Zeer fijn verblijf en vriendelijk ontvangst

Zeer fijne ervaring, de reden dat het geen 5 sterren zijn is het gevolg van het de minder goede hygiëne. Het zou ons echter niet tegenhouden om nog eens terug te gaan.

Voor herhaling vatbaar!

De ochtend is voorbij gevlogen, wat een schone, nette wellness, overal is aan gedacht. We komen zeker nog eens terug!

Meer dan geweldig!

Het is een super mooie plek, het is allemaal heel schoon en het ziet er nog mooier uit in het echt dan op de foto’s. Gastheer Jerry was ook super vriendelijk. Zeker een aanrader en wij komen hier zeker nog een keer terug.

Hele mooie privé spa

Hartelijk ontvangst en schone spa. Zeker de moeite waard voor een tweede keer

• Prijs kwaliteit verhouding

Super ervaring, aanrader voor iedereen!!

Schoon, perfect ingericht wat een heerlijk ontspannen gevoel geeft. Apparatuur van goed kwaliteit. Water van het zwembad was op goed temperatuur en schoon. Airco voor als het benauwd word. Alles bij elkaar uitstekende ervaring. Complimenten naar de eigenaar erg gastvrij. Top locatie!!

Katastrophe

Es war sehr unhygienisch, das Wasser hat sehr abgestanden gerochen im Whirlpool. Die Dampfsauna hat nicht funktioniert. Für die Sauna war kein Aufguss vorhanden. Im Whirlpool haben sich Teile gelöst, Der Raum war überhaupt nicht belüftet. Allgemein hat der ganze Raum einen sehr unangenehmen feuchten Geruch. Ein Privates Gefühl hatten wir zudem auch nicht, das man durch den Spalt der Tür schauen konnte. Im kompletten haben wir leider alles andere als uns entspannen können. Wir haben den Raum deshalb auch frühzeitig verlassen. Wir fahren oft in eine andere Lokation in Venlo, die deutlich besser ist zu günstigeren Konditionen. Schade um unser Geld !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Lekker ontspannen in deze sauna

Heerlijke middag gehad, nette ontvangst en goede uitleg.

Zalig

Heerlijk tot rust gekomen in de Romeinse ruimte. Zeer mooie ruimte, fijn privé terrasje. We gaan regelmatig naar Aarts en proberen steeds een andere ruimte.

Fijne ervarig

Schoon, netjes, alles werkt, fijne ervaring met heerlijke borrelplank. Enige punt ter verbetering: Goede uitleg vooraf via e-mail meegeven op welke parkeerplaats je de auto dient neer te zetten. Dat scheelt een hoop gepuzzel.

• Prijs kwaliteit verhouding

Jammer dat we ineens moeten bijbetalen voor de hapjes en dit een tijdje geleden niet zo was. Voor de rest was alles dik in orde!

Outstanding Experience

We were there with some Friends for 4 Hours - the owner is extremly nice and friendly - there are plenty of options for some Drinks and Overall just worth the experience of u want to enjoy some Hours of relaxation in your own Place? Book it! Its worth the couple of extra ;)

• Prijs kwaliteit verhouding

De fijnste relaxmomenten in een heerlijke omgeving

De ontvangst is fijn, de sauna is netjes, ruim en heel rustig. Privacy is geweldig, je komt er helemaal tot rust. Een absolute aanrader, wij zijn in ruim 2jaar tijd al meer dan 20x geweest.

Mooie accommodatie.

Fijne douche ruimte, mooie sauna, heerlijk bed. Helaas was de avond ervoor een feestje geweest, waarbij veel gerookt was. De man die ons ontving excuseerde zich dasr voor. Gelukkig rook je het niet meer, maar de jacuzzi was niet helder en er dreven nog as resten in. Daardoor niet te gebruiken. Dat was wel heel erg jammer. Verder was het netjes en schoon.

Wat een aanrader!

Bij binnenkomst zijn wij door een hele vriendelijke gastheer ontvangen, we kregen een rondleiding en voelde ons meteen op ons gemak. Alles was tot in de puntjes verzorgd er waren genoeg handdoeken en comfortabele badjassen en slippers. De temperatuur was heel erg aangenaam en de hygiëne uitstekend! Het overtrof alle verwachtingen. Wij gaan hier vaker komen!

• Prijs kwaliteit verhouding

A wonderful experience, everything beautifully and lovingly done. I can recommend it to anyone who enjoys a little time off. Happy to come back again, thank you.

Was onze eerste keer en is goed bevallen,alleen de jaccuzi borrelde niet naar behoren voor de rest p

Prima ervaring voor herhaling vatbaar

• Prijs kwaliteit verhouding

Was leuk en het sfeer was gezellig

Alleen we misten wat snacks en wat zoet of hartige dingen te hebben

Ik geef 10/10

Is uitstekend privé sauna de eigenaar is heel aardig mevrouw Nicolette alles was perfect schoon een leuke sauna we zijn echt te vrede, dank je wil mevrouw Nicolette

Beste

Hygiene was top

Perfect.

Heerlijk genoten van een dagje Wellness Bahia. De combinatie van luxe wellness en de natuurlijke 'wildlife' uitstraling is echt een schot in de roos. We vonden het verblijf perfect: goede faciliteiten, vriendelijk personeel en een heerlijke sfeer. We komen zeker nog eens terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Zeer aardige dame, alles was top.

• Prijs kwaliteit verhouding

Voor ons de eerste keer een privé spa, maar wat was dit geweldig. Van alle gemakken voorzien en zeer schoon.. Leuk versierd met een flesje bubbels en een hapjes plank. Wij hebben genoten, komen zeker nog eens terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een echte aanrader! Inmiddels al drie geweest en heerlijk genoten

Alles vanaf binnenkomst is in de perfectie geregeld. Mooie kamers, heerlijke geuren en alles brandschoon. Je bent echt even uit de dagelijks hectiek en tijd om samen te genieten. Personeel is ook supervriendelijk.

Genoten!

Wij hebben zaterdag een heerlijke ochtend gehad. Vriendelijke ontvangst en het ontbijt was uitgebreid en erg lekker! Alles was weer tot in de puntjes verzorgd, ga zo door! Tot de volgende keer!!

Sehr entspannend

Wir waren am Wochenende dort. Es war wirklich sehr schön, uns hat es an nichts gefehlt. Alles war sauber und es waren genügend Handtücher vor Ort.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!