We hebben ervan genoten!

Wij (koppel) hadden de romantische ruimte, deze was piek fijn in orde, erg proper! We hebben met overnachting gedaan, dit was zalig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Goed en vriendelijk ontvangst Ook hygiëne en sfeer waren in orde.

Top ervaring

Top ervaring hier gehad mijn reservering nog op het laatste moment aangepast hartelijk bedankt vriendelijke mensen en goed geholpen

Gewoon zalig!

Bij aankomst vriendelijk ontvangen en ons snel wegwijs gemaakt. Ons gekozen thema was oase..alles proper en verzorgd. Grote jacuzzi met krachtjge jets..aangename ligzetels in sauna..geweldige massagezetels. Kortweg een unieke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar..wellicht ander thema..just curious. Dus dikke pluim voor personeel en uitbater(s)

• Prijs kwaliteit verhouding

Super netjes, schoon en ideaal om lekker samen te zijn met luxe en wellness. Privacy ook top en de uitleg duidelijk. *eventueel verbeterpuntje: een beschermkap in de stoomcabine (zodat de kans op aanraken van de mega hete stoom spiraal verkleind wordt). En het opstapje voor de stoomcabine zat los (mogelijk even opnieuw vastlijmen). Voor ons geen bezwaarlijke punten, maar mogelijk om mee te nemen. Onze ervaring was top!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Weer een heerlijk spa moment gehad. En wederom alles weer brandschoon!

• Prijs kwaliteit verhouding

Netjes schoon goed verzorgd!

Fijne lokatie, mooi verzorgd netjes schoon van alle gemakken voorzien. Zeer vriendelijke gastvrouw die ons wegwijs maakte! Al met al… zeer voor herhaling vatbaar

Genoten

We zijn weer vriendelijk ontvangen en we hebben weer genoten

Zalig

Zalig 2uuetjes genieten!

Perfect wederom

Supermiddag gehad, dit is echt een aanrader.

Zeer goed!

Niks op aan te merken! De ruimte was schoon, goed ingericht en heel netjes afgewerkt. Het badlinnen pakket en het romantische pakket erbij gekozen en dit lag er heel netjes bij toen wij arriveerden. Er is tijd en energie besteed aan deze ruimte, de service en de beleving. Dikke 10!

Heerlijk ontspannend

Samen met mijn date een kamer geboekt en hebben ontzettend van elkaar genoten in het grote bubbelbad. Ook nog even de sauna ingedoken. Zo heb je even een paar uurtjes ongestoord de tijd om samen te zijn. Je komt er echt zoooo ontspannend weer uit.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een wellness met overnachting geboekt. Bij aankomst prettig ontvangen door de nieuwe eigenaren en goede uitleg gehad over de faciliteiten. Alles was super schoon en bij aankomst stonden heerlijke wafels klaar en kregen wij een fles prosecco. De hapjes en het ontbijt waren tot in de puntjes verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar… Liane en Pascal

GEWELDIG !!!!!

Het was super fijn, schoon, vriendelijke ontvangst en precies zoals op de foto's. Ik kom zeker weer een keer terug!

Het was perfect

Heerlijk!

Wij hebben een fijne eerste ervaring gehad bij jullie in de Spa! Heel klant vriendelijk, hygiënisch en zeker voor herhaling vatbaar!

Thema Santorini was prachtig

Wij hebben genoten van de ruimte omdat wij gek zijn op Santorini, echter vonden wij het lawaai van het water dat uit de jacuzzi klotste (zat vrij vol) zo hard dat dat niet ontspannend werkte en we geen muziek/geluid konden horen. Voorts las ik op internet dat er luxe douchegel, shampoo, en conditioner zou zijn, maar er was niets. Dat maakte het douchen minder fijn. Voor de rest was alles top en schoon.

Heel fijn en plezant

Relaxerend

Genoten!

Snoezig verblijf, heerlijk in de polder waar je kunt wandelen. Gastvrouw super vriendelijk en sociaal. Wij komen zeker nog eens! Wij zullen dit ook cadeau doen aan onze ouders, aangezien het ook betaalbaar is.

Heerlijk

We hebben een heerlijke middag gehad, netjes en goed verzorgd Top

Genoten!

Goed genoten!

• Prijs kwaliteit verhouding

Een heerlijk moment ultiem genot

Samen genieten van de verschillende faciliteiten en elkaar. Een ultiem moment samen.. quality time heeft een andere betekenis gekregen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Super sauna is echt top alleen maar Eén noot de jacuzzi is niet echt warm maar de rest is super.

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben genoten bij body temple. Het was zichtbaar schoon en had voldoende faciliteiten. Ook vooraf, zowel telefonisch als bij de accommodatie zijn we goed en vriendelijk geholpen.

Altijd genieten

Weer heerlijk genoten en tot rust gekomen. We komen zeker weer.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!