Geweldig schoon en luxe !

1 woord: Ge-wel-dig! We werden warm ontvangen door de vriendelijk eigenaar Mimoun Mahi. Hij gaf ons uitleg over alle ruimtes. De welness straalde luxe uit en was super schoon. Er zit een heerlijke ruime zwembad, jacuzzi, finse sauna en zelfs een ijsbad! Echt top! We hadden bittergarnituur besteld, was ook superlekker. We komen gauw terug! Bedankt Mimoun!

Heerlijke middag!

We hebben een heerlijke, ontspannen middag gehad in jullie prachtige privé sauna. Alles zag er top uit, goed verzorgd. De versiering was leuk gedaan en we genoten van een heerlijke Tapas plank. Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangst. We komen zeer zeker nog een terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Alles in allem einfach super.

Die Suite war sehr schön und groß. Alles was man braucht um abzuschalten und sich zu entspannen.

Top service. Vriendelijk personeel

Werdt heel fijn ontvangen. Uitleg was heel duidelijk! Zeker weten voor herhalingvatbaar.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heel fijn deze privé spa

Samen met mijn vriend 3 uurtjes geboekt met eten netjes eten gehad en drinken je moet eerst even kijken hoe alles werkt maar dan is lekker je had ook een tv helaas was de JBL spieker leeg maar dat maakt niet uit alsnog heerlijk gehad Owwja ik was het vergeten te zeggen toen jullie het vroege aan mij . kleine tip ik zou de stopcontacten achter de jacuzzi dicht maken met een klepje want soms spettert er water overheen richting de stopcontacten en stekkerdoos Maar veder heerlijk schoon lekker eten je kan helemaal Prive zeker geld waard <3

• Prijs kwaliteit verhouding

Geweldige ervaring bij de Spa! Mooie locatie, vriendelijk personeel en alles tot in de puntjes verzorgd. Ik kom zeker terug

Heerlijk genoten!

Heerlijk genoten van paar uurtjes welness

Fantastisch!!!

We hebben echt genoten. Ik kom zeker een keer terug.

Hele mooie schone plek

Mooie 3 uur genoten van de rust

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannende ochtend gehad.

Heerlijk ruime welness, we hebben hier 3 uur doorgebracht, maar hadden nog wel langer kunnen blijven. Alleen een rustig achtergrond muziekje was wel lekker geweest, maar die hebben we zelf aangezet. In ieder geval een dikke aanrader!

Heerlijk relaxed

Bij binnenkomst heerlijke muziek en gedimde verlichting wat meteen voor een rustgevende sfeer zorgde De romantische ambiance met kaarsjes was echt even geweldig

• Prijs kwaliteit verhouding

Wordt vriendelijk geholpen goeie service We hebben heerlijk kunnen ontspannen Voor herhaling vatbaar dank je nogmaals voor de fijne service groetjes fam vd voort

Heerlijke relaxte privé sauna

Zeer vriendelijke dame bij ontvangst. Duidelijke uitleg hoe alles werkt. Temperatuur van jacuzzi en zwembad was perfect. Sauna was heerlijk en de fruitschaal top

• Prijs kwaliteit verhouding

Voor ons niet de eerste keer spa supreme maar wel de eerste keer de amora sauna...net zoals de andere sauna's geweldig in zijn geheel.

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten van alle faciliteiten

Een hele mooie nette kamer... Heerlijk bubbelbad.. en sauna...

• Prijs kwaliteit verhouding

zeer vriendelijk, netjes en verzorgd

personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en alles was naar wens

Heerlijk

Het was heerlijk. Het was lekker ontspannen en we hebben gebruik gemaakt van alle faciliteiten. Ook hebben wij lekkere fruitschaal gehad. Gastvrijheid was ook top!

Ontspannen

Sauna werd alleen niet erg warm. Verder fijne ontspannen ruimte

Alles meer dan goed!

