Prachtige ruimte, alles aanwezig en zeer vriendelijk ontvangen!
Super genoten! Zoals verwacht, netjes onvangen, uitleg gehad en mooi optijd naar binnen kunnen gaan. Niks op aan te merken! Zeker tot een volgende keer.
Wir waren nun bereits zum zweiten Mal hier und haben diesmal das Bali-Design Zimmer gebucht. Insgesamt hatten wir wieder einen sehr schönen und entspannten Aufenthalt. Das Ambiente ist wirklich gelungen und lädt zum Abschalten ein. Besonders positiv fanden wir das Bett, das sehr weich und bequem war – perfekt zum Entspannen. Auch der Whirlpool war angenehm warm und hat den Aufenthalt sehr gemütlich gemacht. Ein kleines Detail: etwas mehr Wasser im Whirlpool wäre noch ideal gewesen. Die Sauna war leider eher lauwarm. Laut Angaben soll sie auf etwa 80 °C eingestellt sein, allerdings fühlte es sich nicht konstant nach dieser Temperatur an. Zudem wäre es schön, wenn man die Temperatur selbst etwas regulieren oder einen Aufguss selbst machen könnte. Der Fernseher wirkt für die Größe des Raumes etwas klein dimensioniert – ein etwas größerer TV würde das Erlebnis noch angenehmer machen. Sehr positiv war der Service: Wir haben zwei Café Crème bestellt, die wirklich sehr schnell gebracht wurden. Insgesamt hatten wir wieder eine schöne Zeit und kommen gerne wieder. Mit ein paar kleinen Verbesserungen wäre das Erlebnis perfekt.
Zeer proper en hele vriendelijke mensen! Alles precies zoals je zou mogen verwachten!
Heerlijk in de jacuzzi, lekker warm speciaal op aanvraag, lekker hapje je erbij, wij genieten volledig als we gebruikt maken van jullie kamers, sfeervolle inrichting en alles voorhanden, zijn al 4 keer geweest en genieten steeds weer, bedankt
Zeer schoon, sfeervol en compleet. Echt een aanrader. Zeer aardige en prettige gastheer en gastvrouw. Mogelijkheid om zelf (tegen een eigen consumptie bijdrage) consumptie mee te nemen, maar er is ook een minibar (tegen betaling) met echt van alles. Er is ook mogelijk te blijven slapen. Complete keuken; van alle gemakken voorzien. Stoomcabine, genoeg handdoeken, badjas, slippers, sauna welke goed heet kan met opgiet geuren, heerlijke douche en een bubbelbad. Echt genieten. Zelf vinden wij infrarood ook heerlijk; dat zou eventueel nog als extra luxe toegevoegd kunnen worden.
We zijn erg goed ontvangen door de gastvrouw en hebben enorm genoten van de faciliteiten. De ruimte buiten is helaas niet benut door het slechte weer, maar zag er ook goed uit!
Schoon en netjes zoals altijd
Alles was brandschoon en de sfeer was gastvrij. De decoratie die ik had aangevraagd was prachtig! Ik heb enorm genoten van de ervaring! Ik ga het zeker nog een keer doen!
Alles zag er netjes uit! Het was heerlijk! enige minpuntjes: 1 massagr stoel doet de automatische functie niet. de douches duren lang voordat ze warm worden. en de waterval werkte de 2e x toen we m aan wilde zetten niet meer. de rest was op en top verzorgd! wij hebben weer genoten!
Heel mooie ruimte, schoon, modern. Heel vriendelijk personeel, een aanrader
Heb genoten in alle rust
We zijn fijn ontvangen door de gastvrouw. Het zag er allemaal super netjes en schoon uit. Prachtige spa.
1)Clean 2)Peacefull 3)Wellcoming
Hele fijne locatie! Dit was niet de eerste privé welness die wij bezochten, maar deze staat bij ons op één. Prachtige locatie, stijlvol opgezet en als plus ook een buitenruimte. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Mooie leuke ervaring en romantisch, Veel opties en praktisch suppet gezellig ook!
Fijne uitleg gekregen, alles is echt heel erg schoon en het reserveren ging gemakkelijk!
Het was mijn eerste keer Maar heb er erg van genoten Voor herhaling vatbaar Alles was top geregeld
Facilities and service was excellent
Het was een top plek. We hadden de Sakura kamer. Ontvangst was leuk en we werden goed begeleid. Komen zeker terug hier!
Vriendelijk personeel, mooie ruimte. Sfeer was snel weg toen er een drone over vloog terwijl we buiten in het zwembad zaten. Ondanks dit gemeld werd is er ook geen tegemoetkoming gekomen. Zeer jammer want vanaf dan ben je gewoon niet meer op je gemak, wij gaan in ieder geval niet meer terug.
Alles zag er netjes en hygiënisch uit. Heerlijke geuren in de sauna en stoomcabine. Het was gezellig ingericht waarbij je een huiselijk gevoel kreeg. Wij hadden het love argument en de tapas besteld. Ze hadden alles heel leuk versierd en zag er romantisch uit. Ook de tapas smaakte goed. De eigenaren waren heel vriendelijk en legde alles goed uit. Wij hebben echt genoten en gingen zen naar huis en komen zeker hier nog eens terug. Echt een aanrader!
Dit was onze tweede keer in dit verblijf, we zijn terug gekomen omdat het de vorige keer heel goed is bevallen. Het verblijf was heerlijk, het is een prachtige ruimte en we werden hartelijk ontvangen. Er waren wel mindere punten en dat waren dat er een nek steun in het bubbelbad los zat, waardoor hij ineens weg dreef. Het bestellen van drinken moest doormiddel van bellen, maar de lijn was niet beschikbaar, na een appje werden we terug gebeld, dit moet makkelijker kunnen via een QR code ofzo. En het laatste puntjes was na een uur werd de ontspannende muziek onderbroken door 2 reclameblokken, na dit uur gebeurde dit iedere 15 min. Het eerste en het laatste punt aangegeven bij de Bali, hiervan kregen we terug (van een andere gastvrouw) dat we dit eerder hadden mogen aankaarten. We gaan er vanuit dat dit domme pech was en het de volgende keer beter gaat, aangezien de eerste keer heel goed bevallen was.
Hoeveel sterren verdient jouw privé wellness ervaring? Op deze pagina kun je jouw ervaring van je privé wellness verblijf delen. Dit kan zowel als je een reservatie hebt gemaakt via Privesauna als reservaties die rechtstreeks via de spa zijn geboekt. Deze worden op één plek verzameld om alle ervaringen van gasten voor je te bundelen. Over Privesauna Privesauna is het grootste platfom van Nederland voor luxe privé wellness ervaringen. Het grootste aanbod, gemakkelijk vergelijken met laagste prijsgarantie! Lees hier reviews van gasten bij privesauna, hoe gasten zowel de spa als Privesauna beoordelen en welke klachten gasten hebben over Privesauna. We begrijpen hoe belangrijk klantervaringen op Privesauna zijn, daarom werken we met een onafhankelijke partij om eerlijke reviews te verzamelen. Reviews zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Privesauna hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn zeer enthousiast over hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de wellness ervaring en de ervaring met Privesauna. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Privesauna staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!