Hemel op aarde

Accommodatie zeer sfeervol. Afvoer toilet en douche matig. Mogelijk riool onderhoud nodig. Alles netjes schoon en veel comfort. Temperatuur in de ruimte was matig. Zelfs fris. Muziek viel al snel uit. Geen idee hoe dat kwam. Ondanks kleine probleempjes een geweldig verblijf gehad. Komen zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

We zijn 2 keer geweest, alles goed, alleen het stoombad miste.

Geweldig echte aanrader

Personeel is echt super aardig Als je nooit eerder bent geweest word alles je even goed uitgelegd Het is er goed schoon en je kan er heerlijk genieten Verse fruit is ook heerlijk Drinken zou van mij wel iets goedkoper mogen

• Prijs kwaliteit verhouding

Fijne ontvangst. Alles werd ons uitgelegd. De ruimte was erg leuk versierd. Heerlijke middag gehad. We komen zeker nog eens terug!

Het is geweldig

Wij komen er graag Het is helemaal top Heel schoon en netjes verzorgd

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie plek voor ontspanning!

Heerlijk om met zijn tweeën voor een paar uur tot rust te komen. Ontvangst en uitleg was uitstekend. Alles was netjes schoon en je kon er heerlijk ontspannen.

• Prijs kwaliteit verhouding

Een prachtige Welness. 1u gereden om deze te kunnen doen en kom er zeker nog terug. Alleen was er geen haardroger te vinden maar voor de rest kan ik deze wellness aan iedereen aanraden.

Opzich relaxed

Geen enkele voorziening stond aan in de wellness. Alle lampen stonden uit. Jacuzzi stond niet heel warm. Uiteindelijk wel alles gevonden maar wel beetje jammer.

Een fantastische ervaring

Alles tot in de puntjes geregeld Zeer proper en professioneel Vriendelijk personeel en lekkere hapjes en drankjes Voor herhaling vatbaar

Gewoon heerlijk genoten

Het is heel erg mooi en netjes en het ontbijt is echt super alles word goed uitgelegd en je word heel erg vriendelijk ontvangen super mooie ervaring

• Prijs kwaliteit verhouding

Prima verzorgd, erg fijn!

Alles was keurig en schoon. Zeer vriendelijk ontvangst, erg genoten van de faciliteiten.

Heel erg genoten!

Heel vriendelijk ontvangen en een uitleg gekregen over hoe alles werkt. De spa was heel netjes en proper, geweldige grote zwembad en zalige jacuzzi. Ook een bar met genoeg keuze aan dranken. Echt niks om op aan te merken. We gaan deze zeker onthouden voor de volgende keer en aanbevelen aan anderen!!

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een leuke rustige beleving

Top avond

Ideaal dichtbij

In het algemeen een fijne ervaring, 3 sterren omdat de stoomcabine muf rook (dus niet gebruikt) en het water in bubbelbad te heet was en dat opnieuw gevuld moest worden. Ook had de sauna schade en kon de deur niet goed dicht waardoor het maximaal 50 graden bleef. Zwembad is heerlijk en vriendelijke gastvrouw!

Heerlijk

Heerlijke prive sauna. Alles keurig schoon, goeie uitleg. Van alle gemakken voorzien en echt even heerlijk tijd voor jezelf. Wij komen zeker terug.

• Prijs kwaliteit verhouding

Mooie ruimte maar niet heel hygiënisch

Zie hierboven

Super lekker ontspannen

Heerlijk om even paar uurtjes te genieten en te ontspannen. Alles netjes schoon, duidelijk uitgelegd.

• Prijs kwaliteit verhouding

Wij hebben gekozen voor een overnachting en het was een geweldige ervaring. Alles mooi en schoon. Goede uitleg en ontvangst en daarna genoten met z'n 2.

Teleurstellend

Eerder had ik al een teleurstellende ervaring toen mijn eerste reservering last-minute werd geannuleerd vanwege een dubbele boeking. Hierdoor viel mijn hele planning die dag in het water. Via Privesauna.nl kreeg ik hiervoor een nette compensatie in de vorm van een arrangement naar keuze bij een volgende boeking. Voor mijn nieuwe bezoek koos ik een arrangement met high tea bij SpaPrivada. Door verkeersdrukte kwamen wij zelf zo’n 10 minuten later aan, wat wij meteen hebben aangegeven en uiteraard als eigen tijd accepteerden. Bij het afrekenen bleek echter dat het gratis arrangement niet was meegerekend in het openstaande bedrag. De medewerkster was hier niet van op de hoogte en het kostte tijd om dit uit te zoeken. Uiteindelijk werden de 10 minuten door de medewerkster gecompenseerd, wat netjes was. Helaas viel de ervaring verder opnieuw tegen. De spa voelde bij binnenkomst al niet zoals verwacht. De high tea bestond uit twee puddingbroodjes, 1 kaneelbroodje 1 börek die beide door midden gesneden waren wat nootjes en enkele mini-tompoesjes. Omdat wij dit gratis kregen was het te overzien, maar ik zou er geen €40 voor willen betalen. Daarnaast werkte de muziekbox niet: de eerste was leeg, en de vervangende box was binnen vijf minuten ook alweer leeg. Boven bleek de stoomcabine het niet te doen. Dit alles bij elkaar zorgde ervoor dat de beleving niet was wat je van een privésauna mag verwachten. Al met al was het helaas opnieuw een teleurstellende ervaring en voelde het alsof de €130 die wij betaald hebben niet in verhouding stond tot de kwaliteit die je zou mogen verwachten.

Heerlijk en relaxed

Super vriendelijke gastvrouw die je naar de spa begeleid. Mooie sfeervolle ruimte

• Prijs kwaliteit verhouding

Goede service, schoon en alles mogelijk.

Alles perfekt

Wir waren zum ersten Mal dort hatten uns in der Zeit vertan und waren eine Stunde zu früh. Uns wurde dann angeboten wenn wir 20 Minuten warten würde man uns einen anderen Spa Bereich vorbereiten dem haben wir zugestimmt. Alles sehr reibungslos im Ablauf super freundlich und sauber wir freuen uns schon auf den nächsten Besuch.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!