Schoon groot en echt prive.
Een heel mooi en hygiënische ruimte. Alles is goed op temperatuur. De ruimte was erg sfeervol, fris en goed verzorgd. Wij komen zeker nog een keer terug.
Onze ervaring was enorm goed bevallen. Door omstandigheden waren wij verlaat maar wij werden hartelijk telefonisch geholpen en daarna wederom vriendelijk en duidelijk geholpen bij aanvang en gecompenseerd terwijl het niet hoeft. De Ocean View kamer zag er heel schoon uit en alles werkte naar behoren. Enig minpuntje is dat de tijd te snel voorbij gaat! ;) Mijn vrouw en ik kunnen dit iedereen aanbevelen, bedankt daarvoor!
Fijne tijd gehad in deze sauna. 2 uur was precies genoeg om van de diverse sauna's en jacuzzi gebruik te maken, maar iets langer vermaak je je op deze plek ook zeker. Aardige gastvrouw, wel Engelstalig en hierin soms wat lastiger te volgen, maar dit was in de communicatie verder geen probleem.
Mooie sauna, als je binnenkomt voelt het meteen lekker aan. Alleen zat er nog een remspoor in de wc. Dit laat je wel direct twijfelen aan de hygiëne. Verder was alles wel goed schoon. Wij vonden dat de sauna niet heel warm werd. Je kunt wel lekker even een paar uurtjes ontspannen. Alleen vinden wij de prijs wel aan de hoge kant. Minibar ook heel handig en in en uitchecken super makkelijk met het sleutelkastje
In eerste instantie prima indruk bij binnenkomst. Vriendelijk onthaald. Bij gebruik van faciliteiten veel mis. Sauna was niet echt warm, ongeveer 50 graden, en kwam koude lucht onderaan binnen. Stoomkabine was niet warm te krijgen en viel steeds uit. Zwembad in principe prima, bubbelbad had 2 knoppen waarvan er maar 1 iets deed. Ook de stralen in het bubbelbad werkte niet. Als je iets wou bestellen moest je het ook gewoon roepen met open deur, in plaats van simpele intercom.
Great entertainment
Het was voor ons de eerste keer dat wij gebruik maakte van een prive sauna. Het was een mooie relaxte ervaring. Wij hebben genoten.
Onze eerste keer in een prive-sauna. Mooie faciliteiten, goed geregeld. Goede ontvangst, netjes. Zelfs een last-minute vraag om iets te eten werd top verzorgd.
Samen lekker een nachtje weg in dit heerlijke verblijf. Zeker voor herhaling vatbaar en je voelt je gelijk welkom. Lieve eigenaren en als je hulp nodig hebt, komen ze het regelen. Bedankt en tot de volgende keer!
Meermaals al bij hun geweest met men vrouw en telkens opnieuw een andere ruimte geboekt en steeds opnieuw verrast hoe mooi elke ruimte afgewerkt en voorzien is
Geweldiggg zoals altijd
De privé sauna en wellness is een beleving die het dichtst bij een sprookje komt. Kaarsjes, champie, vers fruit in een betoverende omgeving
Alles was top naar wens, goede uitleg en zeer vriendelijk personeel
We zijn hier een aantal maanden terug ook al geweest en ook dit keer was het weer heerlijk! Vriendelijk ontvangst, alles was al heerlijk warm. Helaas wel wat zand/viezigheid in het bad en in het bed zit een flinke scheur. Dat verwacht je niet bij zo'n mooie binnenkomst. Maar we hebben genoten en daar ging het om. Het fruit was van perfecte kwaliteit.
Alles was top, voor herhaling vatbaar!
Voor ons was dit de eerste keer maar zeker niet de laatste!. Super netjes geregeld!!! Alles is schoon en ruikt lekker. Personeel is zeer vriendelijk. Volledig privé!. Heerlijk even bij komen na een zeer drukke maand van werken.
We konden hier gewoon niet omheen , zoveel goede reviews en zo compleet, even helemaal afgezonderd zijn van de buitenwereld en totaal genieten. Het ziet er geweldig uit , in 1 ruimte heb je alles , een pluspunt voor ons was het heerlijke zwembad wat hierbij was , vanuit het zwembad loop je zo naar de slaapkamer. De inrichting was boeiend , schoon en netjes en echt over nagedacht. Je kunt nog zoveel leuke extra’s bijboeken , tapasschaal , ontbijt, flesje wijn, de eigenaar doet alles zelf , we zijn vriendelijk ontvangen, rond geleid , de extra’s stonden al helemaal klaar en de hapjes en ontbijt mogen gekozen worden naar je eigen tijd . We hebben genoten en kan het iedereen aanbevelen!
Aangename privésauna, alles perfect in orde! Alles top!
Mijn man boekte als verrassing en het was geweldig. Super goed verzorgd, perfect voor een heerlijke spa dag. Alles tip top in orde en brandschoon. Ook nog gesmuld van een lekker en rijkgevuld kaasplankje.
Er was geen klok op de muur om de tijd in het oog te houden. Moest elke keer naar telefoon kijken wat niet fijn was en mijn horloge kapot gemaakt door het water. Wat wel leuk was is dat er een tv was. Er was geen deo of zo om je eigen te kunnen verfrissen. Met de kinderen was het dus niet echt zo fijn, was heel krap maar als ik nu met mijn man zou zijn geweest alleen? Denk ik wel dat het heel leuk geweest zou zijn.
Heerlijke plek. 1 verbeterpunt is de zeep en shampoo die op was. Maar we hadden gelukkig zelf mee. Verder was alles top
Prima vertoefen. En aardige eigenaar.tip zal whirlpool keer 1 neer zetten met meer jets en bubbels.
Wij hebben een bijzonder ontspannen en aangename tijd gehad tijdens ons verblijf in deze privé sauna. De rust, netheid en verzorging vielen direct positief op en zorgden voor een fijne, comfortabele basis om volledig tot ontspanning te komen. Ter inspiratie willen wij graag enkele kleine suggesties meegeven die de beleving nog verder zouden kunnen verfijnen. Het toevoegen van een velvet hoeslaken in combinatie met een elegante plaid bij het bed zou zorgen voor een warmere, meer luxueuze uitstraling en extra comfort. De huidige inrichting is stijlvol in zijn eenvoud en goed verzorgd; met een paar subtiele sfeerelementen zou de ambiance nog iets rijker en uitnodigender kunnen worden. Een klein aandachtspunt dat wij opmerkten, was een minder frisse geur die bij het doucheputje (rooster in de vloer) naar boven kwam. Mogelijk iets om naar te laten kijken. Wij kijken met een goed gevoel terug op ons bezoek en hebben zichtbaar genoten van de rust en ontspanning die hier geboden wordt.
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!