Alles, van de ontvangst, ambiance, faciliteiten & hygiëne zijn top! Een absolute aanrader!!

Paradijs in Enschede !!

Een waar paradijs om te ontspannen! Alles is hier aanwezig op één plek en precies wat je nodig hebt. We zijn al meerdere keren geweest en het is telkens weer fantastisch. De sauna en jacuzzi hebben de perfecte temperatuur, en in het Turkse bad kun je je gedachten de vrije loop laten, alsof je in de tropen bent, Alles is mooi schoon en je kunt je volledig ontspannen. Van de buitenwereld merk je helemaal niets, waardoor de rust gegarandeerd is. Wie houdt van rust en wellness in een privé sfeer, is hier absoluut op de juiste plek. Dik verdiend: 10/10!

GEWELDIG!!!

Voor de verjaardag van mijn vrouw had na veel zoeken, vergelijken en overwegen bij privé Welness 'De Veluwenaer' een arrangement gereserveerd van 20:30-11:00 uur (inclusief fruit & ontbijt voor twee). Vanaf de reservering tot vertrek was alles geweldig! Op locatie aangekomen werden we hartelijk/warm ontvangen door de eigenaar. Parkeren is totaal geen probleem. De eigenaar gaf ons een rondleiding en legde alles netjes uit. De locatie is echt geweldig. Puur genot met privacy en van alle benodigdheden voorzien. Aan alles is tot op de puntjes gedacht en zeeer schoon. De jacuzzi buiten (40⁰C) was geweldig. Het zwembad binnen, de sauna, stoombad... We hebben heerlijk van alles heel lang genoten. Omdat het inclusief overnachting is, hoef je je niet te haasten. Midden in de nacht ging ik nog opstaan, ff extra relaxed zemmen en in 't stoombad. Ook aan entertainment is goed over nagedacht. Je eigen muziek over de speakers. Meerdere tv's aanwezig. In de ochtend kwam zoals afgesproken ons ontbijt (halal op verzoek) exact op afgesproken tijdstip en ook hier hebben we enorm van genoten. De eigenaar en zijn vrouw zijn zeer gastvrij, spontaan en geven je alle tijd en ruimte om van de welness optimaal en maximaal te genieten. Wij gaan zeker vaker hier langs en absoluut een aanrader. De prijs voor zoveel met een overnachting is zeer schappelijk en zelfs goedkoop per uur omgerekend.

Enorm genoten!

Wat een heerlijk verblijf hebben we gehad. Super lieve gastvrouw! Fijn contact mee gehad. Voor ons was discreet niet nodig, maar er was alle mogelijkheid van wel. Super fijne accomodatie met heerlijke sauna, jacuzzi en zelfs een zwembad waar je even lekker je baantjes kon trekken. En het bed: nog nooit zo’n fijn bed mee gemaakt. Echt heerlijk geslapen! Qua extra’s wilden wij graag een borrelplank en vooraf werd goed gevraagd wat onze wensen daar in waren. En wat was het heerlijk! Wij komen zeker nog een keer terug.

Was top

Goeie ervaring. Vriendelijk personeel. Een echte aanrader.

Heerlijk ontspannen

Fijn genoten met zijn tweeën

• Prijs kwaliteit verhouding

Meer valt er niet te wensen

Een perfecte locatie om "even" prima prive te relaxen, nu twee keer van mogen genieten aldaar. Alles wat je in een spa zou mogen verwachten is aanwezig met ook nog een heerlijk zwembad als extraatje. De hele ruimte, met verschillende niveaus, is fijn/gezellig en bovenal super schoon/netjes. De plavuizen vloer en rondom jacuzzi en zwembad is wel/wordt wel glad - geldt ook voor de trappen - dus beetje oppassen met lopen maar dit zie ik overigens niet als een tekortkoming oid. Misschien zijn badslippers aan te bevelen maar dat terzijde. De gastvrouw is behulpzaam en attent dus ook hierover alleen maar positieve geluiden.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!