Een geweldig romantish avondje voor 2.

Een super ontvangst, goede uitleg over de faciliteiten. En een zeer goede hygiëne. Lekkere bubbels en mooi versierd. Gewoon geweleldig!

Wauw!!

Sprakeloos, toen ik en mijn vriend deze ruimte binnenkwamen. Dit is echt een uitstekende plek om heerlijk tot rust te komen, de ruimte is voorzien in alles wat je nodig hebt voor totale ontspanning. Wij komen hier zeker nog een keer terug!!

Schoon en netjes

Gastvrij en vriendelijk. Mooie ruimte. Schoon.

oke

De ruimte is heel mooi gemaakt, de uitvoering is echt speciaal,heel mooi gedaan. jammer dat er minder faciliteiten zijn dan in andere, wij miste een jacuzzi, het water van het zwembad was niet echt warm en de ruimte zelf was ook best fris. We hebben het dan achteraf wel kunnen verwarmen met de airco die er hangt maar het duurde lang voordat het warm was.

Het was geweldig.

Het is een mooie schone ruimte. Mevrouw die ons ontving was zeer vriendelijk en haar uitleg was duidelijk. Mijn vriendinnen en ik hebben enorm genoten van de sauna en jacuzzi. Ik had fruit en hapjes besteld en dat was heerlijk vers. Vooral de privacy was voor ons belangrijk en daar voldeed het zeker aan. Wij zullen dit zeker vaker doen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Schoon, vriendelijk personeel sfeervol genoeg ingericht, faciliteiten werkte allemaal prima. Verbeter puntjes: grotere handdoeken of aangename hoes over het bed. Dat voelt nogal plastic aan. Met natte voeten is de vloer spiegelglad

Super genoten

Heb echt genoten van de sauna Amora

Slecht

Mr was niet vriendelijk bij ontvangst en geen goeie service.

Nice and relaxing

Was nice and relaxing after some crazy times at work

Wederom heerlijk genoten!

Nu voor de tweede keer hier, ditmaal de XL ruimte en dat was heerlijk met z’n vieren. Vriendelijke ontvangst en alles was weer brandschoon en stond netjes klaar voor ons bezoek. Mooie, frisse, lichte ruimte en van alle gemakken voorzien.

• Prijs kwaliteit verhouding

We hebben lekker relaxed en genoten

Even lekker met 2 personen de tijd genomen om te relaxen in de sauna en jacuzzi/whirlpool.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het is een beetje klein maar heel leuk en mooi !

Het is een beetje klein maar heel leuk en mooi !

Super ervaring

Uitstekende ervaring

Fijne ervaring, schone omgeving en niet zo benauwd

• Prijs kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannende overnachting gehad.

Dit was de 2e keer dat mijn vrouw en ik hier zijn verbleven. Prachtig en net verblijf met alle faciliteiten wat je maar kan wensen van een wellness verblijf om tot volledige rust te komen. De accommodatie is luxe, schoon en knus. Beide eigenaars zijn sociaal en verzorgend wat maakt dat het erg fijn is om hier binnenkort weer langs te komen. Aanradar!

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie, compacte en nette privé wellness

Het begin van ons bezoek ging helaas niet zo goed. We stonden voor een dichte deur. De medewerker stond in de file zodat we een kwartier laten naar binnen konden. Natuurlijk mochten we ook een kwartier langer blijven en kregen we een fruitschaal aangeboden. Goed opgelost dus. De privé wellness ziet er netjes en schoon uit. Zwembad en jacuzzi op de begane grond en boven een sauna en een tweepersoonsbed (??? een relax ligbank had voor pns ook gemogen) en een tv en minibar. De medewerker was netjes en aardig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Goede ontvangst Zeer propere ruimt En zeer goed en uitgebreid ontbijt Wij vonden het top

Uitstekend genoten

Zeer mooie ruime ruimte met veel raampartijen die keurig geblindeerd zijn. Jacuzzi is lekker groot. De sauna was voor mijn doen wat aan de kleine kant. Maar groot genoeg voor met z'n tweeën. En met een handige dubbele douche. Zeker een aanrader.

Genoten!

Met mijn moeder en zus een ochtend geweest en wij hebben echt genoten.. super netjes verzorgd, fijne binnenkomst, goede vriendelijk uitleg en het ziet er prachtig uit! Komen hier zeker vaker terug!

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik heb heerlijk genoten met mijn gezin

De mensen van de Spa zijn zeer vriendelijk en gastvrij en de accomodatie was geweldig!! Wij hebben genoten en het is ook een kindvriendelijke Spa.

Hemels

Mooie kamer heerlijke buitenverblijf alleen jammer dat de jacuzzi heel de nacht bleef draaien voor de rest heerlijk genoten

Super !

Super vriendelijk ontvangen. Heel mooi en verzorgd allemaal. Ik raad het iedereen aan

Sehr gut

Wir haben einen Nacht erleben wie ein Traum war ales am besten gerne weder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische locatie met alle luxe en rust die er kan zijn!

Het was fijn en vloog voorbij.

• Prijs kwaliteit verhouding

Ik heb het erg naar mijn zin gehad

Het zag er heel netjes en schoon uit De gastheer was heel vriendelijk

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!