Alles super und sehr sauber. Sehr zu empfehlen. Allerdings gibt es keine Decke auf dem Bett
Fijne wellness ik ben op korte tijd een 6a7x geweest. Heerlijk relaxen en rustgevende nachten, ik slaap daar beter dan thuis. Zalig
Heerlijk 2 uurtjes gedobberd in het bubbelbad en genoten van de sauna. Zeker voor herhaling vatbaar.
Het was een verrassing voor mijn vrouw omdat we 3jaar getrouwd zijn en ze vond het een geweldige ervaring om te kunnen genieten samen
We hebben samen een heerlijke ochtend beleefd en komen zeken weer terug.
Een ontzettend mooie plek met alle faciliteiten die je binnen zou wensen. Nog meer dan dat, zelfs. Wauw! Buiten echter is het wat vervelend qua looproute. Er waren werklui aanwezig die op hetzelfde pad liepen waar wij overheen liepen als we naar de buitenplek wilden verplaatsen. Werklui is uiteraard tijdelijk, maar ook de openbare weg had anders goed zicht op ons gehad.
ik ben nu in iedere kamer geweest alle kamers zijn echt perfect zowel als je met vrienden gaat of met je partner
Top geregeld en een heerlijke ontspannen middag gehad.
Mooie rustige plek netjes en goede faciliteiten er zijn luxere privé sauna's maar betaal je ook meer
Fijn warm en romantisch
Voor ons niet de eerste keer maar zeker ook niet de laatste keer. Zoals altijd erg hygiënisch en ook mooi versierd met een leuk cadeau als iemand jarig is.
Lekker kunnen ontspannen, goed ontvangen door medewerker. Het ontbijt was lekker en gevarieerd. Wij hebben genoten.
Allereerst vriendelijk ontvangst door de hostess. Duidelijke uitleg. Daarna begon het genieten. Mooie kamer. De sauna en het bubbelbad waren perfect. Helaas deed de stoomcabine het niet. We hebben hier niets van gezegd omdat er dan iemand langs moest komen en dat is zonde van de tijd die je hebt. Paar puntjes: er hing een enorme rioollucht vooral bij het toilet en bubbelbad. Bij het bubbelbad miste een tegel aan de zijkant. De meubels hebben een heerlijke strandlook alleen zitten ze niet lekker en zijn ze niet stevig. Voor de rest heerlijk genoten.
Zoals elke keer weer heerlijk geweest
Heerlijk ontspannend, tijd vliegt om. Altijd fijn om naar daar te gaan.
Om eerlijk te zijn, mijn ervaring was ontzettend slecht, echt heel slecht. Ten eerste was er niemand bij de receptie toen we aankwamen. We waren 15 minuten te vroeg, omdat onze afspraak om 15:30 stond. We moesten bellen om te melden dat er niemand aanwezig was. De medewerker kwam pas rond 15:28 en vroeg ons te wachten, omdat alles nog niet klaar was. Ik had om een decoratie gevraagd, maar doordat hij te laat was, moesten we nog eens 30 minuten wachten totdat alles klaar was. Na het wachten gingen we naar de jacuzzi. Daarna gingen we naar de sauna. De sauna had moeite om op te warmen en was koud. Er zit een grote opening in de plafond , waardoor de warmte en de stoom snel ontsnappen. Daarna gingen we terug naar de jacuzzi, maar die viel uit. De zekering was eruit gesprongen. Vervolgens gingen we weer naar de sauna, maar die was ook uitgeschakeld. De tijd stond te kort ingesteld. We moesten opnieuw bellen om te vragen waar de meterkast van de sauna was. Nadat we de sauna weer hadden aangezet, duurde het opnieuw lang om op te warmen, omdat hij weer was uitgevallen.
Heel vriendelijk ontvangst. Mooie schone grote ruimte, gemoedelijke sfeer. Compleet met zwembad, stoomcabine, sauna en whirlpool. Allen goed op temperatuur. Heerlijk!
Am petrecut trei ore magice împreună cu familia mea. Atmosfera intimă și relaxantă, jacuzzi, sauna, ambientul......totul a dus la o relaxare totală. Am servit și câteva gustări care au fost delicioase, mai ales după doua ore de răsfăț. Cu siguranță ne vom întoarce pentru a petrece și alte momente frumoase in familie.
Mooie plek, heeft een goede jacuzzie, zwembad en stoombad heb er echt van genoten.
Een heerlijk ontspannen middag gehad bij spa supreme. De faciliteiten waren netjes en goed te bedienen. Duidelijk uitleg kregen we hier ook over.
Ik heb het prettig ervaren. Ik vond het mooi en gezellig uitzien.
We waren de eerste keer in deze privé wellness. De ambiance was goed, mooie sfeer, muziek en verlichting. We konden gebruik maken van massagestoelen, zwembad, jacuzzi, sauna en de douches. Ook kon je buiten op een klein terrasje een sigaret roken of even afkoelen. We werden van alle gemakken voorzien, koffie, thee en water kon je gratis gebruiken. Fris of alcoholische dranken moest je betalen en je kon ook iets te eten bestellen. De borrelplank voor 2 personen was heerlijk en rijkelijk belegd. We hadden voor 3 uur gereserveerd, dit was voor ons voldoende. Er was iets met de airco en dat maakte het zéér benauwd. Langer was voor ons niet fijn geweest door die hitte en luchtvochtigheid. De deur kon wel open naar het terrasje maar dat wil je liever niet voor de privacy. Dit werd overigens wel netjes verteld van te voren. Buiten dit kleine minpuntje is deze wellness zéker de moeite waard! Wij gaan zeker nog eens terug.
Had handdoeken bij geboekt en we kregen er maar 1 per persoon, dat is voor 3 uur toch wel weinig. Er was geen opgiet emmer aanwezig in de sauna, terwijl ze wel geurtjes aanboden. De jaccuzi lekte water
Heb genoten goeie ervaring
Wij hebben heerlijk genoten met z’n tweeën in deze mooie, luxe en vooral nette privé sauna. Wij werden ook heel hartelijk ontvangen en hebben nog even een leuk praatje gemaakt met de enthousiaste eigenaar. Ook het ontbijt was top geregeld en de bedden sliepen heerlijk!
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!