Nice day

The room was very nicely decorated, and the staff were friendly. Unfortunately, the towels looked more like floor cloths, old and tattered. There was also a piece of sausage in our jacuzzi from the previous guests. :) Other than that, we had a wonderful time.

Fijn en mooi

Maar helaas viel de douche tegen. Na een korte douche kwam er geen warm water uit. Einde van de dag met koud water gedoucht. De woning is er mooi en schoon

perfekt

Een heerlijke avond, maar één minpuntje: de tijd vliegt! Tweeënhalf uur is bijna te kort. Een optie van drie uur was nog beter geweest. Verder perfect.

Ben niet geweest

Ik was niet meer gegaan was iets tussen gekomen had gebeld maar het was niet mogelijk later helaas

Van alles voorzien

Het was een hele goede ervaring bij deze privesauna. Alles was schoon, netjes en werkelijk van alle gemakken voorzien.

• Prijs kwaliteit verhouding

Het was een leuke ervaring.

Het is niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer. Je voelt er de privacy en de schoonheid van de plek en geniet van alle faciliteiten.

Perfect!

De mensen waren erg gastvrij. Ik heb er enorm van genoten. Ik raad het iedereen aan.

• Prijs kwaliteit verhouding

Rust, luxe en warmte…gewoon perfect!

Wat een geweldige ervaring! Vanaf het moment dat we binnen kwamen voelden we direct pure ontspanning: de sfeer, heerlijke temperatuur, goede ontvangst en de faciliteiten zijn tiptop in orde. Alles straalde rust en luxe uit. We hebben genoten van begin tot eind en raden dit iedereen van harte aan. Voor ons een dikke 10 waard en absoluut 5 sterren!

• Prijs kwaliteit verhouding

Super fijn gehad en heerlijke genoten

Redelijk maar niet geweldig

Op de site staat incl slippers, handdoek en badjas, helaas alleen een handdoek gezien. De douche was gelibberig (hoop van de zeep), geen opgieting en geen scrubzout zoals beschreven op internetsite... sauna leek ook geen 85 graden te halen.. Eten laten komen, lekker gegeten en gedronken. Voor 120,00 aan de prijzige kant voor wat we kregen. Beter openbare sauna reserveren.

Leider wurde mein VIP PAKET vergessen

Zum Hochzeitstag da gewesen aber leider wurden das reservierte Paket vergessen . Ansonsten gutes Ambiente viel Platz. Vielleicht konnte man die Speisekarte digitalisieren, wäre angenehmer.

Schoon net, gwn lekker, kom zeker nog terug

Nette privesauna

Nette privesauna met goede voorzieningen. Ik had alleen een andere ruimte geboekt als wat we uiteindelijk hebben gekregen, dat was wel een domper. Contact opgenomen en dan verwacht je begrip en misschien ook wel een tegemoetkoming maar ik was het zelf schuld en het was onmogelijk dat dit aan hun boekingssysteem ligt. Ik moet de volgende keer maar bellen voor de zekerheid als ik nog eens wil boeken.. Het rare ervan is dat een aantal weken van te voren iemand hetzelfde probleem had, dus ergens klopt er iets niet. Het is gewoon jammer dat er dan geen top service verleend word en je afgescheept word. Dat is dan wel een domper na een heerlijke ontspan middag...

Top lekker schoon

Heerlijk relax ook lekker schoon

Mooi, netjes, hygiënisch

Een goede locatie! Vriendelijk, mooi ingericht, hygiënisch, alles werkt naar behoren. Voor ons was 3 uur te kort, langer wordt aangeraden.

Heel fijn!

Ik vond het super fijn. Alles wat goed geregeld. Er waren alleen een paar kleine dingetjes zoals dat niet alle bubbels in de jacucci het deden het, en er zaten best wat vlekjes het bed. Verder heel liefversoneel en alles was top.

Dit was in 1 woord GEWELDIG

Ik ben hier gisteren met mijn moeder geweest wij kregen een heel warm ontvangst en wat hebben wij genoten zeg zoveel extra,s wat je mag gebruiken super schoon en wat een heerlijke faciliteiten het was een geweldige middag en voor herhaling vatbaar een 10 +

• Prijs kwaliteit verhouding

Was super leuke middagje, aardige man en alles was goed uit gelegd! Alleen sommige dingen waren niet zo mooi af gewerkt. Verder was alles prima en bijna alles deed het behalve aantal knopjes van de jacuzzi.

Erg leuk

Een erg nette en sfeervolle spa

• Prijs kwaliteit verhouding

Hele fijne overnachting gehad alles was prima verzorgd.

Alles was prima verzorgd.

Zeer unieke ervaring

Voor de tweede keer ben ik samen met mijn vriendin naar de spa gegaan en beide keren hebben we ontzettend genoten. We komen zeker een derde keer!

• Prijs kwaliteit verhouding

Service was top, kwam binnenlopen en mevrouw had alles al klaar staan kleine rondleiding gehad, hygiene was perfect.

Mooie prive sauna

Hele lieve/vriendelijke gastvrouw. Fijn en mooie ruimte

Fijne ervaring

Hele fijne ervaring gehad met deze privé sauna, een warm welkom door een vriendelijke host. Roken mag achter het gebouw die je kan bereiken door de sauna ruimte. Wij komen hier zeer zeker eens terug!

Nice atmosphere

We enjoyed our 2 hours and half in nice ambient. Towles and bad must be cleaned for the future.... was not as expected to see.

Over PriveSauna.nl

Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!