rust te komen. Wij komen zeker nog een keer terug. Super bedankt voor deze fijne ervaring.

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles was na wensen. Alles volgens beschrijving. Aanrader!

Schitterend

Geweldige ervaring. Zeker zijn geld waard.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fantastisch om een keer mee te maken, ook helemaal niet duur. Komen ongetwijfeld nog een keer terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk relaxt genoten van deze geweldige grote wellness!

We werden hartelijk ontvangen. Na een fijne en duidelijke uitleg over de wellness zijn we heerlijk gaan genieten. Genoten van de rust, de sauna's, het zwembad en jacuzzi en de rest niet te vergeten! Het was er ook heel netjes en schoon! Wij komen zeker nog een keer terug!

Super ontspannend

Mocht alleen meer tijd hebben om u om te kleden ipv u te haasten voor het uur om is .

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!