Super vriendelijk en clean

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie wellness ruimte,alles was mooi in orde.

• Prijs kwaliteit verhouding

De plek is super privé en de mensen die er werken zijn heel professioneel. Het zwembad is heerlijk diep en perfect om in te zwemmen, en de sauna is geweldig voor je gezicht. Het bubbelbad is ook heerlijk om in te ontspannen. Het enige minpuntje is dat er niet meer sfeerverlichting is en dat er maar één kleur is.

Genoten

Woensdag daar geweest samen met mn beste vriendin, alle 2 mama en hadden dit even nodig. Genoten van binnen komst tot na huis gaan

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldige plek om heerlijk te ontspannen

De gastheergaf bij aankomst uitleg over alle faciliteiten die we mochten gebruiken.. Wat we miste tijdens ons bezoek was koffie ..en een waterdicht hoeslaken om het matras Het huisnummer klopte niet , de toevoeging a moest één b zijn Deze punten aangegeven bij de gastheer . Verder echt top ,de ruimtes ook super schoon .. We komen zeker nog eens terug !!

Mooie welness

Lekker zwembad. Goed op temperatuur. Klein minpuntje is dat de vloer behoorlijk nat wordt van de douche

Heerlijk genoten

Wij hebben voor de Early Bird gekozen en hebben genoten van de voorzieningen.

Heerlijke tijd gehad

Heerlijk zo een prive ruimte en je kan helemaal ontspannen. Met een tv of radio. En het beste was het was helemaal schoon geen haar geen spinweb te bekennen. Super leuk. Jammer dat het verkocht wordt.hopen dat de nieuwe koper dit verder gaat doen.

Geweldig!

Het was een perfecte ervaring. Erg schoon en netjes! Ik raad het iedereen aan om naar pur sang te komen.

Heerlijk genoten

Spa supreme is schoon en heel sfeervol. Alle voorzieningen werken naar behoren En het personeel is altijd erg vriendelijk

Uitstekend en heerlijk ontspannen

Een fijne ontvangst, zelfs een appje dat we iets eerder konden komen. Duidelijke uitleg en warme, mooie gelegenheid. 1 hoekje van de jacuzzi werkte niet en dit nadien aangegeven. Verder alle voorzieningen perfect. Zeker voor herhaling.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ontspannend, rustgevend en super klantvriendelijk!

Wat een fantastische ervaring! Vanaf het moment van aankomst voelden we ons enorm welkom. De privé spa was tot in de puntjes verzorgd: schoon, sfeervol en volledig gericht op ontspanning. Alles wat je nodig hebt om echt tot rust te komen was aanwezig. De overnachting maakte het helemaal af. Het bed was heerlijk comfortabel en de ruimte straalde luxe en rust uit. Het was zó fijn om na een ontspannen avond niet meer naar huis te hoeven, maar gewoon te kunnen blijven genieten. Ook de privacy was top, precies wat je verwacht van een privé spa. Je merkt aan alles dat er veel aandacht en liefde in deze plek is gestoken. Absoluut een aanrader voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte en zichzelf wil verwennen. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Mooie Spa! Met kleine verbeterpuntjes

Wanneer je hier aankomt vraag je je af of je wel goed zit (industrieterrein en weinig beweging (in de avond) Uiteindelijk binnen netjes opgevangen en de ruimte was bijna gereed. Mooie jacuzzi (en goed op temperatuur), ruimte zelf eerst wat koud maar dat was snel voorbij door de warmte van de jacuzzi. Sauna zouden ze wat ons betreft wel eerder mogen aanzetten. Deze was uiteindelijk toen we weggingen 65 graden. Verbeterpuntjes: Sauna eerder aandoen Boxen waren (nog?) niet aangesloten Wellicht iets meer keuze qua drinken (nu alleen water en rode wijn, we misten de witte wijn en eventueel wat frisdrank) Stoomcabine werkt goed en prettig. Daarnaast een fijne buitenplaats om even af te koelen en te kunnen roken (je zit hier helemaal beschut) Al met al een leuke ervaring! En zeker aan te raden.

Zeer vriendelijke en behulpzame dame zij verdient een dikke 10

Helemaal geweldig

Prima sauna, alles netjes in orde. Alleen doet de jacuzzi soms vanzelf dingen, toen ik boekte had ik dat in een andere beoordeling al gelezen toen de extra bubbels in de jacuzzi aan ging toen dacht ik dit bedoelde ze dus.. maar al met al geweldige sauna zeker een aanrader.

Slecht!

Zeer onpersoonlijk ontvangst en geen uitleg. Geen koffie/thee aanwezig, geen normaal gevulde koelkast, temperatuur om te stikken en bij verlaten van accommodatie niemand aanwezig

• Prijs kwaliteit verhouding

Op en top goed geregeld!

Oase van rust en ontspanning.

Heerlijke middag wellness!

Fijne ervaring in mooi ingerichte ruimte, lekker schoon en verzorgd, van alle gemakken voorzien.

Heel aangenaam verblijf

We mochten 3 uur vertoeven in deze privesauna. Alles was aanwezig. Goede uitleg over de apparaturen. Je kan op een ontspannen en rustig tempo alles proberen. Heel leuk!

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldig even weggeweest met mijn verjaardag!

Hele vriendelijke meneer die ons goed uitleg gaf hoe alles werkte. Het zwembad was heerlijk warm en de jacuzzi was nog warmer. Wij hebben genoten! Ook de snacks waren erg lekker! Tip: boek langer want de tijd gaat zo om, wij hadden voor 3 uurtjes geboekt. Volgende keer komen we langer.

• Prijs kwaliteit verhouding

Genoten! Komen zèker nog een keer terug. Ook de lunch was voortreffelijk.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne plek om even samen te ontspannen

Fijne rustige plek om je even een avondje terug te trekken. Bubbelbad en sauna en lekker bed. Meer heb je voor 2,5 uur niet nodig. Oh ja. Flesje massage olie. Maar die hadden we zelf mee.

Heerlijk relaxen

Even een paar uurtjes aan niets hoeven te denken, samen genieten met je partner.

Mooi en verzorgd

Heel leuk

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!