Netjes maar kleiner dan de foto's doen lijken

Net en goed beheerde prive spa. Alles was schoon en fris. Minpuntje was de verwacht: foto's deden lijken dat de spa veel groter is. Verder was het oke. De extra pakketten zoals romantisch pakket stelt weinig voor met nep bloemblaadjes. Maar allerbelangrijkst: goed schoon, hygiënisch en goede voorzieningen zoals jacuzzi en zwembad.

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne locatie en we hebben het prima naar onze zin gehad.

perfecte ontspanning

Ik ging naar de spa om te ontspannen en alles verliep prima. Het is er prachtig en je kunt er heerlijk ontspannen en even afstand nemen van alle verantwoordelijkheden. De perfecte plek

Top prive sauna

goede plek, mooie plek en aardig personeel. Top

geweldig

Prachtige locatie, super schoon en netjes allemaal, en super vriendelijke gastvrouw. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldige locatie

Mooie omgeving, mooie sauna, vriendelijke eigenaren.

De eckhoorn is geweldig!

Inmiddels zo'n 5 keer geweest bij sauna de eckhoorn in ermelo. Wij rijden er 5 kwartier voor, maar dit is het zeker waard. Geweldige ervaring, keer op keer. De eigenaren zijn enthousiaste, lieve mensen die hart hebben voor de zaak en haar bezoekers. Zeker een aanrader!!! Wij waren onze telefoonoplader vergeten en ook hierin gingen zij op zoek naar een lader voor ons. Geweldige service weer. Elke keer is het heel schoon en er staat lekker koud drinken klaar. Ook de privacy is uitstekend! Geweldig! Tot de volgende keer maar weer.

alles was geweldig

Mijn man en ik zijn in deze sauna geweest en we komen zeker nog eens terug! Uitstekende jacuzzi en sauna, de recreatieruimte is comfortabel en groot, ondanks de constante vochtigheid is er nergens schimmel of onaangename geur. Het is erg warm in de kamer. Er is ook een minibar. De tv beschikt over alle platforms, zoals Netflix, Prime en YouTube. U kunt verbinding maken met de luidspreker en naar uw muziek luisteren. De gewaden zijn wit, schoon en ruiken lekker. Voor aanvang wordt u ontvangen door de beheerder, die u alles uitlegt en laat zien hoe u alles moet gebruiken. Wij hebben geen enkel nadeel gevonden, het is nu onze favoriete plek.

Het was weer super

Hele vriendelijke dame bij binnenkomst. Alles weer netjes schoon. Het zwembad was iets koeler wat heel fijn was. Of dit bewust is gedaan omdat de temperatuur buiten hoger was dan de vorige keer dat we er waren (januari) weet ik niet maar wij vonden het weer heerlijk. Bubbelbad was wel goed warm. Kortom het was weer heerlijk

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben erg genoten van ons verblijf. Het was super! Alles was tot in de details verzorgd, de accommodatie was supernetjes.

Mooie wellness

Mooie wellness. Wij hadden zes uren geboekt laar haddrn tijd te kort. Alles was zeer netjes behalve ijsbad en relaxzetels. Sugestie: buiten douche voorzien.

Goed.

Goeie sauna, goed geholpen en vriendelijke personeel zeker een aanrader en lekker rustig.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wat een fijne en schone sauna. Vriendelijk verwelkomd door de gastvrouw. Prijs en kwaliteit verhouding klopt. Ontzettend genoten met mijn partner. Wij gaan vaker boeken :)

Fijne sauna avond gehadt

We hebben een mooie Fijne avond gehadt bij jullie Ik heb 1 tip bij de bubbelbad een lening Is makkelijk uit te stappen

• Prijs kwaliteit verhouding

Super goede service. Alles super goed geregeld zodat je lekker kunt relaxen.

Helemaal top!!

Alles was perfect.

Zeer vriendelijke ontvangst Mooie ruimte Super schoon

Teleurstelling

Wij hadden bewust gekozen voor deze privésauna vanwege de aanwezigheid van een stoombad, waar we ook extra voor betaald hebben. Tot onze grote teleurstelling werkte het stoombad echter niet. Het leek zelfs alsof het bewust was uitgeschakeld, want er werd ook geen enkele moeite gedaan om dit op te lossen. We voelden ons hierdoor misleid en hebben niet de wellnesservaring gekregen die ons beloofd was. Geen aanrader.

Prachtige privesauna

Heerlijk ontspannen in een luxueuze setting.

Heerlijk

Optimaal genoten.

Zeer fijne sauna

Alles wat je maar kunt wensen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Helemaal geweldig en boven verwachting

Hartelijk welkom door gastvrouw, vriendelijk en behulpzaam. Hele goede uitleg en rondleiding. Sauna is boven verwachting top locatie, hele goede hygiëne, groot, super mooie afwerking. En wat hangt er en fijne sfeer in de ruimte. Helemaal tot rust gekomen. We gaan zeker nog vaak terug komen. Ik geef deze sauna een 10++

Loooove it!!

Wij kamen in de middag aan en werden vriendelijk ontvangen. We hebben gekozen voor met overnachting en hebben heerlijk genoten. Zeker aan te raden!

Weer heerlijk genoten

Perfecte hygiene , ongestoord genieten , 3e keer geweest nu , 2e keer de Asuka ruimte gehad , tot nu geen enkel probleem gehad ook niet met reserveren alleen 1 puntje heb ik wel tijdens het reserveren een beter overzicht van de dagen en kosten en tijden ben alles aan het zoeken je bent nederlander of je bent het niet haha. De spa is een aanrader. Genieten gegarandeerd tot de volgende

Ontspannen

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!