Goed ontvangen, alles duidelijk uitgelegd. Mooi systeem voor bitter garnituur waardoor je daarna ook echt samen bent en niemand de ruimte meer betreed. Mega schoon, van alle gemakken voorzien en een heerlijke nacht onder de sterrenhemel gehad. Had een ontbijtje wel lekker gevonden als afronding van de nacht maar nu kozen we voor nog een rondje sauna, ook prima.
Hebben echt genoten! Alles top geregeld en schoon! Goede en snelle service Wij komen zeker nog terug!
Lekker genoten, schoon, vriendelijk
Zeer vriendelijke dame, goed onthaal, alles perfect proper en verzorgd! Genoten van onze namiddag! Alleen jammer dat de sauna nog niet watm was en we dus iets langer moesten wachten om er gebruik van te maken. Maar dat is het enige puntje. Wellicht waren er voor ons geen gasten maar toch... wij komen zeker terug! Absolute aanrader!
We werden vrolijk ontvangen door Amber bij binnenkomst en gelijk naar de kamer gewezen. Ze heeft alles duidelijk en lekker vlot uitgelegd, en ook dat als er iets is we gewoon op het belletje moesten drukken. Ook heeft ze netjes en op tijd laten weten wanneer we nog maar 15 minuten hadden en dus moesten afronden. De kamer zelf was prachtig ingericht en de muziek en Hue-lampen konden we zelf nog veranderen! De sauna was heerlijk, er was een dubbele regendouche en de controls van het bubbelbad waren even onduidelijk maar ook die kregen we aan. Wat een relaxte en leuke ervaring was dit, wij komen zeker nog een keer terug
Wanneer je naar het huis loopt is het al 1 en al rust om je heen. Het huisje zelf van binnen is misschien wat verouderd maar het geeft het juist karakter met een landelijke uitstraling. We hebben genoten van alles wat er bij zit qua luxe. Wij zullen zeker nog een keer terug komen !
Gastvrouw is zeer netjes en geeft goede en duidelijke uitleg over de accommodatie. Zeer vriendelijk ontvangst, niks op aan te merken!
Heerlijk tot rust gekomen in een sfeervol huisje. Bij binnenkomst stond de open haard aan en de sauna stond warm, niks was aan het toeval overgelaten, dus wij hebben dan ook maximaal genoten. Zeker voor herhaling vatbaar maar dan wel iets langer.
Ik nam mijn vriend mee als verassing naar de Eckhoorn en we hebben echt genoten. We werden vriendelijk ontvangen, alles is goed verzorgd en alle faciliteiten zijn gemakkelijk te gebruiken. Ook bleven we overnachten. We hadden een mooie kamer met een groot bed en de mogelijkheid om een filmpje/serie te kijken. Absoluut een aanrader.
Zeker een aanrader
Afgelopen weekend zijn wij naar deze prachtige privesauna geweest, en wat hebben wij genoten! Vanaf het moment dat we aankwamen werden we vriendelijk ontvangen door het personeel, echt gastvrij en behulpzaam. Alles was tot in de puntjes verzorgd; schoon, sfeervol en heerlijk rustig. De faciliteiten waren modern en goed onderhouden, wat zorgde voor een ontspannen ervaring van begin tot eind. We voelden ons helemaal op ons gemak en hebben echt even kunnen ontsnappen aan de drukte van alledag. Zeker een plek waar we graag nog eens terugkomen!
Heerlijke kamer, wij hebben genoten. Alles is aanwezig op de kamer (keukentje plus benodigdheden). Verbeterpuntjes: misschien een aroma voor in de sauna en baterijen in de kaarzen. Wij komen nog een keer weer!
We zijn voor ons 2 jarig trouwjubileum bij Dreams & Wellness geweest en hebben heerlijk genoten. Gastvrouw Rosé was erg vriendelijk en het verblijf was fijn en schoon. We komen zeker nog een keer terug.
Es war hervorragend
We hebben 3 uur in de ruimte gezeten, we hebben erg genoten van de privésauna. Alles werkt naar behoren, de tijd is voorbij gevlogen!
Normaliter bij een verjaardag gaan we naar de sauna, maar dit keer viel de verjaardag op een woensdag. De normale grotere sauna complexen in onze buurt hadden dan helaas geen badkleding dagen. We wilden dus voor een keer een privé sauna proberen. De sauna lag op een industrieterrein, maar eenmaal binnen voel je wel de serene rust en zen. We hebben het erg naar onze zin gehad! We hadden ook de sauna laten versieren met verjaardagspakket, dat voegt echt wel wat toe vergekeken met reguliere sauna's. Persoonlijk kon dat voor die prijs vond ik wel wat beter. De vlaggen leken meerdere keren hergebruikt want zaten veel kreukjes in. Hergebruik is helemaal prima, maar je verwacht gwn wel mooie strakje vlaggen voor zo een prijs.Dit is meer op een slak zout leggen trouwens hoor, we hebben ons er verder niet aan gestoord, maar viel ons wel op. Al met al mooie en relaxte ervaring en zeker aan te raden als je even rust zen wilt zijn in private :)
Alles was super en boven onze verwachting.. Ik kan niks negative zeggen. Echt een aanrader en wij komen graag terug.
Ort zum entspannen. Im großen und ganzen gut. Könnte bisschen günstiger sein.
T was heerlijk super schoon en de gastvrouw was super lief
Super ervaring. De beachruimte is mijn nieuwe favoriet! Personeel is altijd even vriendelijk. Faciliteiten zijn zoals ze horen: perfect!
Het was een fantastische ervaring.
Bij aanvang werden we gelijk prettig ontvangen. De meneer aan de balie vertelde heel duidelijk hoe we het apparatuur in de privesauna gebruikte. Ik en mijn vriend hebben hiervan genoten, zeker een aanrader!
Wij hebben echt genoten van de gold spa! Een grote mooie privé spa waar je heerlijk kan ontspannen. De spa was helemaal versierd voor de verjaardag van mijn partner en de cava stond koud. Dankjewel Spa Calmante!
Het was super schoon en heel mooi ik heb erg genoten!
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!